Foster- og mors udvikling i løbet af 2 måneder gravid

Jakarta – Graviditet er det mest ventede øjeblik for mødre, især hvis det er den første graviditet. Moderen vil helt sikkert opleve forskellige forandringer i kroppen, såsom hyppig kvalme, øget appetit, træthed, trang , og meget mere. Mødre vil naturligvis opretholde graviditeten på forskellige måder.

Ikke kun mødre, der oplever forskellige forandringer, vil fosteret i livmoderen også opleve udvikling hver måned af graviditeten. Det er, hvad mødre nogle gange glemmer.

Hvorimod svangerskabsalderen i første trimester kræver særlig opmærksomhed. I dette tredje trimester var der ikke få mødre, der aborterede, fordi de ikke var opmærksomme på kroppens tilstand under graviditeten, eller ikke engang indså, at moderen var gravid.

Derfor skal mødre rutinemæssigt tjekke livmoderen til lægen for at finde ud af det embryo vækst i maven. Denne korte gennemgang af fosterets udvikling i en alder af to måneders graviditet kan måske give et lille billede til mødre, der oplever deres første graviditet.

Fosterudvikling i løbet af 2 måneder gravid

Ind i en alder af to måneder begynder embryonet i moderens livmoder at udvikle sig til et foster. Denne udvikling er kendetegnet ved tabet af halen, der er på bagsiden af ​​embryoet. Nogle af hans kropsdele begyndte at dannes, såsom ansigt, øjenlåg og næse. Selvfølgelig vil dette være en meget glad ting for mødre, når de laver ultralyd.

(Læs også: Tips til at overvinde morgenkvalme til første graviditet )

Embryo vækst Det næste, du kan se, er den del af øreflippen, der også begynder at dannes, både indvendigt og udvendigt. Interessant nok kan moderen faktisk fortælle, hvad fosterets køn er, selvom hendes kønsorganer stadig er under udvikling. Mange mødre vælger dog ikke at kende fosterets køn, før de er gravide i ottende måned, selv indtil barnet er født.

Andre kropsdele, der vil dannes i en alder af to måneders graviditet, er brusken, efterfulgt af benene, der begynder at se aflange ud. På dette stadium udvikles moderkagen som en beskytter af fosteret også og begynder at fæstne sig til væggen af ​​moderens livmoder.

Moderens udvikling i løbet af 2 måneder gravid

Udover at vide embryo vækstMødre skal også forstå den udvikling eller forandringer, der sker i moderens egen krop. Selvfølgelig bør mødre være mere forsigtige i deres aktiviteter, for ikke at bringe sundheden for fosteret i livmoderen i fare.

Nå, i en alder af to måneder af graviditeten, vil moderen begynde at opleve morgen kvalme , eller hvad der mere almindeligt kaldes kvalme. Normalt vil denne tilstand opstå hver morgen, når moderen vågner. Der er dog også mødre, der ikke oplever morgen kvalme om morgenen, men om eftermiddagen eller endda ved midnat. Morgen kvalme Dette sker på grund af hormonelle ændringer i moderens krop. Dette vil også gøre det sværere for mødre at sove om natten og tisse ofte.

(Læs også: 5 tilstande, der skader fosteret )

Sammen med fremkomsten morgen kvalme , vil moderen også mærke en ændring i bryststørrelsen, som bliver større, og håret og neglene vokser hurtigere. Nogle mødre føler også smerter i mavehulen og maven, der er som oppustethed. Denne ændring vil naturligvis påvirke moderens humør, som bliver usikker.

I nogle tilfælde viste det sig, at moderens tilstand oplevede let blødning, når graviditeten trådte ind i en alder af to måneder. Du behøver ikke bekymre dig, for dette er en almindelig situation. Alligevel, hvis moderen oplever en blødning, der ikke stopper, bør moderen straks konsultere en læge. Fortrinsvis, når svangerskabsalderen stadig er i første trimester, reducerer moderen trættende anstrengende aktiviteter.

Mødre skal ikke glemme at spise nærende mad, så fosteret også får tilstrækkeligt næringsindtag. Om nødvendigt bør moderen også tage vitaminer. For at gøre det nemmere kan mødre købe dem direkte gennem applikationen . Denne applikation giver Doctor Asking Services, leveringsapoteker og laboratorietjek uden at skulle forlade huset, du ved. Ansøgning kan mor Hent via App Store eller Google Play Store.