5 betingelser, der skal være opfyldt, hvis du bliver sæddonor

Jakarta - Ifølge The Guardians, Spermdonor er det mest lovende "bijob" til at tjene ekstra indkomst i 2011. Hvordan kommer det sig? Årsagen er, at mange kvinder og deres partnere i vestlige lande oplever infertilitet. Alene i Storbritannien har mindst et ud af syv par problemer med fertiliteten. Nå, denne sæd- eller ægdonor er nogle gange et andet alternativ, de bruger.

Læs også: Ikke kun spirer, disse er 5 sædbefrugtende fødevarer

Lancering Mænds helbred, Hvis klienten kan få den ønskede sæd fra donoren, vil sædbanken betale donoren et beløb på (1,4 - 1,8 mia. Rp). Fantastiske tal, ikke?

Men tro ikke, at det er nemt at være sæddonor. Fordi nogle sædbanker har strenge procedurer og høje kvalifikationer til at acceptere potentielle donorer. Ifølge laboratoriedirektøren og Bank of New England Cryogenic Center er selektion af sæddonor ikke kun et spørgsmål om donorens helbred, men også subjektivt. Dette skyldes, at klienten ønsker sæd fra en "perfekt" mandsfigur. Årsagen er rimelig, selvfølgelig ønsker klienten at have afkom, der er smarte, sunde og smukke eller smukke. Ja, det er tæt på perfekt.

Hvad er så de krav, der skal være opfyldt for at blive sæddonor?

1. Baggrundsvalg

Potentielle donorer skal fortælle deres tilstand i detaljer. Startende fra genetiske forhold, familiehistorie, vægt, højde, race, øjenfarve, stof- eller cigaretbrug, til arbejdshistorie. Senere vil sædbanken vælge den bedste potentielle donor efter kundens ønsker.

Derefter vil sædbanken gennemføre et interview med donoren. Målet er klart, at sikre, at donoren falder i kategorien "god person". Ikke nok med det, så vil banken også vurdere donorens udseende, du ved. Så for donorer, hvis udseende er mindre attraktivt, skal du ikke forvente at kunne bestå denne fase. Ifølge direktøren for laboratoriet og Bank of New England Cryogenic Center er denne proces yderst subjektiv.

2. At se fysiske forhold

Ifølge sædbanken vil de fleste af deres kunder bede om sæd baseret på farven på hud, øjne og hår på den potentielle donor. Kunder vil selvfølgelig vælge en mand med et attraktivt udseende, som har et ideelt kropsmasseindeks. Som et lille eksempel kan potentielle donorer, der har masser af acne eller er skaldet, muligvis ikke vælges som donorer. Igen leder kunden virkelig efter en næsten perfekt figur.

Læs også: Skal kende vaner, der kan sænke sædkvaliteten

3. Sundhedstest

Den næste fase er en sundhedstest. Her vil den kommende donor gennemgå en blodprøve for at tjekke for helbredsproblemer, der findes hos ham. Målet er at sikre, at ingen sygdom kan overføres til barnet eller fosteret. På dette stadium vil eksperterne omhyggeligt gennemgå den potentielle donors livsstil.

Hvis der er en risikabel adfærd, der kan invitere til sygdom (såsom HIV), vil den potentielle donor helt sikkert ikke passere dette stadium. Dette er i overensstemmelse med bestemmelserne fastsat af Federal Drug Administration (FDA) og American Society for Reproductive Medicine. Han sagde, at mænd med hiv, hepatitis eller herpes ikke bør blive sæddonorer.

4. Skal være uddannet

God fysik, fremragende sundhed, næsten perfekt udseende, så hvad ellers? Selvom alle tre allerede er ejet af potentielle donorer, hvis hjerneproblemet eller uddannelsen ikke er kvalificeret, er det svært at blive en potentiel sæddonor. Ikke kun det, eksperterne vil også bede om oplysninger om potentielle donorer vedrørende deres hobbyer, interesser og vaner.

Kort sagt, klienter vil helt sikkert vælge sæd fra intelligente og højtuddannede mænd. , potentielle donorer med lav uddannelse eller uden en bachelorgrad, forventer ikke at bestå denne fase. Årsagen er, at kunderne ønsker at få børn, der er kloge og fulde af motivation.

Læs også: Nygifte skal spise mad for at øge fertiliteten

5. Spermkontrol

Dette er en lige så vigtig fase. På dette stadium vil eksperterne kontrollere sæden for at sikre, at antallet er højt nok og sundt. Dette stadie er tæt forbundet med donorens alder, fordi sædbanken ikke vil acceptere mænd over 40 år. Årsagen er klar, sæd fra ældre mænd er generelt ikke sundere end yngre mænd. Derfor vil eksperter normalt vælge sæd fra mænd i alderen 18-39 år. Faktisk er der en sædbank, der bestemmer 34 år som den maksimale grænse.

Så du kender allerede kravene for at blive sæddonor, er du interesseret i at prøve det?

Har du helbredsproblemer eller fertilitetsproblemer? Du kan spørge lægen direkte gennem ansøgningen . Gennem funktioner Snak og Stemme/videoopkald , kan du chatte med erfarne læger uden at skulle forlade huset. Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play!