Er der en medicinsk måde at forstørre bryster på?

, Jakarta – For nogle mennesker kan bryststørrelse være en vigtig ting. Årsagen, ikke et par mennesker, der betragter det som en fysisk tiltrækning eller seksuel tiltrækning af en kvinde. Det gør, at mange kvinder, der leder efter forskellige måder at kunne få den ønskede bryststørrelse.

Der er mange måder, der siges at hjælpe med at forstørre bryster, lige fra naturlige til kirurgiske procedurer. Men hvad er faktisk den bedste og sikreste måde at øge størrelsen af ​​en kvindes bryster på?

Forstør bryster på den naturlige måde

Der er naturlige måder, man kan gøre for at få et udseende af bryster, der er fyldigere og ser større ud. Du kan omgå dette ved at ændre dit udseende, for eksempel at tilføje skum eller bruge bestemte bh'er, der kan give volumen til dine bryster. Denne metode er relativt sikker, men ikke mange er tilfredse med resultaterne, fordi den faktiske bryststørrelse ikke ændrer sig overhovedet.

Ud over disse måder kan brystforstørrelse også udføres på en naturlig måde, nemlig motion. Faktisk er der flere former for træning og bevægelse, som kan have indflydelse på musklerne omkring brystet. Målet er at løfte og forbedre brystets holdning, så det ser smukkere og fyldigere ud.

Vælg en form for træning, der involverer mange brystmuskler såsom svømning. Der er også flere former for træning og simple bevægelser, der faktisk kan opbygge brystmuskler, f.eks armbøjninger . Lav et træk armbøjninger gentagne gange for at få stærke brystmuskler og gøre brysterne fyldigere.

Udover armbøjninger Du kan også træne dine brystmuskler ved hjælp af håndvægte. Prøv at ligge på en flad overflade, og hold derefter håndvægte i begge hænder. Ret dine arme op, og tryk dem derefter langsomt, og bring håndvægtene tæt på dit bryst. Gentag denne bevægelse flere gange for at træne dine brystmuskler og forstørre dine bryster naturligt.

Hæve bryster medicinsk

At forstørre bryster ved at træne har en tendens til at tage længere tid. Som følge heraf bruges medicinske metoder ofte som et valg for kvinder, der straks vil have en større bryststørrelse. Så hvad er de medicinske måder, man kan gøre for at forstørre bryster?

1. Betjening

En af de medicinske måder at forstørre bryster på er at udføre kirurgi. Måden dette gøres på er med brystimplantater eller fedtoverførsel. Brystimplantater udføres generelt for at øge størrelsen af ​​brysterne, så de ser større ud. Den mest populære er typen af ​​silikoneimplantat, enten i form af en gel, væske eller fast stof.

For at være på den sikre side bør implantatkirurgi kun udføres af erfarne kirurger. Overvej igen og konsulter en specialist, før du beslutter dig for at få foretaget en implantatoperation. Årsagen er, at der er risiko for blødning og infektion til implantatlækage, der kan opstå.

2. Narkotika

Brystforstørrelse siges også at ske ved at tage visse kosttilskud eller lægemidler. Kosttilskud, der indeholder syntetiske hormoner, hævdes at være de mest kraftfulde lægemidler til at øge bryststørrelsen. Desværre er der ingen forskning, der beviser, at denne metode er effektiv og faktisk kan forstørre bryster.

3. Fløde

Der er også typer medicin og cremer, der påføres brystets hud. Men igen, der er ingen videnskabelig dokumentation for, at denne metode er effektiv til at øge bryststørrelsen.

Faktisk er motion en af ​​de bedste og sikreste måder at øge bryststørrelsen på. Derudover er motion også nyttig til at opretholde sundhed og kondition. Også komplet med indtagelse af vitaminer og kosttilskud, så sundheden altid bevares. Det er nemmere at købe vitaminer og andre sundhedsprodukter i appen . Med leveringsservice vil ordren blive leveret til dit hjem inden for en time. Kom nu, Hent nu i App Store og Google Play!

Læs også:

  • Her er 4 kendetegn ved sunde bryster
  • Store bryster ved siden af ​​normal eller problem?
  • Yogabevægelser for at stramme bryster