Fyldigere læber med Filler, vær opmærksom på dette

, Jakarta – Lip filler er en kosmetisk procedure, der kan få læberne til at se fyldigere og fyldigere ud. Der er mange metoder til læbefiller i disse dage, såvel som ingredienserne til fyldet. Det fyldmateriale, der indtil videre er sikkert at bruge, er et produkt eller stof, der ligner hyaluronsyre.

Udover hyaluronsyre bruges kollagen også ofte som fyld til læbefillers. Injektioner og fedtimplantater er en anden metode til at fylde læberne på. Det bruges dog ikke ofte, fordi resultaterne er mere varierende, og risikoen for bivirkninger er større. Vil du vide flere detaljer om reglerne for læbefiller, så læs mere her!

Forstå Lip Filler Procedure

Lip fillers kan gøres hurtigt og tager ikke tid på lægens kontor. Før injektionen vil patienten normalt få en indsprøjtning, så læberne er helt følelsesløse. Dette svarer til den bedøvelsesindsprøjtning, som patienter får hos tandlægen for at dæmpe smagsfornemmelsen i området omkring munden.

Efter omhyggeligt at markere området, der skal fyldes, bruges en meget fin nål til at sprøjte stoffet ind i læberne. Efter injektionen kan is påføres for at lindre ubehag og kontrollere hævelse. Der bør dog ikke påføres et fast tryk på behandlingsområdet.

Læs også: Lær Beauty Trends Facial Filler Injections at kende

Læbestift eller andre læbeprodukter bør undgås umiddelbart efter proceduren. Du kan se forskellen, så snart proceduren er udført. Men efter at stoffet blandes med naturligt, vil din tantes udseende være mere naturligt.

Bivirkningerne af hyaluronsyrefyldstoffer er midlertidige og bør kun vare et par dage. Bivirkningerne er:

  1. Blødning fra injektionsstedet.

  2. Hævelse og blå mærker.

  3. Rødme og ømhed på injektionsstedet.

  4. Forekomsten af ​​forkølelsessår eller feberblærer (herpes simplex) på læberne eller området omkring læberne.

Mere alvorlige bivirkninger eller risici kan omfatte:

Læs også: At vælge den forkerte ansigtssæbe kan forårsage disse 5 ting

  1. Alvorlig og langvarig hævelse eller blå mærker varer fra en uge til 10 dage.

  2. Læbeasymmetri (læberne har forskellige størrelser).

  3. Buler og uregelmæssigheder på læberne.

  4. Infektion.

  5. Injektion i en vene, hvilket forårsager vævstab.

  6. Sårdannelse, ardannelse eller hærdning af læberne.

  7. En allergisk reaktion forårsager rødme, hævelse eller kløe omkring læberne.

Ring til din læge med det samme, hvis du oplever ekstrem hævelse eller udvikler feber. Vil du vide mere om læbefiller-processen, så spørg direkte til . Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give dig den bedste løsning. Tricket, bare download applikationen via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge du kan vælge at chatte via Video/taleopkald eller Snak når som helst og hvor som helst.

Det er vigtigt at bemærke, at prisen på læbefiller varierer afhængigt af den type procedure, der udføres, lægens erfaring, hvor du bor, og prisen vil afhænge af, hvor meget materiale der er behov for.

De fleste sygeforsikringsordninger dækker ikke kosmetisk kirurgi eller komplikationer forbundet med kosmetisk kirurgi. Før du gennemgår proceduren, skal du sørge for at forstå alle procedurerne.

En anden ting, du skal overveje, før du får læbefillers, er, at du først skal spørge dig selv, hvorfor du vil modificere dine læber. Du bør ikke gennemgå denne procedure, medmindre du virkelig ønsker at ændre dit udseende.

Forbedrede læber kan gøre læberne fyldigere og vil fuldstændig ændre udseendet. Før du gennemgår læbefillers, skal du sørge for, at din tilstand er i en fit tilstand.

Reference:

WebMD. Tilgået i 2019. Læbeforstørrelse.
Beverly Hills Rejuvenation Center. Tilgået i 2019. GODE LÆBEFYLLER: HVAD VIRKER, OG HVAD SUGER?