Betel Lime og Betel Leaf, Kend fordelene

, Jakarta – Siden oldtiden har forældre altid troet, at brug af hvilling med betelnød tilsat og derefter tygget hver dag, er gavnligt for at styrke og blege tænder. Selv i dag bruges hvilling stadig som blegemiddel til lysken på gravide kvinder, der har pigmentering. Vær dog opmærksom på, at hvilling indeholder stoffer, der er sundhedsskadelige, hvis de anvendes på en uhensigtsmæssig måde.

Medicinsk ved man ikke, om hvilling virkelig har fordele. Calciumhydroxid i hvilling har en nøjagtig kemisk formel i form af Ca(OH)2. Calcium dannes på grund af reaktionen af ​​calciumoxid (CO) opløst i vand. Når det interagerer med vand, kan calciumhydroxid danne krystaller og undergå udfældning.

På den anden side bringer hvilling faktisk skade på kroppen. En række farer at være opmærksom på fra hvilling inkluderer:

  1. Udløse forekomsten af ​​tungekræft.
  2. Udløs trøske.
  3. Væksten af ​​muldvarpe bliver værre.
  4. Forårsager dehydrering.
  5. Forårsager kromosomafvigelser hos fosteret.
  6. Overdreven hårtab.
  7. Udløser akut diarré.
  8. Forstyrrende fordøjelse.

Forskellig fra Betel Leaf

Bemærk venligst, at hvilling er forskellig fra betelblad. Betelblad er gavnligt for sundheden, mens hvilling ikke er det. Betelblad er klassificeret som en plante, der indeholder meget vand. Omkring 85-90 procent af betelblade består af vand. Det er derfor, betelblade indeholder lavt kalorieindhold og fedt. Per 100 gram betelblade indeholder kun 44 kalorier og 0,4-1 procent fedt. Indholdet af andre betelblade er:

  1. Protein: 3 procent pr. 100 gram.
  2. Lodin: 3,4 mcg pr. 100 gram.
  3. Natrium: 1,1-4,6 procent pr. 100 gram.
  4. A-vitamin: 1,9-2,9 mg pr. 100 gram.
  5. Vitamin B1: 13-70 mcg pr. 100 gram.
  6. Vitamin B2: 1,9-30 mcg pr. 100 gram.
  7. Nikotinsyre: 0,63-0,89 milligram pr. 100 gram.

Fordele ved Betel Leaf

1. Sænkning af blodsukkeret

En undersøgelse rapporterede, at at drikke kogt vand af betelblade eller betelblade, som tørres og derefter males til et pulver, kan hjælpe med at sænke blodsukkerniveauet hos mennesker, der lige er blevet diagnosticeret med diabetes type 2. Betelblade er også i stand til at beskytte leversundheden .

Betelblade har et højt indhold af antioxidanter, så det kan reducere oxidativt stress, der forårsager skader på kroppens celler, der udløser en ubalance i hormonet insulin. Den samme undersøgelse rapporterede også, at betelblade ikke havde nogen bivirkninger at bekymre sig om.

2. Sænker kolesterol og blodtryk

Som tidligere forklaret indeholder betelblade høje antioxidanter. I kroppen virker antioxidanten eugenol mod frie radikaler, der udløser oxidativt stress, der forårsager forskellige kroniske sygdomme. En af fordelene ved betelblade relateret til dette er at sænke triglyceridniveauer, LDL-kolesterol og dårlige fedtstoffer i kroppen. Derudover er betelblad også kendt for at hjælpe med at reducere det samlede fedtindhold i blodet.

3. Fremskynder heling af forbrændinger

En anden fordel ved betelblade er at fremskynde sårheling, især forbrændinger. Dette har stadig noget at gøre med antioxidantindholdet i det. En person, der har forbrændinger, oplever også høje niveauer af oxidativ stress i sin krop. Oxidativ stress vil hæmme sårhelingsprocessen.

4. Oprethold mund- og tandsundhed

Munden er en del af kroppen, der er modtagelig for bakterievækst på grund af den mad, der indtages. Tygge blade eller gurgle med kogt betelbladvand har vist sig at hæmme væksten af ​​bakterier i munden. Ikke kun det, betelblade er også nyttige til at forebygge huller ved at bekæmpe syrer produceret af bakterier.

5. Behandler næseblod

Du må have været bekendt med fordelene ved dette ene betelblad siden barndommen. Den måde, hvorpå betelbladet virker på at helbrede næseblod, ligner den måde, hvorpå dette blad heler forbrændinger. Antioxidant Tanniner i betelnød accelererer kroppens reaktion på helende sår ved at størkne blod hurtigere og lukke tårer i blodkar i næsen.

Det er nogle af fordelene ved betelblade, som du har brug for at kende. Men hvis du stadig ikke er sikker, skader det aldrig at diskutere det med din læge kl . Du kan diskutere uden at skulle forlade huset gennem ansøgningen . Fordi kommunikation kan ske ved Snak eller Stemmeopkald/videoopkald . Kom nu, tøv ikke med Hent appen nu!

Læs også:

  • Er det okay at rense Miss V med kogt vand af betelblad?
  • Disse er de skjulte fordele ved guavablade
  • Fordele ved Katuk-blade for sundheden for gravide og ammende mødre