Vær ikke skødesløs, dette er hvordan man slanker mens man faster

, Jakarta – Nogle mennesker udnytter at faste som et øjeblik til at gå på diæt for at tabe sig. Det er vigtigt at udnytte det rigtige øjeblik, men du skal også overveje din krops sundhed, så det ikke påvirker dit helbred. Når en person sænker sit kalorieindtag dramatisk, vil han automatisk tabe sig. Men noget dårligt kan også påvirke helbredet. For at finde ud af, hvordan man slanker mens man faster, læs følgende anmeldelser!

Sådan diæter du, mens fasten er kraftfuld

Når man faster, kan en person faktisk opleve vægttab, men der er også en stigning i vægten. Hvis du ønsker at gå på slankekur, er det en god idé altid at være opmærksom på al den mad, der indtages ved daggry og iftar. Du skal selvfølgelig tilpasse dig den fysiske aktivitet, du laver i løbet af dagen, for at den indkommende energi ikke er nok på grund af manglende indtag.

Læs også: Diæt Mens du faster, her er hvordan

Derudover kan en, der laver den forkerte diæt, mens han faster, også forårsage flere typer helbredsproblemer, herunder muskeltab. Ydermere, når du begynder at faste, går din krop i konserveringstilstand, som er at forbrænde kalorier langsommere. Det skal også bemærkes, at vægttabet under faste kommer fra mangel på væske i kroppen, ikke fedt. Når du spiser eller drikker, kan du tage på igen.

Ikke nok med at de fleste mennesker genvinder den tabte vægt, mens de faster, de har en tendens til at tage et par kilo på, fordi et langsommere stofskifte gør det nemt at tage på. Endnu værre er den vægt, der er genvundet, sandsynligvis alle de muskler, der blev tabt, der skal tilføjes igen fitnesscenter .

Bivirkninger af faste, herunder svimmelhed, hovedpine, lavt blodsukker, muskelsmerter, svaghed og træthed. Længerevarende faste kan forårsage anæmi, et svækket immunsystem, lever- og nyreproblemer og uregelmæssig hjerterytme.

Læs også: Vil du prøve en fastende kost, skal du være opmærksom på dette

Faste kan også forårsage vitamin- og mineralmangel, muskelnedbrydning og diarré. Når du drikker afføringsmidler under faste, er der øget risiko for væskeubalance og dehydrering. Risikoen bliver mere kompliceret og værre, når du faster i lang tid, eller hvis du faster gentagne gange.

Derfor skal du ikke være skødesløs, dette er den rigtige måde til diæt under faste:

1. Begræns antallet af spiste kalorier

Generelt involverer faste eliminering af noget eller al mad og drikke i en vis periode. Selvom du kan fjerne mad helt på fastedage, kan mængden af ​​mad, der spises, stadig være større, når du bryder fasten, end når du ikke faster. Hvis du vil prøve en diæt, mens du faster, skal du begrænse antallet af kalorier, du spiser.

2. Hold dig aktiv

At reducere antallet af spiste kalorier og faste kan ikke være den eneste måde at tabe sig på. Du skal stadig være aktiv i sport for at holde din krop i form. At forblive aktiv kan distrahere dig fra sult. Brug dog ikke for meget energi, for det kan være udmattende.

3. Bryd ikke hurtigt med udskejelser

Bryd ikke din faste ved at spise meget. Det kan være fristende efter en periode med restriktioner at fejre med et meget stort måltid. Derudover kan det at bryde din faste med en fest få dig til at føle dig oppustet og træt.

Læs også: Ikke bare at tabe sig, det er 5 fordele ved en fastende diæt

At tabe sig, feste kan bringe langsigtede mål i fare ved at bremse eller stoppe vægttabet. Dette skyldes, at den samlede kaloriekvote påvirker kropsvægten, og indtagelse af overskydende kalorier efter faste vil reducere kalorieunderskuddet. Den bedste måde at bryde din faste på er at fortsætte med at spise normalt og vende tilbage til din almindelige spiserutine.

4. Spis tilstrækkeligt med protein

Mangel på kalorier kan få dig til at tabe muskler ud over fedt. En måde at minimere muskeltab, mens du faster, er at sikre dig, at du spiser nok protein. Derudover, hvis du spiser små mængder på fastedage, kan inklusiv noget protein tilbyde andre fordele, herunder håndtering af sult.

At spise omkring 30 procent af kostens kalorier fra protein kan reducere appetitten betydeligt. Derfor kan det at spise noget protein på fastedage være med til at opveje nogle af bivirkningerne ved fasten. Dette kan gøres som en måde at slankekur, mens faste, der er effektiv til at tabe sig.

Nu kender du nogle metoder, der kan gøres som en måde at slanke på, mens du faster. På den måde håber man, at overskydende vægt kan falde og endda nå det ønskede idealtal. Udover at gøre din krop slankere, får du samtidig også belønninger.

Hvis du vil vide mere om den bedste måde at lave faste på, så det ikke har en negativ indvirkning på kroppen, kan klinisk ernæringsekspert fra klar til at give de bedste råd. Nok med Hent Ansøgning , kan du interagere direkte med professionelle medicinske eksperter gennem de eksisterende funktioner. Nyd bekvemmeligheden med det samme bare ved at downloade applikationen!

Reference:
British Nutrition Foundation. Tilgået i 2021. En sund ramadan.
Al Arabiya nyheder. Tilgået i 2021. Tab dig denne Ramadan med 6 nemme madtip.