4 fordele ved laks til babyer

, Jakarta - Fisk er en af ​​de fødevarer, der har mange fordele for kroppens sundhed, især for babyer. Ud over den lækre smag har fisk faktisk meget indhold, som babyer skal bruge til deres udvikling.

Laks i sig selv har et ret højt proteinindhold sammenlignet med andre typer fisk. Mineralerne og vitaminerne i laks kan siges at være de mest komplette. Så laks kan være et godt madvalg for babyer, når de kommer i en alder af 6 måneder i tørstofperioden.

Mange af indholdet i laks, såsom kalium, selen og vitamin B12. Ikke kun det, omega-3-fedtsyrer og andre naturlige essentielle fedtsyrer i laks kan faktisk hjælpe med at opretholde babys sundhed. Her er andre fordele ved laks til babyer:

1. Forebyg sygdom

Næringsindholdet i laks er faktisk i stand til at gøre barnets krop stærkere mod forskellige sygdomme. Aminosyrerne indeholdt i laks kan faktisk opretholde sundheden i fordøjelseskanalen. Ikke nok med det, at give laks til babyer kan faktisk også opretholde barnets hjertesundhed for at undgå adskillige sygdomme, såsom gigt, kardiovaskulær og diabetes.

2. Forbedre Baby Brain Intelligence

Under vækst og udvikling har babyer selvfølgelig brug for et godt fødeindtag. Fødeindtagelse vil påvirke børns vækst og udvikling, herunder børns hjernesundhed. Laks er en af ​​de fødevarer, som mødre kan gøre til en god kilde til næringsstoffer for børns hjerneudvikling. Det høje indhold af omega-3, mineraler og B-vitaminer er faktisk meget godt til at vedligeholde hjernens sundhed. Laks kan være et komplementært valg for mødre, fordi forarbejdningen er ret nem. Smagen er allerede velsmagende og lækker vil også tilføje smag til barnets supplerende madmenu.

3. Optimering af babys syn

Ikke kun godt for babys hjerneudvikling, faktisk har indholdet af DHA og AHA i laks også fordele for at optimere synet og andre nerver hos babyer. Giv laks, når barnet kommer i fast fødealderen. Vær opmærksom på, hvordan man laver laks, så dens fordele ikke reduceres, når den koges. Den bedste måde er at dampe laksekødet. Bland det derefter med andre MPASI-menuer. Mødre behøver ikke bekymre sig om barnets fordøjelse. Laks er en af ​​de fisk, der er meget sikker til konsum af babyer.

4. Oprethold babys hudsundhed

At give babylaks i MPASI-menuen kan faktisk holde babys hud sund. Babyer vil blive skånet for nogle hudsygdomme. De essentielle fedtsyrer, der findes i laks, kan tilskynde huden til at holde på vandet og gøre babys hud glattere og mere fugtet.

Det er bedre at give den bedste mad, når barnet vokser og udvikler sig. At finde ud af god mad til børn kan være en måde for mødre at bevare deres børns sundhed. Men hvis moderen har en klage over barnets helbred eller den supplerende ernæringsproces til barnet, kan moderen spørge lægen direkte gennem ansøgningen via funktion Snak og Stemme/videoopkald . Kom nu Hent Ansøgning nu gennem App Store eller Google Play!

Læs også:

  • Bedste fødevarer til graviditet i første trimester
  • 7 fordele ved laks til sundhed og skønhed
  • Tun vs laks, hvad er sundere?