5 måder at slippe af med bumser naturligt og uden ar

Jakarta – Stenakne er en type acne, der kan forårsage rødme og bløde knopper fyldt med pus i ansigtet. Ikke sjældent vil denne type akne give ar i form af ar, rødme og endda huller i ansigtet, som er svære at fjerne. Udseendet af acne kan være forårsaget af mange faktorer, herunder hyppige klemninger af bumser, bivirkninger af medicin, sollys og meget mere.

Læs også: Tilføj fejlfri, 5 fordele ved æblecidereddike til ansigtet

Karakteristika af Stone Acne

Her er nogle karakteristika ved cystisk acne, der kan genkendes:

  • Bumser indeholder pus.
  • De er store, rødlige i farven og normalt smertefulde.
  • Noduler (klumper på bumser) hæves opad, så whiteheads ikke er synlige på bumsen.

Overvinde Stone Acne

Det, der ikke bør gøres for at behandle cystisk acne, er at klemme det i hånden. Dette skyldes, at vanen med at klemme cystisk acne faktisk øger risikoen for betændelse, så det kan producere nye pigmentceller, der gør hudfarven mørkere. Hvis du vil slippe af med cystisk acne naturligt og uden ar, er her fem måder, du kan prøve derhjemme.

1. Hvidløg

Det antiseptiske indhold i hvidløg kan bekæmpe bakterier, der forårsager cystisk acne til de dybeste lag af ansigtets hud. Sådan bruger du det blot ved at mose hvidløget (enten blandet eller pulveriseret), og derefter påføre det finthakkede hvidløg på det acne-udsatte ansigt. Vent et par minutter for at absorbere og tørre. Skyl derefter dit ansigt med varmt vand, indtil det er rent.

2. Grøn te

Antioxidantindholdet i grøn te kan reducere betændelse af cystisk acne. Sådan bruger du det blot ved at brygge grøn te først og derefter påføre ansigtet med en vatpind. Lad stå i 10-15 minutter, og skyl derefter med varmt vand, indtil det er rent.

3. Citronvand

Citronvand indeholder citronsyre, som er nyttig som desinfektionsmiddel (forhindrer infektion). Dette stof er også effektivt til at tørre acne. Det første trin, forberede citronsaft og et stykke bomuld. Dyp bomulden i citronvand, og indsæt derefter bomulden på den del af ansigtet med acne. Lad stå i 10-15 minutter, og skyl derefter med varmt vand, indtil det er rent.

4. Bagepulver

For dem, der ofte laver kager, er denne ene ingrediens bestemt bekendt. Bagepulver praktisk talt i stand til at slippe af med cystisk acne og de ar, det forårsager. Ikke kun det, bagepulver Det kan også bruges til at opretholde en sund hud. Tag først 8-10 teskefulde bagepulver og bland det med 4-5 skeer varmt vand. Påfør denne blanding over hele dit ansigt, og vent derefter 15 minutter, før du skyller den af.

5. Tomat

Tomater kan bruges til at slippe af med cystisk acne. Tricket er at gnide tomatstykkerne ind i det akneudsatte ansigt. Dette skyldes indholdet af E-vitamin i tomater. Ud over at fjerne acne kan tomater også lysne huden.

Læs også: Pas på, håndter ikke acne forsigtigt

Det er fem måder at slippe af med cystisk acne naturligt og uden ar. Udover denne metode kan du også bevare ansigtshudens sundhed ved at indtage specielle vitaminer til huden. Hvis du ikke har det, kan du købe det på . Du behøver kun at bestille de vitaminer, du har brug for, gennem funktionerne Apotek levering, vent derefter på, at ordren kommer hjem. Kom nu, Hent Ansøgning i App Store eller Google Play lige nu.