Hvor effektiv er brugen af ​​øjencreme til at behandle pandas øjne?

, Jakarta – Der er mange ting, du skal gøre for at behandle ansigtshudens sundhed. Ud over hele ansigtsområdet, glem ikke at være mere opmærksom på øjenområdet. Huden i øjenområdet er tyndere end resten af ​​ansigtet. Desuden gør det øjenområde, der ofte udsættes for sollys, øjenområdet mere tørt.

Læs også : Hvor effektivt er det at overvinde Panda-øjne med naturlige ingredienser?

Denne tilstand kan faktisk udløse hudsundhedsproblemer i øjenområdet. Startende fra øjenposer, pandaøjne, indtil fine linjer vises under øjnene. For nogle mennesker gør denne tilstand dem ubehagelige. For at overvinde dette bruger mange øjencreme for at få det ønskede resultat. Men hvor effektiv er brugen af øjencreme at overvinde panda øjne? Kom nu, se anmeldelsen her!

Er øjencreme effektiv til pandas øjne?

Hudfarven i øjenområdet kan være mørkere end andre områder af ansigtet. Denne tilstand er også kendt som pandaøjne. Generelt føler mange mennesker sig utilpas, når de har pandaøjne. Dette får en person til at se kedelig og mindre frisk ud med udseendet af pandaøjne.

Hvorfor kan pandaøjne så dukke op? Der er forskellige faktorer, der gør, at en person har pandaøjne. Startende fra tilstanden af ​​trætte øjne, mangel på søvn, overdreven soleksponering, dehydrering, til aldersfaktoren.

Mange mennesker vælger at bruge naturlige måder at behandle pandaøjne på. For eksempel ved at bruge en kold komprimering til en agurk til at bruge som en maske på øjenområdet. Denne metode kræver dog konsistens og længere tid til at genoprette hudfarven i øjenområdet.

Udover naturlige ingredienser kan brugen af ​​øjencreme el øjencreme blive en af ​​de mange måder at håndtere pandaøjne på. Men er det rigtigt, at brugen af øjencreme anses for at være mere effektiv til at håndtere pandaøjne? Faktisk er brugen af øjencreme kan hjælpe dig med at reducere pandaøjne, men skal ledsages af en livsstil og den rigtige kost.

Læs også : Naturlige måder at opfriske et træt ansigt på

Dr. Gina Sevigny fra Ormond Beach Dermatology i Florida siger, at hvis du vil bruge en øjencreme, skal du sørge for at bruge en creme, der er specielt designet til øjenområdet. Undgå at bruge fugtighedscreme til ansigtet, da de kan irritere øjenområdet.

Dette skyldes, at øjenområdet er mere skrøbeligt og tyndere end resten af ​​huden i ansigtet. I stedet for at bruge øjencreme overdrevent, bør du også passe mere omhyggeligt på øjenområdet.

Ifølge en hudlæge, Dr. Harold Lancer, øjencreme kan bruges, da pandaøjne vises på ansigtsområdet. Faktisk siger Maryan Zamani, en øjenplastisk kirurg og konsulent hos Cadogan Cosmetics, at du kan bruge øjencreme fra slutningen af ​​20'erne til begyndelsen af ​​30'erne. Dette gøres for at forhindre pandaens øjne i at blive mørkere. Selvfølgelig er forebyggelse bedre end helbredelse.

Livsstil til at overvinde pandas øjne

Udover at bruge øjencreme er der selvfølgelig nogle livsstilsændringer du kan lave for at gøre det mere optimalt.

1. Opfyld søvnbehov

Hvis du ofte sover midt om natten, bør du straks undgå denne vane, så pandaøjnene i ansigtsområdet kan falme. Mangel på søvn gør pandaens øjne værre.

2. Kropshydrering

Glem ikke at opfylde det daglige behov for mindst 8 glas vand. Denne vane vil holde kroppen godt hydreret og reducere mørke rande og fine linjer under øjnene.

3. Håndter stress

En person med et højt nok stressniveau kan også få mørke rande eller pandaøjne til at dukke op under øjnene. Til det skal du håndtere stress godt. En af dem ved at træne og lave forskellige sjove ting.

4. Brug altid solcreme

Ud over at bruge øjencreme, sørg for at bruge solcreme når man laver udendørsaktiviteter. Dette gøres for at forhindre øjencirkler i at blive mørkere.

Læs også : Forebyggelse, så cirklerne under øjnene ikke bliver sorte

Det er nogle måder, du kan gøre derhjemme for at reducere mørke rande under øjenområdet. Hvis du har gjort nogle af disse metoder og ikke viser ændringer, er der ingen skade i at bruge applikationen .

Du kan bestille tid hos en læge og lave en undersøgelse på det nærmeste sygehus, så de helbredsproblemer, du oplever, kan imødekommes hensigtsmæssigt. Kom nu, Hent nu gennem App Store eller Google Play!

Reference:
Healthline. Fået adgang i 2021. Lad os endelig løse den store øjencremedebat.
Healthline. Fået adgang i 2021. 7 måder at pleje huden omkring dine øjne på.
Healthline. Fået adgang i 2021. Hvad forårsager mørke cirkler under dine øjne?