Sådan øger du babys nakkemuskelstyrke

, Jakarta – Nyfødte babyer har svage nakke, så mødre skal være meget forsigtige, når de holder dem. Men i en alder af 3 måneder er babyens nakke stærk nok til at løfte hovedet op til 45 grader. For at denne babys motoriske færdigheder kan udvikle sig optimalt, skal mødre sørge for passende stimulering eller motion.

Hvert barns motoriske udvikling er forskellig. Men generelt er en 3 måneder gammel baby i stand til at støtte sit hoved godt. Mor er også i stand til at bære hende i oprejst stilling, enten fremadvendt eller bagudvendt. Når barnet bæres i oprejst stilling, vil barnets hoved stå oprejst og ikke falde bagud.

Ind i en alder af 4 måneder, er den lille i stand til at gøre " mini push ups ved at løfte hoved og skuldre samtidig, når han ligger på maven. I en alder af 7 måneder er babyer i stand til at kontrollere hovedbevægelser. Han kan løfte og holde hovedet op i lange perioder, især på skødet. For at barnets nakkemuskelstyrke kan øges, og han kan holde hovedet højt i lang tid, kan moderen give ham følgende stimulering:

  • Placer baby på maven

Læg barnet i en liggende stilling, og moderen kan lægge et interessant billede i stor størrelse foran hende, så den lille er interesseret i at løfte hovedet og se det. Eller mor kan komme på maven med en stilling over for hinanden og invitere hende til at chatte, mens hun spøger. Denne metode er effektiv til træning af babyens nakkemuskler. Vis også mors sjove ansigtsudtryk, så den lille kan genkende forskellige slags mors udtryk.

  • Amning med liggende stilling

Faktisk vil en nyfødt baby die på moderens bryst i liggende stilling. Moderen kan dog øge intensiteten og frekvensen gradvist, for ved at ligge på maven ofte vil barnet have tendens til at rette nakken. Ifølge Ohio State University Medical Center kan det gøre nakken stærk at lade din lille på maven i nogen tid.

  • Hoveddrejningsøvelse

I den første måned af livet skal du ændre placeringen af ​​dit barns hoved regelmæssigt, så det ikke vender mod den ene side for længe. Mor kan ændre positionen af ​​babyens hoved langsomt, mens hun holder hagen. Når din lille er 2 måneder gammel, kan han bevæge hovedet. Så kan moderen træne den lille til at kunne bevæge sit eget hoveds stilling. Tricket, moderen kan kalde hendes navn eller lave lyde, så hun vil vende sig mod retningen af ​​morens stemme. Denne øvelse vil gøre din lilles nakke stærkere og mindre stiv.

  • Massage

En blid og omhyggelig massage af din babys nakke, ryg og balder kan hjælpe med at styrke hans fysik og stimulere hans motorik.

  • Positionering af babysitting

Når din lille er 5-6 måneder gammel, bliver hans overkrop stærkere. Så mødre kan træne deres nakkemuskler, så de ikke er stive ved at invitere den lille til at tage fat i begge hendes hænder. Træk derefter langsomt, indtil din lille sætter sig. Gør denne metode flere gange regelmæssigt hver dag, så din lilles nakkemuskler bliver stærkere, og så han kan sidde op.

Denne aktivitet for at træne babyens nakkemuskler bør udføres i overensstemmelse med udviklingen af ​​evner i hans alder. Babyer, der er mindre end to uger gamle, er stadig ikke i stand til at støtte deres hoveder overhovedet, så det er bedst for mødre ikke at give dem øvelser. Undgå også at lade en lille baby holde hovedet op for længe, ​​for det vil gøre barnet træt. Mødre bør være opmærksomme på stillingen, når de holder eller lægger barnet til at sove, så det ikke bliver træt eller får muskelskader.

Hvis din lille er syg, kan moderen spørge lægen gennem ansøgningen . Kontakt lægen via Video/taleopkald og Snak når som helst og hvor som helst for at bede om sundhedsråd til din lille. Det gør det også nemmere for mødre at købe sundhedsprodukter og vitaminer, de har brug for. Det er meget nemt, bare bliv bestille via appen, og din ordre bliver leveret inden for en time. Nu, har også funktioner Service Lab hvilket gør det nemmere for mødre at udføre forskellige former for helbredstest. Kom nu, Hent nu også i App Store og Google Play.