Vigtigt, disse er 5 fødevarekilder til essentielle aminosyrer

, Jakarta - Kroppen skal altid få indtag for at omdanne det til energi, der bruges under aktiviteter. Et af de vigtigste næringsstoffer for kroppen er protein. Dette indhold er nyttigt til at opretholde sunde muskler for at forblive energiske.

Protein er nyttigt for kroppen, fordi det indeholder essentielle aminosyrer, når det nedbrydes. Alles krop har brug for essentielle aminosyrer for at overleve. Du kan sikre indtagelsen af ​​disse næringsstoffer gennem maden. Følgende typer fødevarer er kilder til essentielle aminosyrer!

Læs også: Disse er fordelene ved essentielle aminosyrer for kroppen

Fødekilder til essentielle aminosyrer

Protein indtaget gennem maden indeholder essentielle aminosyrer, som kroppen har brug for. Disse næringsstoffer er den mindste del af proteinstrukturen. Essentielle aminosyrer er stoffer, der optages af kroppen efter at være blevet nedbrudt fra protein, og deres funktioner er livsvigtige for kroppen.

Kroppen har brug for 20 aminosyrer. I alt 9 essentielle aminosyrer opnås fra fødevarer for at opretholde sundhed og kropsfunktion. I mellemtiden produceres de andre 11 aminosyrer af kroppen, så de ikke behøver at fås gennem maden.

Aminosyrer er nyttige til at opbygge muskler, forårsage kemiske reaktioner i kroppen, forebygge sygdom og udføre andre funktioner. Mangel på essentielle aminosyrer forårsager nedsat immunitet, fordøjelsesproblemer, depression, langsom vækst hos børn og andre sundhedsproblemer.

Til det skal du møde disse næringsstoffer gennem maden. Følgende fødevarer kan indtages for at imødekomme indtaget af essentielle aminosyrer, nemlig:

  1. Æg

En af de fødevarer, der er rige på essentielle aminosyrer, er æg. Denne mad er rig på proteinindhold i store mængder, så det er godt for muskelvækst. Derfor rådes du til at spise disse fødevarer for at opfylde proteinernæringen i kroppen.

Du kan sikre dit daglige madforbrug ved at drøfte med lægen fra . Tricket, du skal bare Hent Ansøgning i smartphone du! Derudover kan du også købe medicin uden at forlade huset gennem applikationen.

Læs også: Fem store fordele ved aminosyrer, du skal kende

  1. Magert kød

En anden fødevare til at imødekomme indtaget af essentielle aminosyrer i din krop er magert kød. Disse fødevarer sikrer, at du får højt proteinindhold og alle de essentielle aminosyrer uden at tænke på dit indtag fra andre fødevarer. Magert kød og rig på dette indhold findes i fjerkræ.

  1. Fisk

Kilder til essentielle aminosyrer, der også er gode for hjertesundheden, er alle typer fisk. Derudover er der i laks yderligere ingredienser, såsom fedtsyrer og Omega 3. Fisk er en fødevaretype, der er nem at forarbejde og smager lækkert og sundt.

  1. Mælk

Mælk og dets derivater kan give alle de essentielle aminosyrenæringsstoffer i kroppen. Derudover indeholder drikken højt proteinindhold, og er rig på vitaminer og calcium. Det protein, du får, er godt for dine muskler, og calcium er godt for dine knogler, så du får to fordele i én drink.

Læs også: 4 Fødevarekilder til planteprotein, der er gode for kroppen

  1. Korn

Andre plantefødevarer, der giver tilstrækkeligt proteinindtag i din krop, er fuldkorn. Disse fødevarer er rige på protein og indeholder alle de essentielle aminosyrer. Derudover får du også fibre, magnesium, B-vitaminer, jern, kalium, calcium m.fl.

Reference:
Rejuvenatemuscle. Få adgang til 2019.7 fødevarer med højt indhold af essentielle aminosyrer
Medicinske nyheder i dag. Besøgt 2019. Hvad skal du vide om essentielle aminosyrer