Blegning af Miss V som Cardi B, Kend først risiciene

Jakarta - Aktiviteten med at barbere Miss V's hår kan gøre en kvindes intime område mørkere. Dette problem gjorde tilsyneladende også den smukke amerikanske rapper, Cardi B, vred. I posten instagram historier hende, Cardi B delte sin erfaring med at gøre blege Frøken V. Mens hun lå på sengen, forklarede hun skønhedsbehandlingsproceduren i detaljer.

Blegning Miss V eller proceduren til at blege det kvindelige område er ret ualmindeligt, især i Indonesien. Fordi folk normalt kun forsøger at blege ansigtet eller kropshuden. Det er derfor aktiviteter blege Miss V af Cardi B gjorde pludselig netbrugere begejstrede.

Læs også: Disse 5 skønhedsmyter er bevist sande

Risici for blegning af Miss V som Cardi B

Ifølge Cardi B er blegning af Miss V en god ting at gøre. Fordi de fleste kvinder kun rutinemæssigt renser og barberer Miss V's hår, hvilket gør området sort. Men fra et medicinsk synspunkt, proceduren blege Miss V har ikke altid en positiv effekt.

Hvis afblegningen af ​​Miss V er færdig, er der flere risici, der lurer. Blandt dem:

  • Irritation

Ifølge dr. Vanessa Mackay, gynækolog og talskvinde for R oyal College of Obstetricians and Gynecologists , huden i området af Miss V og vulva er følsom. Teknik blege Miss V gøres ved at indsætte et opvarmet værktøj i Miss V og derefter give en speciel creme, der tjener til at lysne.

Blegning Miss V kan også forstyrre balancen mellem gode bakterier i Miss V. Disse bakterier er naturligt til stede i Miss V, for at beskytte mod infektion. Hvis tilstedeværelsen af ​​gode bakterier forstyrres, øges risikoen for irritation, betændelse og infektion i skeden.

  • Forbrændinger

Procedure blege Miss V, som udføres ved hjælp af en laser, har potentiale til at forårsage forbrændinger i Miss V-området. Som et resultat vil der opstå irriterende smertefulde symptomer.

  • Udslæt

Brugen af ​​blegecremer i Miss V-området uden en læges råd kan udløse udslæt og kløende røde pletter. Dette skyldes, at huden omkring skeden er meget følsom over for medicin eller kemisk eksponering.

Læs også: Myter og fakta om hud og acne

  • Risiko for dyspareuni

Andre sundhedsrisici, der kan opstå som følge af blege Miss V er dyspareuni, som er en tilstand karakteriseret ved brændende fornemmelse og kramper i området Miss V. Dette kan give ubehag og smerter under samleje.

Det er nogle af de sundhedsrisici, der kan opstå, hvis du gør dette blege Miss V. Fordi der er mange risici, bør du være forsigtig med at træffe beslutningen om at prøve blege Frøken V. Det er bedre, hvis du taler med en hudlæge kl . Lægen vil nok give det bedste råd at gøre blege Miss V er sikker og forklarer mere detaljeret om de risici, der kan være forårsaget.

Mere om Bleaching Miss V

Blegning Frøken V eller også kaldet vaginal blegning , er en speciel behandlingsprocedure til at lysne skamlæberne eller vulvaområdet, nemlig det ydre hudområde på Miss V. Disse områder er normalt mørkere end andre områder af kroppens hud, hvilket får kvinder til at føle sig mindre selvsikre.

Som med andre hudblegningsprocedurer, blege Miss V udføres ved hjælp af laserbestråling eller påføring af en speciel creme på huden. Så er det sandt blege Miss V kan blege en kvindes intime område? Ja det er rigtigt. Efter at have gennemgået proceduren, vil det intime område generelt se lysere ud.

Læs også: 5 unikke skønhedssymboler rundt om i verden

Men normalt holder den lysstyrke ikke længe. Ife J. Rodney, MD, FAAD, stiftende direktør Evig Dermatologi + Æstetik , siger, at fordi vulvaens naturlige farve er mørkere end resten af ​​huden, kan enhver blegningsprocedure kun give en midlertidig lysende effekt. Når du stopper med at udføre proceduren blege Frøken V, de mørke borgere vil dukke op igen.

Så prøv nøje at overveje fordelene og risiciene ved at blege Miss V, før du prøver denne behandling. Giver det mening, hvis de risici, der kan opstå, er mere alvorlige, når de tilbudte resultater kun er midlertidige?

Ved også, at visse områder af huden, herunder intime områder, normalt er mørkere i farven end andre dele af kroppen. Så i stedet for konstant at gøre en indsats for at ændre din krop, med enorme risici på lur, så prøv at begynde at være mere sikker på, hvem din krop er, så længe den er sund og normal.

Reference:
Sundhed. Tilgået 2020. Hvad er vaginal blegning? Læger advarer mod potentielt farlig behandling.
Vox Nyheder. Tilgået 2020. Den farlige stigning af vaginal lynnedslag.