5 fordele ved kogt ingefær for sundheden

, Jakarta - Ingefær er en type levende apotek, der anbefales at blive plantet i husets gård. Denne urt er kendt for at have ekstraordinære fordele. Du kan få fordelene ved ingefær ved at koge det og gøre det til en drink. Især når vejret er i regntiden, er ingefærdrikke eftertragtede for at varme kroppen op.

Ingefær har en lækker og karakteristisk smag. Ingefærdrik har også mange fordele, såsom at opretholde en sund krop og reducere forskellige symptomer på sygdom. Nå, for dem af jer, der kan lide at indtage ingefærdrikke eller koge ingefær for at få juicen, lad os se på følgende ekstraordinære fordele ved ingefær:

Læs også: Begynder at blive kigget på for behandling, er urter sikre?

  • Reducerer allergiske reaktioner. Oplever du nogle af symptomerne på en allergisk reaktion? Bare rolig, fordi ingefærdrik kan lindre allergiske reaktioner. Ingefær har nemlig en anti-inflammatorisk effekt, der kan lindre betændelsesreaktioner på grund af allergi.

  • Tabe sig. Hvis du forsøger at tabe dig på en sund måde, så kan indtagelse af ingefærdrikke være én måde. Selvom der stadig er behov for yderligere forskning, kan det få os til at føle os mætte, når vi drikker varm ingefærte.

  • Lindrer menstruationssmerter. Denne tilstand er et rutineproblem, som ofte opleves af kvinder. Nå, en undersøgelse viser, at drikke ingefær kan lindre denne smerte. Der er også forskning, der siger, at effekten af ​​ingefærdrik til at overvinde menstruationssmerter ikke er mindre end smertestillende medicin anbefalet af læger.

  • Lindrer led- og muskelsmerter. Ud over menstruationssmerter er det effektivt at drikke kogt ingefærvand til at lindre ledsmerter på grund af betændelse og muskelsmerter. Fordelene ved ingefær er, fordi ingefær har naturlige anti-inflammatoriske egenskaber.

  • Forebyggelse af risikoen for hjertesygdomme . Indholdet af antioxidanter, mineraler og aminosyrer i ingefærdrikke er effektivt til at forebygge hjertesygdomme. Regelmæssig indtagelse af ingefærdrikke kan forbedre blodcirkulationen, sænke kolesterol, lindre halsbrand, forebygge hjerteanfald og sænke blodtrykket.

Hvis du vil vide mere om fordelene ved ingefær, så kan du chatte med lægen på . Professionelle læger vil give sundhedsrådgivning i henhold til din tilstand.

Læs også: Har du brug for at vide, dette er en klinisk forsøgsprocedure for urtemedicin

Så hvordan laver man ingefærdrik?

Hvordan man laver ingefærdrik er ikke svært, men for at få de optimale fordele ved ingefær er det bedre at vælge frisk ingefær. Måder, der kan anvendes derhjemme, nemlig:

  • Riv 1,5 tsk frisk ingefær;

  • Kog 4 glas vand;

  • Tilsæt ingefær til vandet;

  • Lad ingefæren trække i cirka 5-10 minutter;

  • Si vandet for at adskille den revet ingefær.

Nå, dette ingefærvand kan drikkes både varmt og koldt. Hvis smagen er for kraftig, så kan du tilføje honning eller citronsaft.

Men kan du drikke ingefærvand hver dag?

Faktisk er der intet forbud mod at drikke ingefærvand hver dag, fordi ingefærvand har en tendens til at være sikkert. Men når det indtages i overkant, kan ingefær gøre dig dårlig i maven, oppustet, varm, halsbrand og diarré. Sørg derfor for kun at indtage omkring 4 gram ingefær om dagen.

Indtagelse af ingefær i enhver form frygtes også at forårsage farlige interaktioner, især for dem af jer, der tager blodfortyndende medicin. Spørg derfor din læge, før du drikker ingefærvand. Denne betingelse gælder også for gravide kvinder, fordi at drikke ingefærvand kan øge risikoen for graviditetskomplikationer.

Reference:
Sundhed. Tilgået 2019. 7 sundhedsmæssige fordele ved ingefær.
Healthline. Tilgået 2019. Hvad er fordelene og bivirkningerne ved ingefærvand?