Der er fordele, her er 6 fordele ved at spise græshopper

, Jakarta - Indonesien er faktisk ret berømt for sin kulinariske rigdom. Fra Sabang til Merauke har alle deres egen unikke karakter. Men for dem af jer, der ønsker at prøve noget anderledes, kan du besøge Gunungkidul, Yogyakarta Special Region for at smage en af ​​dens kulinariske lækkerier, nemlig stegte græshopper. De, der har prøvet det, indrømmer også, at denne mad har en velsmagende smag og er vanedannende.

Græshopper selv er generelt kendt som vilde insekter og planteskadedyr. For beboere i Gunungkidul kan græshopper dog bruges som alternative snacks til at erstatte kylling, kød eller fisk med områder, der har svært ved at få fødekilder. Derudover sagde en professor fra IPB, nemlig Ahmad Sulaiman, at ernæringen hos græshopper ikke er mindre vigtig. Disse næringsstoffer omfatter protein, vitaminer, fedtsyrer og mineraler.

Nå, her er fordelene ved at spise græshopper for sundheden:

  1. Sænker kolesterol

Indholdet af græshoppekød som har højt protein, men lavt på mineraler og kolesterol er den rigtige løsning for dig, der har problemer med kolesteroltallet. Som bekendt kan kolesterol i blodet opbygge sig på arterievæggene og forårsage plak, der forårsager koronar hjertesygdom og hjerteanfald.

Læs også: Kostprogram til at reducere kolesterol

  1. Forynge huden

For kvinder, der er mere end 30 år, vil de helt sikkert have hud, der stadig ser fast og ungdommelig ud. Løsningen, du kan spise stegte græshopper, fordi proteinindholdet er ret højt. Proteinet er i stand til at hjælpe celleregenereringsprocessen i kroppen dobbelt så kraftig som andre proteinkilder, så det kan hæmme den for tidlige ældningsproces.

  1. Pleje af sunde knogler og tænder

Udover at være rig på protein, er græshopper en ret høj kilde til calcium. De indeholdte mineraltyper omfatter calcium, magnesium, kalium, natrium, fosfor, jern, zink, mangan og kobber. Derfor vil tætheden af ​​knogler og tænder være godt vedligeholdt, og det kan endda mindske rygsmerter hos gravide. Langtidsforbrug menes også at kunne forhindre dig i at blive osteoporose.

  1. Behandling af sår

Græshopper er også kendt for at hjælpe med at hele sår hurtigt, såsom bistik, selv skorpioner. Næringsstofferne i græshoppen vil neutralisere giftstoffer i kroppen, så det kan forebygge mere alvorlige sygdomme. Derudover kan det at spise græshopper også fremskynde helingsprocessen og slippe af med udslæt på huden.

  1. Intelligent hjerne

Protein er også et vigtigt næringsstof, som børn har brug for for at støtte deres vækst og udvikling. Tilstrækkeligt protein vil hjælpe barnets hjerne til hurtigt at behandle og modtage beskeder fra nerverne, så optagelsen af ​​information bliver lettere.

  1. God til babyer i maven

Protein er et vigtigt næringsstof for fosterets hjerne. Ikke nok med det, det komplette indhold af mineraler og vitaminer samt essentielle fedtsyrer er også vigtige for dets udvikling. Derfor kan moderen under graviditeten indtage det efter lægens råd.

Læs også: Stop vaner, der skader indholdet

Selvom det er gavnligt for helbredet, bør det ikke være skødesløst at spise græshopper, ja. Fordi den græshoppe, der kan indtages, er en type trægræshoppe. Derudover kan du også købe stegte græshopper fra Gunungkidul souvenircenter, som er rene og sikre til indtagelse.

Nå, det er de sundhedsmæssige fordele ved at spise græshopper. Hvis du vil kende ernæringen af ​​en bestemt fødevare, skal du bare spørge eksperterne via appen . Du behøver ikke bekymre dig om at forlade huset, du kan tale med lægen igennem Video/taleopkald og Snak når som helst og hvor som helst. Kom nu, Hent nu i App Store og Google Play!