Hvidløg kan slippe af med hovedlus, her er hvordan

Jakarta - At have lus er ikke kun ubehageligt på grund af kløen, men kan også skabe en brændende fornemmelse i hovedbunden. Det, der skal opleves, er tabet af selvtillid, når man udfører aktiviteter. Faktisk kommer den oplevede kløe ikke fra hovedlus, der bider i hovedbunden.

Kløen opstår på grund af en allergisk hovedbundsreaktion på parasitten. Hovedlus er smitsomme parasitter, der kan overføres ved direkte kontakt. Tricket er, når hår med hår rører hinanden. Dette kan få lusene til at kravle og bevæge sig. Ikke kun direkte kontakt, transmission kan også forekomme på grund af indirekte kontakt.

Indirekte kontakt opstår normalt, når du låner genstande, såsom kamme, håndklæder, puder eller andre genstande, der er blevet forurenet med æg eller hovedlus. Der er mange måder, man kan gøre for at slippe af med hovedlus, en af ​​dem ved at bruge hvidløg. Hvordan slippe af med hovedlus med hvidløg? Her er hele vejen.

Læs også: Dette er faren for hårlus, der ikke straks udryddes

Overvinde hovedlus med hvidløg

Hvis du ikke ved det, kan den skarpe lugt af hvidløg være en måde at slippe af med og fjerne hovedlus. Sådan slipper du af med hovedlus med hvidløg:

  1. Knus 10 fed hvidløg.
  2. Bland det finthakkede løg med 3 tsk limesaft.
  3. Påfør på hovedbunden, indtil den er jævnt fordelt.
  4. Tag en hovedbeklædning på og lad den sidde i 30 minutter.
  5. Skyl håret, indtil det er rent.

Sådan håndterer man hovedlus ved hjælp af hvidløg. Hvidløg er dog ikke den eneste naturlige ingrediens, der kan behandle hovedlus. Her er en række andre naturlige ingredienser, der kan udstøde hår fra hovedbunden.

Læs også: Din lille har hovedlus, her er hvordan du behandler det

Andre naturlige ingredienser til behandling af hovedlus

Hvis du er én person, der har hovedlus, skal du ikke have travlt med at træffe et valg om at barbere håret af dit hoved, okay? Ud over at bruge hvidløg kan du også bruge følgende naturlige ingredienser til behandling af hovedlus:

1. Løg

Fjernelse af lus med løg kan gøres ved at knuse dem først. Bland det derefter med olivenolie eller hasselnøddeolie. Påfør materialet på hovedbunden. Lad stå i 10 minutter, og skyl derefter grundigt.

2. Olivenolie

Olivenolie er ikke kun godt for ansigtets skønhed, men er også effektivt til at slippe af med hovedlus. Tricket er at vaske dit hår først og tørre det. Påfør derefter olivenolie og massér blidt. Lad det stå natten over, og skyl derefter grundigt næste dag.

3. Citronsaft

Citronvand indeholder C-vitamin, som kan afvise hovedlus fra hovedbunden. Syreindholdet i det kan maksimere processen til at fjerne lopper. For at få fordelene kan du presse 2 citroner. Tilsæt 100 milliliter vand. Påfør blandingen på hovedbunden, lad stå i 40 minutter, og skyl derefter grundigt med varmt vand.

Læs også: Disse 3 grunde til, at hovedlus er smitsom

Faktisk, ud over at bruge naturlige ingredienser, bruger mange mennesker en barberkniv til at fjerne lus. Denne kam har en meget tæt afstand mellem tænderne. Tricket kan gøres ved at fugte håret først. Under våde forhold vil lopper have svært ved at bevæge sig, så de bliver let fanget i snoren.

Hvis disse trin ikke slipper af med lusene, kan du bede din læge om hjælp i appen til andre trin. Tag det ikke for givet, okay? Årsagen er, at den forårsagede kløe er meget, meget ubehagelig for dig at bevæge dig.

Reference:
Lyst syn. Tilgået 2020. Jeg led af hovedlicens, indtil jeg opdagede hjemmemedicin, der virkelig virkede.
Healthline. Hentet 2020. Hjemmemidler mod hovedlus: Hvad virker?