Gør dette, så dine bryster ikke krymper, når du er på diæt

, Jakarta - Forskellige måder gøres af kvinder for at få en sund og slank krop. Af de forskellige måder at få det på, er diæt den mest populære metode, som mange kvinder er interesserede i. For eksempel en streng diæt for at tabe fedt i kroppen. Men denne strenge diæt vil faktisk forårsage nye problemer for bryststørrelsen. Eksperter siger, at en streng diæt i nogle tilfælde kan få brysterne til at skrumpe, se. Nå, du vil ikke have en slank krop, men dine bryster krymper også?

Vægttab, krympende bryster

Ud over rygning, hormonforandringer, koffeinindtag eller forkert bh, kan en streng diæt eller forkert diæt også få brysterne til at skrumpe. Kort sagt er bryststørrelsen også meget påvirket af vægten. Bliv derfor ikke overrasket, hvis dine bryster vil skrumpe, når du taber dig.

Ifølge eksperter består størstedelen af ​​selve brystet af fedtvæv. Alligevel opbevarer kvinder selv fedt i forskellige kropsdele, såsom mave og bryst. Nå, når kroppen taber meget fedt på grund af en streng diæt, er det muligt at tabe en masse fedtvæv, der udgør brystets volumen.

Hvordan forhindrer du så, at brysterne krymper, mens du er på diæt?

Hold lydstyrken gennem træning

Ifølge eksperter skal du vælge specifikke sportsgrene for at hjælpe og stramme brystet, så bryststørrelsen ikke krymper. Nå, her er nogle former for træning, der kan hjælpe dig med at stramme og bevare bryststørrelsen.

1. Push Ups

armbøjninger Dette vil være svært for dem af jer, der sjældent gør det. Årsag til bevægelse armbøjninger denne burde være ligesom armbøjninger mandlig version. Så for at gøre dette skal du placere dine håndflader på gulvet med en afstand bredere end dine skuldre. Sørg derefter for, at dine fødder hviler på fingerspidserne med en tæt position til hinanden. Du skal sørge for, at din krop er helt lige fra top til tå.

Nå, den næste bevægelse du skal gøre er at løfte din krop ved hjælp af dine hænders styrke. Sænk den derefter ned, indtil brystområdet er tæt på gulvet, men rør det ikke. Du kan gentage bevægelsen armbøjninger dette flere gange.

2. Brug af vægtstangen

Det er ikke så svært. Prøv først at ligge ovenpå flad bænk med armene lige op, mens du holder vægtstangen med begge hænder, og begge fødder rører gulvet. Nu skal du bare sænke vægtstangen, indtil den er parallel med siden af ​​dit bryst, og derefter løfte den til dens oprindelige position. Du kan gøre denne bevægelse gentagne gange.

3. Brug af håndvægte

Du kan prøve bevægelser sommerfugl brug håndvægte til at arbejde med musklerne omkring brystområdet. Tricket, flyt begge arme til siden og derefter mod brystet. Rør dog ikke ved brystet, stolen eller måtten. Det er nemt, bare forestil dig som en sommerfugl, der slår med vingerne. Denne bevægelse er perfekt til dig, der ønsker at stramme eller hæve dine bryster.

Vælg Næringsrig mad

Ifølge forskning påvirker dagligt madforbrug også hudens sundhed. Nå, for at få frisk og fast hud, inklusive brysthud, kan du spise følgende fødevarer:

1. Mælk

Mælk omtales ofte som en drik, der kan opretholde væksten af ​​væv i brystet. Af de mange slags mælk er komælk den rigtige mælk til dit brystsundhed. Denne mælk indeholder østrogen, progesteron og prolaktin, som kan opretholde brystets sundhed og fasthed.

2. Sød kartoffel

For at kunne få tonede bryster har kroppen brug for fødevarer, der er rige på kulhydrater og protein. Ifølge en ernæringsekspert fra Mumbai er fødevarer som søde kartofler og yams gode kilder til magnesium, mineraler, kalium og natrium.

3. Sojabønne

Denne er rig på isoflavoner, som efterligner østrogen, så den kan hjælpe med at øge størrelsen og fastheden af ​​brysterne.

Vil du forhindre brysterne i at skrumpe, mens du er på slankekur? Du kan stille spørgsmål og søge råd fra ekspertlæger gennem applikationen. Gennem funktioner Snak og Stemme/videoopkald , kan du chatte med erfarne læger uden at skulle forlade huset. Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play!

Læs også:

  • ømme brystvorter? Måske er dette årsagen
  • Yogabevægelser til at stramme bryster
  • Kend 8 årsager til brystsmerter bortset fra kræft