Uden værktøj er det 4 atletiske sportsgrene ved de asiatiske lege, der skal prøves

Jakarta – Atletik er en kombination af flere typer sportsgrene bestående af løbe-, kaste-, spring- og gåtal. Dette er en af ​​de mange sportsgrene, der konkurreres i 2018 Asian Games.

Læs også: Det lykkes for at blive verdens hurtigste løber, dette er Muhammad Zohris hemmelighed

Der er mange typer atletik, der konkurreres i de asiatiske lege 2018, herunder maraton, langdistanceløb, kortdistanceløb, forhindringsbane, kuglestød, hammerkast, længdespring, stangspring, spydkast, trespring, hurtig gang, højdespring, diskoskast og stafet.

Atletisk sport, du kan prøve

Ligesom andre sportsgrene har atletik også mange sundhedsmæssige fordele. Blandt andet for at forbedre styrke, smidighed, udholdenhed, smidighed og kropskoordination. Det er derfor, for at byde velkommen til Asian Games 2018, så skader det aldrig at prøve de atletiske sportsgrene, der konkurreres. Så hvad er nogle atletiske sportsgrene, du kan prøve?

1. Løb

De to typer løb, der konkurreres i Asian Games 2018, er kortdistanceløb og langdistanceløb. Det, der gør forskellen, er den distance, atleterne skal løbe. Ved kortdistanceløb er den tilbagelagte distance 50-400 meter. I mellemtiden, i langdistanceløb, er den tilbagelagte distance 3000-10000 meter. Hvis du vil prøve at løbe, er her de fordele, du kan få:

  • Øger styrke og udholdenhed.
  • Forbedre mental sundhed, herunder reducere stress.
  • Sundt hjerte, herunder sænkning af risikoen for hjerte-kar-sygdomme.
  • Forbrænder kroppens kalorier, så det kan forhindre overvægt overvægtig ) og fedme.

Læs også: 5 tips til at gøre løb sjovt

2. Hurtig gåtur

Løb og rask gang er to forskellige ting. For rask gang er en gangaktivitet, der udføres med en hurtig og stabil rytme. Hvis du ikke er stærk nok til at løbe, kan du prøve rask gang for at træne. Fordi rask gang i 30 minutter hver dag har mange fordele for kroppen. Blandt dem kan forbrænde kalorier, styrke knogler og muskler i kroppen, og forbedre blodcirkulationen i kroppen og nære hjertet.

3. Relæ

Stafet eller kontinuerligt løb er et løbeløb, der afvikles på skift. I et hold består normalt af fire personer, der løbende løber, mens de afleverer stafetten. Denne sport er nyttig til at øge kroppens smidighed, benmuskeludholdenhed, benmuskelstyrke og øve godt samarbejde.

4. Maraton

Marathon er en langdistanceløbsbegivenhed på op til 42 kilometer, som gennemføres på motorvejen eller uden for motorvejen ( off-road ). Ligesom andre atletiske sportsgrene er maraton gavnlige for at øge styrke og udholdenhed, hjertesundhed og reducere kropsfedt. Men før du beslutter dig for at løbe et maraton, er der et par ting, du skal overveje. Blandt andre:

  • Kontakt en læge. Dette er for at sikre, at din krop kan klare stressen ved at løbe et maraton og for at afgøre, om du kan løbe et maraton.
  • Rutinemæssig træning, der spænder fra korte til langdistanceløb. Skynd dig ikke og press dig selv. Fordi den tilbagelagte distance ved at løbe et maraton er meget lang og kræver optimal fysisk styrke. Hvis du føler dig træt, så tøv ikke med at gennemføre løberuten og hvile dig.
  • Byg udholdenhed. Start med at træne regelmæssigt og implementere en sund livsstil, såsom at spise sund mad, få nok søvn og drikke masser af vand.

Læs også: Vil du løbe et maraton? Forbered dig på denne måde

Der er mange bevægelser, du vil gøre, når du dyrker atletisk sport. Derfor er det vigtigt for dig at varme op og køle ned. Målet er at forberede kroppen inden fysisk aktivitet og forebygge skader.

Hvis du har andre spørgsmål om atletik, så spørg bare din læge . Gennem appen Du kan spørge en betroet læge når som helst og hvor som helst via Snak , og Stemme/videoopkald . Kom nu, Hent Ansøgning i App Store eller Google Play lige nu!