Her er hvorfor vægttræning er godt at lave

Jakarta - Vægt træning eller at løfte vægte er måske ikke fremragende sammenlignet med andre former for sport. Faktisk betragtes denne sport ikke sjældent som en sport for mænd. Hvorimod, vægt træning kan og er blevet gjort af mange kvinder, du ved.

Med hensyn til fordele, vægt træning ikke ringere end andre former for sport. Fordelene er varierede og er ikke begrænset til at øge muskelstyrken. Vægt træning kan hjælpe dig med at tabe dig og danne den ideelle krop, som du måske drømmer om.

Læs også: Det er, hvad der sker med kroppen, når du holder op med at træne

De utallige fordele ved vægttræning for kroppen

Vægt træning har et utal af fordele, her er nogle af dem:

1. Træn og styrk musklerne

Det er ubestrideligt, at en af ​​de vigtigste fordele, der kan mærkes, hvis du er involveret i vægttræning, er at styrke musklerne. Forvent dog ikke, at din krop straks er muskuløs som en bodybuilder, okay? For for at opbygge en krop som en bodybuilder, er det også nødvendigt at indstille en særlig kost og konsistens i træningen.

Styrkelse af muskler betyder i dette tilfælde at gøre det lettere for dig at gøre ting. For for at kunne bevæge sig energisk er der brug for muskelstyrke. Derudover vil din kropsform også langsomt se mere charmerende ud.

2. Tabe sig

Til jer der gerne vil tabe jer, vægt træning kunne være en god sport at prøve. Denne øvelse hjælper med at forbrænde kalorier i kroppen. Kroppen vil fortsætte med at forbrænde kalorier efter træning. At øge muskelmassen øger også kroppens kapacitet til at forbrænde kalorier.

Læs også: Gør disse 3 sportstips, så du ikke kommer til skade

3. Forbedre kroppens udholdenhed

Udover at øge muskelstyrken, vægt træning er også en af ​​øvelserne til at øge udholdenheden. Når du dyrker denne sport, bliver du nødt til at øge vægten, der kan øge udholdenheden.

4.Forhindrer tab af muskelmasse

Når du bliver ældre, vil du miste tre til otte procent af muskelmassen pr. 10 år. Hvis du rutinemæssigt gør det vægt træning , kan faldet i muskelmasse forhindres, og knoglerne bliver stærke i alderdommen senere.

5. Oprethold hjertesundhed

Ud over at øge og vedligeholde muskelmasse, vægt træning Det hjælper også med at beskytte hjertet ved at sænke blodtrykket og forbedre blodcirkulationen.

5. Forebyggelse af skader

Mens du gennemgår vægt træning , styrker du også knogler og kropsvæv. Dette mindsker din risiko for at komme til skade.

Læs også: Anbefalet dosis af motion for at forblive sund

7. Forbedre fleksibilitet og kropsbalance

Vægt træning giver dig mulighed for at bevæge dine muskler og krop mere effektivt. Derudover muskelstyrkelse pga vægt træning Det påvirker også kroppens balance. Musklerne bliver bedre til at holde balancen og gøre dig stærkere, og ikke let at falde.

8. Reducerer angst og depressionssymptomer

Når du løfter vægte, løfter du også din selvtillid. Fordi denne øvelse kan hjælpe med at reducere angst og symptomer på depression og gøre dig gladere.

Det er de forskellige fordele, du kan opnå, hvis du gør det vægt træning . Hvis du er interesseret i at gøre det, bør du kontakte din læge, hvis du har visse medicinske tilstande, såsom hjertesygdomme eller diabetes. For at gøre det nemmere kan du også spørge lægen i ansøgningen .

Hvis du har svært ved eller ikke forstår holdningen, mens du udfører vægt træning , er det bedst at spørge en med mere erfaring eller søge vejledning hos en professionel træner.

Reference:
Healthline. Tilgået i 2020. Vægttræning.
Healthline. Tilgået 2020. 7 grunde til, hvorfor jeg løfter tungt (og du bør også).
Lev stærkt. Tilgået i 2020. 12 fordele ved styrketræning, der vil overbevise dig om at løfte vægte.