Lær incisionsmetoden til ansigtsskønhed at kende

, Jakarta – Incisionsmetode til skønhed er en hudsnitsmetode, der udføres for at opstramme ansigtshuden eller skabe folder for et æstetisk udseende. Snitmetoden udføres for at genoprette et yngre og friskere udseende, normalt i panden, kinder eller øjne.

I praksis bruges snitmetoden til skønhed også som en procedure til at korrigere hængende øjenbryn eller korrigere ansigtslinjer, der normalt ses, når nogen udtrykker, det være sig vred, trist eller træt. Ud over at se yngre ud, bruges snitmetoden også til at reparere deforme kropsdele, såsom ar eller operationsar.

Øjenlågssnit

Den mest populære kosmetiske snitmetode er øjenlågssnittet. Normalt udføres dette af folk, der ikke har øjenlåg. At lave et snit på øjenlåget kan danne en fold, så øjet ser større, strålende og ikke søvnigt ud. Denne øjenlågssnitsteknik starter fra et fuldt snit, delvist snit og intet snit.

Et øjenlågssnit kan laves ved at lægge fedtvæv ind i øjet, så øjenlågsfolden dannes mere. Brug af incisionsmetoden gør også øjets folder mere symmetrisk end non-incisionsmetoden. Ikke-incisionsmetoden er stadig en mulighed på grund af dens hurtige restitutionstid og enklere procedure.

Indsnit ved Hårgrænsen

Sammen med alderen opstår forandringer ikke kun i ansigtet, men også i hårgrænsen, nemlig hårgrænsen, der i stigende grad stiger. Et snit ved hårgrænsen kan bringe hårgrænsen et par centimeter ned, så panden ser mindre fremtrædende ud. Den simple forklaring er, at snittet laves inde i hovedbunden og så forskydes hovedbunden, så den går ned for at dække en del af panden som selvfølgelig laves så proportionalt som muligt. Den ideelle og æstetisk tiltalende pandestørrelse er en tredjedel af ansigtet.

Indsnit på kinden

For en æstetisk forklaring udføres et snit på kinden. For at få kinderne til at se fyldigere ud, gives der for eksempel yderligere implantater eller trækkes muskel- eller ansigtshud også tilbage for at få det til at se yngre og fastere ud.

Faktisk, uanset hvilken indsnitsmetode for ansigtsskønhed du ønsker at gøre, er det en god idé først at konsultere en læge eller grave dybere information. Der er stadig muligheder for naturlig ansigtsskønhed, såsom motion og brug af masker.

Vil du vide mere om snitmetoden til skønhed eller andre spørgsmål om sundhed og naturlig skønhed, kan du spørge direkte til . Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give de bedste løsninger. Hvordan, nok Hent Ansøgning via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge du kan vælge at chatte via Video/taleopkald eller Snak .