Hvordan en mand forkæler en gravid kone

, Jakarta - Ægtemænd skal vide og forstå, at graviditet er noget svært. Måske vil der være mange klager fra konen, begyndende med kvalme, trang, træthed og smerter hist og her. Som mand skal du ledsage din kone, der bærer en baby, ved at gøre hende så behagelig som muligt og forblive glad.

Måske finder mange ægtemænd graviditetsprocessen lidt forvirrende. Ved ikke, hvad jeg skal gøre. I mellemtiden har hustruen brug for mandens fulde støtte til at gennemgå alle faser af graviditeten. Vordende fædre behøver ikke at blive forvirrede, her er hvad der skal gøres for at forkæle en gravid kone:

1. Reager kone på passende måde

Under graviditeten vil gravide normalt opleve forandringer humør vægelsindet. Sørg for, at faderen er i stand til at svare konen korrekt. Lad ikke konen opleve dårligt humør. Slip af med den ligegyldige holdning, der kan have eksisteret i dagene før ægteskabet. Vær mere hensynsfuld og forkæl din kone ved altid at lytte og hjælpe, når hun er i nød.

Læs også: 6 ægtemænds roller, når kone er gravid

2. Fyld dig selv med graviditetsoplysninger

Læs nogle bøger, graviditetsblogs eller sociale medier om graviditet. Jo mere du ved om, hvad din kone går igennem, jo ​​bedre vil du have empati og vide, hvordan du hjælper.

3. Følg altid med under graviditetskontrolskema

Formålet med at ledsage konen under graviditetskontrollen er først og fremmest at vise konen, at faderen altid er hos hende under hele graviditeten. For det andet ved faderen præcis, hvad der foregår med hans graviditet og vil være bedre forberedt til at hjælpe ham. Vær meget opmærksom på, hvad lægen siger ved hvert besøg. Hvis far har meget travlt på arbejdet, skal du altid tage dig tid til at følge ham på graviditetskontrolskemaet.

4. Reducer den stress, konen oplever

Graviditet er fysisk og følelsesmæssigt krævende, du skal ikke belaste den gravide med unødvendig stress. Lav mere husarbejde, så konen kan hvile.

Læs også: Sårbar til at angribe gravide kvinder, vær forsigtig med risikoen for emboli

5. Hjælp din kone med at sove godt

At sove vil gøre gravide kvinder mere ubehagelige, især når svangerskabsalderen bliver større. Desuden kan gravide kvinder ikke sove på ryggen, fordi det vil gøre deres krop syg og føle sig deprimeret på grund af fosteret. Hjælp din kone til at sove mere behageligt og roligt. Der er flere ting, du kan gøre for at hjælpe din gravide kone med at få en god nats søvn:

  • Tag masser af puder for at dæmpe hustruens krop. Gravide kvinder bør sove på siden, ikke på ryggen eller maven. En helkropspude vil gøre din side af sengen lidt mere behagelig ved at hjælpe med at støtte din ryg og kramme din kones mave.
  • Ryggnid lige før sengetid.
  • Lav urtete, der afslapper sind og krop.
  • Kram kone, mens du sover.

6. Vær mere tålmodig

Graviditet vil få konens hormoner til at svinge, hvilket betyder humør vil også ændre sig. Det ene øjeblik vil han være meget munter, det næste øjeblik vil han være meget vred eller irriteret på sin far, han kan endda græde helt uden grund. Vær tålmodig og erkend, at det kun er et hormon.

7. Giv ros

Fortæl hende, at hun er smuk, og far elsker hende. Gravide kvinder vil gennemgå nogle alvorlige kropstransformationer under graviditeten. Forsikre hende om, at far altid ser hende smuk og elsker hende meget. På den måde vil konen føle sig selvsikker.

Læs også: Tips til at have sex i henhold til graviditetens trimester

8. Hjælp din kone gennem morgenkvalme

Kvalme om morgenen (morgen kvalme) forekommer meget sandsynligt og er en ubehagelig del af processen under graviditeten. Det oplever omkring 75 procent af alle gravide. Symptom morgen kvalme inklusive hovedpine, overdreven søvnighed og selvfølgelig følelse af kvalme og nogle gange opkastning.

Når konen oplever morgen kvalme hjælpe ham ved at forberede hans behov, hvad enten det er at tilberede varme drikke at drikke efter opkastning, at gnide sig på skuldre/ryg når han kaster op, til at tilberede den mad han ønsker. Føl dig aldrig væmmet, når han kaster op eller ser sit opkast. For det er processen med kampen for at blive gravid, som fædre også skal være vidne til.

Hvis faren stadig er i tvivl om, hvordan han skal forkæle eller passe sin kone, der er i gang med graviditeten, kan far diskutere med fødselslægen gennem ansøgningen . Nu er det mere praktisk at diskutere med læger med applikationen fordi det kan gøres når som helst og hvor som helst. Kom nu, Hent appen nu!

Reference:
Forældre. Tilgået 2020. Graviditetsforkælelse: 10 måder at behandle dig selv på