5 kraftfulde øvelser, der hurtigt kan krympe din mave

, Jakarta – At have en udspilet mave forstyrrer ofte dit udseende og får dig til at føle dig usikker. Udover at køre en diæt, er motion en effektiv måde at reducere maveomkredsen. At træne regelmæssigt, opretholde en sund kost og leve en sund livsstil vil med garanti få din mave til at skrumpe.

Normalt anbefales en person at dyrke motion regelmæssigt mindst 5 gange om ugen med en minimumsvarighed på 30 minutter hver. Nå, når du planlægger at reducere din maveomkreds, skal du selvfølgelig vælge den rigtige type træning. Dette er anmeldelsen.

Læs Jogså: Følg denne Freeletics-bevægelse for at krympe maven

Kraftige øvelser til at krympe maven

Rapporter fra Healthline-siden er følgende træningsformer garanteret effektive til hurtigt at krympe maven, nemlig:

1. High Intensity Interval Training (HIIT)

En undersøgelse offentliggjort i det amerikanske National Library of Medicine National Institutes of Health viste, at HIIT var mere effektivt til at reducere mavefedt end traditionel cardio. Denne type kardiovaskulær træning involverer perioder med højintensiv træning, såsom løb, cykling, efterfulgt af en række lavintensive aktiviteter, mens pulsen bliver ved med at accelerere.

2. Planke

Det er almindelig kendt, at planker er effektive til at krympe maven. Årsagen er, at planken træner mavemusklerne og de muskler, der omgiver maven og hjælper med at understøtte en sund kropsholdning. Start i position armbøjninger med hænderne ved dine sider og fødder i skulderbreddes afstand. For mere komfort, lav denne øvelse på en tynd yogamåtte eller en anden behagelig, blød overflade.

Læs også: Anbefalet dosis af motion for at forblive sund

For at gøre dette skal du først inhalere og derefter begynde at løfte din krop med dine arme, indtil de er parallelle med gulvet. Prøv at stabilisere kroppen i plankepositionen så længe som muligt, mens du tager langsomme vejrtrækninger. Prøv denne øvelse ved at øge varigheden af ​​hvert sæt. Gør det første sæt i 30 sekunder og øg med et minut i det næste sæt.

3. Yoga

Yoga er en meget effektiv form for træning til at reducere størrelsen af ​​maven. Udover at være i stand til at forbrænde kalorier effektivt, hjælper yoga også med at håndtere stress. Start med yoga under opsyn af en instruktør eller ved at følge en yogapraksis derhjemme.

Måden at krympe maven hurtigere er indtagelse af fødevarer rige på fiber. Spørg en ernæringsekspert om en sikker kost til at krympe maven. Du kan kontakte en ernæringsekspert når som helst og hvor som helst via Snak, og Stemme/videoopkald.

4. Stående skrå knas

Stående Oblique Crunch har til formål at opbygge musklerne på siderne af kroppen. At stramme disse muskler gør maven mindre og vigtigst af alt giver en fastere og stærkere talje. Begynd at stå ved at bruge 2-4 kg vægt.

Balancer derefter din venstre arm ved at røre dit hoved og sænk din højre arm langsomt, mens du holder din krop stabil. Prøv ikke at bevæge dine hofter, mens du strækker dig mod gulvet.

Læs også: For ikke at blive skadet, gør disse 3 sportsråd

Efter at have lavet et par sæt, skift til den modsatte side for det samme antal sæt. Dette er et godt alternativ til traditionelle crunches, hvis du har ondt i ryggen eller har svært ved at ligge på gulvet.

Reference:
Healthline. Tilgået 2019. Reducer din talje på en sund måde.
Medicinske nyheder i dag. Tilgået i 2019. 18 måder at få en flad mave på.
US National Library of Medicine National Institutes of Health. Tilgået 2019. Højintensiv intermitterende træning og fedttab.