Komplet forklaring på at tage sig af hvalpe

Jakarta - Det er virkelig sjovt at have en hvalp. Holdere vil føle sig glade hele dagen lang på grund af hvalpenes bedårende opførsel. At have en hvalp skal virkelig være opmærksom på dens behov. Hvis du ikke er parat til at tage dig af det, vil det føre til problemer i fremtiden. Så hvad er tipsene til pleje af en hvalp? Udfør følgende trin, ja.

Læs også: Dette er faren for lopper på kæledyr

1.Køb legetøj

Ligesom babyer har hvalpe også brug for bider specifikt for at dulme de nyvoksende tænder. Hvis du har forberedt de ting, der har været nødvendige, så gør et interessant indtryk på den første dag, hvor han sætter foden i huset. Nogle hvalpe racer vil opleve frygt og angst, når de er på et nyt sted.

Det er naturligt, at dette sker. Normalt bliver hunden afsides og gøer ofte, fordi den er et ukendt sted. Nå, det er her, du skal hjælpe ham, så han hurtigt vænner sig til sit nye miljø.

2. Giv trøst ved at kramme ham

Det næste tip til hvalpepleje er at give trøst ved at kramme ham. Vis din hvalp, at hans nye hjem er meget behageligt og sikkert, så han vil elske sit nye sted.

Du kan også give opmærksomhed og hengivenhed ved at holde hans krop med to hænder og bringe hvalpens krop tæt på din krop. Placer derefter den ene hånd på den nederste del af hvalpens krop, med den anden hånd under brystet. Dette gøres, så han føler sig tryg omkring dig.

Ligesom mennesker er hunde sociale væsner, der har brug for mere opmærksomhed fra deres ejere. Hvis du har andre kæledyr derhjemme, er det bedst at holde dem væk fra hvalpene først for at undgå at slås.

Læs også: Dette er grunden til, at dit kæledyr skal vaccineres

3. Sørg for et behageligt sted

Ud over at give trøst med et kram, skal du også forberede et særligt sted, såsom en kurv eller en speciel seng, så han føler sig godt tilpas. Et behageligt sted vil få hvalpen til at føle sig mere sikker. Glem ikke at tilføje en tyk klud eller et håndklæde som sengetøj.

4. Vær opmærksom på ernæring og mad

Det sidste tip til pleje af hvalpe er at være opmærksom på deres ernæring og mad. Hvalpe skal have modermælk i de første 4 uger af fødslen. Herefter kan han først introduceres til tørfoder gradvist, når han er 6-8 uger gammel. Hvalpe har brug for mere næring end voksne hunde. Så sørg for at du ikke går glip af deres ernæringsmæssige og ernæringsmæssige behov, okay?

Læs også: At holde dyr, her er fordelene for mental sundhed

I begyndelsen af ​​sin ankomst vil ejeren af ​​hvalpen føle sig glad og glad for tilstedeværelsen af ​​et nyt medlem i familien. Men hvis hvalpen har svært ved at spise, er stresset og har fordøjelsesproblemer, kan det være meget forvirrende. For at forhindre ting, der ikke er ønskværdige, så prøv at følge nogle af rådene om pleje af hvalpe som nævnt ovenfor, ja.

Gør indtryk den første dag, han kommer hjem. Ud over speciel hvalpefoder, glem ikke at forberede nogle fornødenheder, såsom et sted at spise og drikke, en sovekurv, tandbørste, hårkam og en speciel shampoo til hunde. Hvis han ser slap og inaktiv ud, så prøv at diskutere dette med dyrlægen på appen , Ja.

Reference:
Royalcanin.com. Tilgået 2020. Hvalpens barndomsguide.
Vetstreet.com. Tilgået 2020. Puppy Basics 101 - Sådan plejer du din nye hund.