Aktive børn, der svømmer, disse er fordelene for sundheden

, Jakarta – Svømning har en række sundhedsmæssige fordele. Den gode nyhed er, at fordelene ved denne vandsport kan opnås af alle, inklusive børn. Du behøver ikke at være professionel for at få fordelene ved svømning, bare gør det regelmæssigt. Så hvad er fordelene ved svømning hos børn? Her er diskussionen!

Regelmæssig svømning kan hjælpe med at opbygge styrke og overordnet kropssundhed. Når man dyrker denne sport, skal børn bevæge sig i vandet og kræver stærk styrke. Hvis den udføres korrekt, kan denne sport hjælpe med at træne fysisk, især muskelstyrke. Børn, der regelmæssigt svømmer, har en tendens til at have stærke skulder-, ryg-, hofte- og balder- og benmuskler.

Læs også: Dette er en sikker måde at lære børn at svømme på, siden de var babyer

Fordelene ved at svømme for din lille

Svømning kan være en sjov aktivitet, som din lille kan lide. Derfor kan fædre og mødre vælge denne vandaktivitet til at lave sammen med deres børn. Udover at det er sjovt, kan svømning, som er en form for vandsport, også give en række fordele for børns sundhed. Regelmæssig svømning kan være med til at forbedre børns fysiske og mentale sundhed.

Her er de fordele, der kan opnås, hvis dit lille barn regelmæssigt svømmer;

  • Fysisk sundhed

En af de fordele, der kan opnås ved svømning, er bedre fysisk sundhed. Regelmæssig svømning kan hjælpe med at opretholde og forbedre kardiovaskulær sundhed, træne styrke og fleksibilitet og øge udholdenhed. Ikke nok med det, børn, der regelmæssigt svømmer, har også en tendens til at have bedre balance og kropsholdning.

Svømning kan også være med til at reducere risikoen for fedme og diabetes hos børn. Fordi at svømme regelmæssigt kan hjælpe med at forbrænde en hel del kalorier, så børn ikke let bliver overvægtige. Børn, der regelmæssigt svømmer, har normalt en mere vågen og ideel kropsvægt.

  • Mentalt helbred

Ikke kun gavnligt for det fysiske helbred, svømning er også godt for mental sundhed. Faktisk kan det at være i vandet få et barns krop til at føles roligere og mere afslappet. Nå, det er det, der menes at være relateret til mental sundhed. Regelmæssig svømning siges også at kunne hjælpe med at opretholde psykologiske forhold, forbedre humøret, aka humør på længere sigt, og mindske risikoen for depression hos børn.

Læs også: Mor, her er tips til at vælge en sikker swimmingpool til babyer

Regelmæssig svømning kan også være med til at reducere risikoen og endda forebygge forskellige sygdomme. På længere sigt har børn, der regelmæssigt svømmer, en lavere risiko for at udvikle sygdomme som slagtilfælde, type 2-diabetes og hjertesygdomme. Hvornår kan børn inviteres og læres at svømme? Svaret så tidligt som muligt.

I øjeblikket har mange forældre endda inviteret deres børn til at svømme, siden de var 6 måneder. Men for at være mere sikker er det bedre for far og mor at vente til den lille er 1 år. Selv i den alder skal forældre være opmærksomme på flere ting og opretholde sikkerheden for børn, der lærer at svømme.

Læs også: For at være bedre i vandet skal du sørge for, at barnets alder er lige før svømning

Mødre kan invitere børn til at svømme regelmæssigt 3-5 gange om ugen. Denne øvelse bør dog ikke laves for længe, ​​ikke mere end 30 minutter. At lære børn at svømme fra en tidlig alder kan få dem til at elske denne sport mere og have lyst til at dyrke den regelmæssigt. Som et resultat kan en række sunde fordele ved svømning opnås af den Lille.

Hvis dit barn er sygt og har brug for lægeråd, så brug appen lige. Mødre kan formidle symptomerne, som deres børn oplever, til lægen gennem: Videoer / Taleopkald og Snak . Få behandling og ekspertanbefalinger. Kom nu, Hent nu i App Store og Google Play!

Reference
WebMD. Tilgået 2020. Fitness Basics: Svømning er for alle.
Lev stærkt. Tilgået 2020. Hvad er fordelene ved svømning for børn?