Tips til at dyrke Kencur for at overvinde sygdomme

, Jakarta - Denne ingefærlignende plante bruges ofte som madfarve og til at tilføje smag til retter. Derudover bruges kencur også ofte som hovedingrediens til hjemmemedicin.

Kencur har en masse indhold, der kan give gode fordele for helbredet, endda behandle sygdom. Så bliv ikke overrasket, hvis kencur ofte bruges som naturmedicin til behandling af visse sygdomme. Kom nu, find ud af, hvordan du behandler kencur for at overvinde sygdommen nedenfor.

Fakta om Kencur

Har et latinsk navn Kaempferia galanga L , viser det sig, at kencur stadig er én familie med ingefær el Zingiberaceae . Derfor har de næsten samme form. Kencur kan dog give forskellige fordele fra ingefær for kroppens sundhed.

Udover sin karakteristiske aroma og kan bidrage til delikatesse af forarbejdede retter, indeholder kencur også mange gode sammensætninger af stoffer, herunder stivelse, mineraler, cineol, methylkanilsyre og penta decaan, kanelsyre, borneol, paraeumarin, syre, anisat, alkaloider og mange flere.

Indholdet af cineol, methylkanilsyre, penta dekaan, kanelsyre indgår i æteriske olier. Mens hovedbestanddelen af ​​kencur selv er ethyl p-methoxycinnamat.

Læs også: Kencur-indhold, der er gavnligt for sundheden

Fordele ved Kencur for sundhed

Nå, takket være det mange gode indhold, det har, er her de sundhedsmæssige fordele, som kencur kan give:

  • Behandling af hoste

Kencur har længe været kendt som en traditionel medicin, der kan kurere hoste med slim. At drikke kencur-sammenkogt kan lindre vejrtrækningen og hjælpe med at stoppe med at hoste slim op hurtigere. Faktisk indtages denne urteplante ofte af sangere, før de optræder, for at hjælpe med at opretholde tilstanden af ​​stemmebåndene, du ved.

  • Lindrer diarré

Ifølge forskning offentliggjort i International Journal of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences , kencur-ekstrakt indeholder cytotoksiske og antibakterielle stoffer i tilstrækkeligt store mængder. Af denne grund menes kencur at være en af ​​de effektive behandlingsmuligheder for diarré.

  • Afstresse

Andre undersøgelser nævner også, at kencur planteekstrakter, både jordstængler og blade, har antidepressive egenskaber på centralnervesystemet, der kan give en beroligende eller beroligende effekt. Det er derfor, mange mennesker bruger kencur som medicin til at reducere virkningerne af stress, angst, angst og depression.

Tips til at dyrke Kencur

For at få fordelene ved kencur ovenfor, kan du indtage kencur, der er blevet behandlet på følgende måde:

1. Bankede

For at behandle influenza, som barnet oplever, kan moderen banke kencur rhizom og blade, indtil de er glatte. Kencur bladkollision kan også bruges til at behandle hovedpine.

Læs også: Kencur kan behandle hoste hos babyer, virkelig?

2. Brændt

For at bruge kencur rhizom som en træthedsrelief, kan du koge rhizomen med andre ingredienser og derefter stege den først. Denne metode har til formål at fjerne indholdet i kencur så meget som muligt.

3. Revet

Som tidligere nævnt er kencur også effektiv som naturlig hostemedicin. Måden at behandle det på er at rive kencuren først, så indholdet i kencurfiberen kan blandes jævnt, når det blandes med varmt vand.

4. Tyg det råt

Du kan rynke panden, når du læser, hvordan du bruger gurkemeje på denne. Faktisk er det nyttigt at tygge rå kencur til behandling af mavesår, du ved. Du behøver kun at tygge og sluge saften, du behøver ikke at sluge frugtkødet fra den tyggede kencur rhizom.

Læs også: Børns appetitforstærker, her er 5 fordele ved Kencur

Sådan behandler man kencur, så det kan indtages for sundheden. Du kan også købe den nødvendige medicin gennem appen . Du behøver ikke bekymre dig om at forlade huset, bare bestil gennem applikationen og din bestilte medicin vil blive leveret inden for en time. Kom nu, Hent nu også i App butik og Google Play.

Reference:
Forskning for et bedre samfund. Tilgået 2020. Inhibitory Power of Tandpasta indeholder Kencur.
ResearchGate. Tilgået i 2020. Kencur og dets bioaktivitet.