Nyfødte babyer Fortsæt med at blive svøbt, er det OK?

, Jakarta - Bedong er en teknik til at pakke en nyfødt babys krop med stof og er en tradition overleveret fra forfædre. Dybest set er svøbning gjort for at hjælpe babyer med at føle sig godt tilpas, så de kan sove roligt. Men hvad nu hvis barnet er svøbt konstant? Hvilken indflydelse har det på din lilles eget helbred?

Læs også: Vær opmærksom på Baby Sleep Time for Little Ones Vækst

Er det okay at svøbe en baby kontinuerligt?

Det vil mor nok gøre et skridt, når den lille er født. Men hvis det gøres kontinuerligt ikke bringer hans helbred i fare? Der er flere ting, du skal overveje, når du svøber din lille. Denne aktivitet kan være en effektiv måde at dulme nyfødte på, når de er kræsne og har svært ved at sove.

Teknikken, der udføres ved at pakke barnet ind i et klæde, vil få den lille til at føle, at han stadig er i maven. Udover at være behageligt, kan svøbning af din lille reducere den forskrækkelsesrefleks, der kan vække ham under søvn. Du skal dog være forsigtig, okay? Årsagen er, at hvis svøbningen af ​​babyen er for stram, vil det medføre fare.

Mødre skal vide, at babyer stadig er i vækst og udvikling. Så hvis moderen svøber den lille ved at trække i benet og binde det, vil dette faktisk hæmme barnets vækst. Ved at trække i benet, vil hæmme udviklingen af ​​fodens led. Faktisk kunne nerverne i hans ben have problemer.

Læs også: 6 fordele ved at svøbe en baby

Tag svøbet af, hvis din lille har denne tilstand

Ikke alle babyer vil nyde at blive svøbt. Nogle gange vil din lille gøre følgende måder at vise mor, hvis de ikke kan lide, hvordan hun er. Hvis dit barn er i følgende 4 tilstande. Mor, glem ikke at tage svøbet af din lille, okay?

  1. Føler mig sur og græder som om i oprør. Dette viser, at din lille er utilpas, det kan være, at han føler sig varm.

  2. Gjorde oprør, da de var ved at blive svøbt. Dette sker hver gang du vil svøbe barnet.

  3. Din lille vil undvige ved at vælte, selv på maven. Hvis moderen insisterer på at blive ved med at svøbe hende, kan den lille have svært ved at trække vejret.

  4. Hvis din lille bliver større og foretrækker at bevæge sig frit, vil det gøre ham utilpas ved at svøbe ham. Derfor er det bedre ikke at svøbe hende, når hun er to måneder gammel.

Babyer, der ammer, frarådes at bruge svøb. Dette gøres, så hans hænder frit kan røre og bevæge sig. Men hvis babyen ikke er svøbt og stadig er kræsen og raserianfald, kan det være, at han oplever andre helbredsproblemer.

Hvis du finder din lille med denne tilstand, bør du straks diskutere det med en ekspert læge om ansøgningen for at finde ud af, hvilke skridt der skal tages. Hvis din baby er positiv for et helbredsproblem, kan moderen straks håndtere det for at undgå komplikationer, der kunne opstå.

Læs også: Dette er et must for nyfødte

Sikre tips til at svøbe en baby

For at babyen ikke er kræsen, svøb på en måde, der er sikker og ikke risikabel. Her er tips, du kan gøre:

  1. Vælg den type stof, der er behagelig og blød.

  2. Svøb ikke barnet for stramt.

  3. Svøb ikke barnet hele dagen lang.

Bare svøb barnet, når luften er kold, og når den lille sover. På den måde kan dit lille barn stadig bevæge sig frit, og deres vækst og udvikling bliver ikke forstyrret.

Reference:
Healthline. Tilgået 2019. Hvornår skal jeg stoppe med at svøbe min baby?
NHS. Hentet 2019. Svøbning kan beskadige babys hofter, ekspertadvarsler.