Dette er den rigtige måde at lave toilettræning for katte på

Jakarta - Ikke kun at spise og forberede udstyr, som kattepasser skal du også lære ham toilettræning, så han ikke gør afføring eller tisser uforsigtigt. Et af de faciliteter der kan forberedes til toilettræning er skraldespand (skammel), en speciel skovl til opsamling af affald og kattegrus. Det er ikke let at lære en kat at gøre afføring på dens rette plads.

Selvom det er svært, er det ikke umuligt, hvis du er tålmodig og disciplineret i at undervise i det. Udover omhyggelighed og disciplin kræves der også stor tålmodighed. Årsagen er, at nogle katte konstant får afføring, selvom de er blevet trænet gentagne gange. Så hvad er den rigtige måde at træne det på? Du kan gøre følgende ting, ja.

Læs også: Hvad er årsagen til, at hunde ikke gøer?

1. Forstå baggrunden

Baggrunden, der er tale om, er, hvor han er adopteret. Er han en stor kat fra katteopdrættere, eller fra gaden. Find ud af, om han har en mor eller bliver passet, når hans mor ikke tager sig af ham. Katte, der bor på gaden, vil være sværere at lære at gøre afføring på stedet. Dette skyldes, at katte er vant til at urinere, uanset hvor de er.

Hvis katten kommer fra katteopdrættere, det ville være nemmere at lære ham, for inden han blev adopteret, havde han gjort afføring det rigtige sted. Så identificer først, hvor den kat, du skal adoptere, kommer fra, så du i fremtiden ikke skal besvære dig selv, når du tisser, okay?

2. Vælg det rigtige sand

Der er flere valg af kattegrus, såsom fint sand ( zeolit ), duftsand (bentonit) eller krystallinsk sand. Dette er en forklaring på hver type sand:

  • Fint sand eller zeolit ​​har en meget lommevenlig pris, som er omkring 60.000 Rupiah pr. 25 kg. Ulempen er, at dette sand ikke kan absorbere katteurin optimalt, så du skal rense det ofte.
  • Duftsand eller bentonit er dyrere end fint sand, men er lettere at rengøre. Denne type sand vil klumpe sig, når den udsættes for kattegrus og kan minimere ubehagelige lugte fra affaldsbaljen.
  • Krystalsand er den dyreste sandtype, som er omkring 90.000 Rupiah for 5 liter sand. Den høje pris er bestemt sammenlignelig med dens fordele, som kan absorbere urin op til 40 gange vægten af ​​sandet. Dette sand er klart mere effektivt, lugtfrit og fri for støv.

Læs også: 6 vaner, der får hunde til at leve længere

3. Rens sandkassen regelmæssigt

Det er vigtigt at holde sandet rent regelmæssigt for at forhindre farlige sygdomme. Derudover er katte dyr, der kan lide renlighed og har tendens til at blive væmmede, når de ser deres egen afføring. Så prøv altid at holde toilettet rent, så han ønsker at gøre afføring på dets plads. Glem ikke at vaske dine hænder efter rengøring, okay?

4. Giv hende yndlingssnack

En måde at lære din kat at tisse ordentligt på er at give hende en godbid, efter at hun har brugt æsken. Katte vil generelt tisse efter at have spist, luret eller leget. Så sørg for at sørge for snacks på disse tidspunkter, okay?

Læs også: Sådan slipper du af med irriterende hundelopper

Det er en række trin i at træne en kat til at gøre afføring på dens sted. Husk, du har brug for en stor mængde tålmodig lager, når du vil pottetræne ham. Så giv ikke bare op, hvis katten ikke også er disciplineret i afføring. Hvis han oplever en række helbredsproblemer, skal du diskutere dette med dyrlægen i appen , Ja.

Reference:
Doctors.co.id. Fået adgang i 2020. Sådan træner du en kat til at gå på toilettet - Del 1.
Doctors.co.id. Tilgået i 2020. Sådan træner du en kat til at gå på toilettet - Del 2.
Doctors.co.id. Tilgået i 2020. Sådan træner du en kat til at gå på toilettet - Del 3.