Kan dyspepsi helbredes?

, Jakarta - Dyspepsi eller mavesår er en almindelig sygdom hos en person. Dyspepsi er en medicinsk tilstand karakteriseret ved smerter eller ubehag i maven. Dette ubehag får en person til at føle en brændende fornemmelse i solar plexus, føle kvalme og kaste op og ofte bøvse.

Dyspepsi er forårsaget af betændelse i maven forårsaget af overskydende mavesyre. Gastritis eller dyspepsi er symptomer, der mærkes med fordøjelsen. Mange ting kan få en person til at lide af dyspepsi, herunder øget mavesyre, infektioner i maven, bugspytkirtelbetændelse, til sår i tarmene eller maven.

Læs også: 6 fødevarer, som mennesker med dyspepsi bør undgå

Derudover kan dyspepsi opstå på grund af usunde vaner eller livsstil. Andre ting, der kan forårsage dyspepsi, er at spise for hurtigt og store portioner, ofte oplever stress, indtage store mængder alkohol og ryge.

Så kan dyspepsi helbredes?

Dyspepsi kan helbredes midlertidigt med mavesår medicin eller syreneutraliserende medicin, der kan lindre smerter, der opstår i maven. Ved at tage disse stoffer gør det ikke nødvendigvis en person helt restitueret. Det, der kan gøres for at lindre eller behandle dyspepsi, er at behandle årsagen.

Læs også: 5 fødevarer, der er sikre for mennesker med dyspepsi at indtage

Hvis de ting, der forårsager sår kan overvindes, vil symptomerne på sår, der opstår, også forsvinde. Såret kan helbredes fuldstændigt, hvis årsagen behandles. Hvis du kun tager mavesårsmedicin, er de ting, der vil blive løst, de symptomer, der opstår på grund af dyspepsi.

Så, hvis det er forårsaget af en bakteriel infektion i maven, så er den behandling, der skal tages, at tage antibiotika. Håndtering af en bakteriel infektion i maven kan også få en person til at komme sig, og symptomerne på såret forsvinder. Afslutningsvis, hvis du ønsker at komme dig efter dyspepsi eller sår, skal årsagen kendes først.

Læs også: 5 gode fødevarer til at forhindre dyspepsi

Derudover skal der laves livsstilsændringer, så såret ikke kommer igen. Dårlige vaner eller livsstil, såsom altid at spise krydret, syrlig og fed mad, til at drikke drikke, der indeholder koffein, bør også reduceres eller stoppes, såsom dem, der findes i kaffe eller te. Hvis dette ikke gøres, kan behandlingen være nytteløs.

En anden ting, der skal gøres for at helbrede dyspepsi, er at regulere portioner og spisetider. En effektiv måde at få kroppen til at komme sig efter overskydende mavesyre er at have en fiberrig kost. Denne diæt kan tjene til at gøre tarmene renere og fordøjelsen bliver glattere.

En person, der lider af dyspepsi, rådes også til at spise små portioner, men ofte. På en dag kan syge spise op til 5 gange. Sørg desuden altid for ikke at spise for sent, for det kan skabe overskydende mavesyre på grund af manglende forarbejdet mad.

En person, der ønsker at komme sig helt fra dyspepsi, skal vænne sig til at drikke vand regelmæssigt. På den måde bliver fordøjelsessystemet glat. Disse ting skal gøres regelmæssigt, så mavesåret med garanti heler og heller ikke angriber igen.

Det er diskussionen om, hvorvidt dyspepsi kan helbredes eller ej. Har du spørgsmål om dyspepsi, kan du drøfte med lægen fra . Kom nu, Hent Ansøgning i smartphone Du ved!