8 måneders babyudvikling

, Jakarta – At observere en babys vækst og udvikling er en gave. Hvordan børn lærer at sidde, kravle, gå, tale, smile for at grine, er en perfekt præstation i deres udvikling.

Hvad sker der, når et barn er 8 måneder gammelt? I denne alder begynder børn at lære at fokusere. Ikke kun at lege tilfældigt, børn begynder at fokusere på legetøj eller noget, som de finder interessant. Inden 8 måneders alderen, lad dit barn udforske for at opbygge motoriske færdigheder, men glem ikke at overvåge dit barn. Lær mere om udviklingen af ​​en 8 måneder gammel baby nedenfor!

Udvikle fysiske evner

Faktisk vil en alder på 8 måneder vise en betydelig motorisk udvikling. Uanset om det er at rulle, skifte, kravle, trække i noget og stå op. Den nederste linje er, at din baby efter 8 måneder konstant vil forsøge at udvikle nyfundne fysiske evner og være motiveret til at blive ved med at prøve.

Læs også: Dette er den 7 måneders babyudvikling, der skal kendes

På grund af spændingen ved at prøve denne nye evne, vil barnet finde det sværere at tage en lur. Det er her, moderen smart skal arrangere babyens lurplan. Sundhedseksperter er enige om, at gå tidligere i seng om natten kan få børn til at vågne tidligere og få meget bedre søvnkvalitet.

Udviklingen af ​​barnets muskler og knogler støtter barnet til at udforske disse nye evner. I denne alder har de fleste babyer allerede stærke nakke- og kernemuskler (rygben til haleben), så de kan sidde behageligt uden ryglæn. Efterhånden som kernen bliver stærkere, vil baby begynde at række ud efter legetøj i nærheden og udforske yderligere.

Når din baby endelig bliver træt af at kravle, vælte og andre ting, vil han eller hun begynde at udforske ved at prøve at rejse sig. I stedet for at kravle på ben og arme for at nå et mål, vil din baby søge støtte, så hans ben kan støtte kroppen.

Hovedbanker

Forældre vil finde en unik kendsgerning i udviklingen af ​​babyer i en alder af 8 måneder, nemlig kærligheden til at banke deres hoveder. Babyer slår ofte hovedet rytmisk mod vuggen eller væggen. Mange forældre finder denne adfærd lidt skræmmende, men det er normalt. Så mange som 20 procent af babyer banker bevidst deres hoveder.

Læs også: Bliver din lille vred? Her er 5 tips til at overvinde det

Eksperter ved ikke, hvorfor det skete, det er mistanke om, at dette er en måde at slippe spændinger på. Hovedbank-adfærd tjener samme formål som en babys tommelfinger-sutning. Men hvis denne hovedbank-adfærd er ledsaget af manglende respons, når babyen ikke følger blikket eller invitationen til at se noget, som forælderen viser.

Hvis forældre ønsker at vide mere fuldstændig information om en babys udviklingsforstyrrelser, kan de spørge direkte til . Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give forældre den bedste løsning. Hvordan, nok Hent Ansøgning via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge forældre kan når som helst og hvor som helst vælge at chatte igennem Video/taleopkald eller Snak .

For at støtte babyens udvikling kan forældre lege med deres børn. Inviter barnet til at chatte, tal om legetøjet, farverne og former, som moderen holder og vis barnet. Prøv at kaste bolden til barnet og fortæl ham, hvordan det skal returneres til moderen.

Læg dig ned og lad barnet kravle over hele mors krop. Lad barnet gøre det naturligt, dette kan være et middel for babyen til også at udforske formen på den menneskelige krop. Tilskynd barnet til at hente en genstand, som moderen har placeret i et andet hjørne, som er lidt langt fra barnets placering. Involver den udvidede familie eller børns ældre søskende til at deltage i at invitere babys yngre søskende til at lege og udvikle deres nye evner.

Reference:

forældre.com. Hentet i 2019. Fysiske færdigheder på 8-12 måneder.

forældre.com. Tilgået 2019. 32 ugers babyudvikling.