Myte eller fakta, hårtonic kan overvinde hårtab

Jakarta - For nogle mennesker vil det være meget bekymrende at opleve hårtab. Den gennemsnitlige kvinde vil miste 50-100 hårstrå om dagen. I sjældne tilfælde kan hårtab endda nå op på 150 hårstrå om dagen. Hvad er så trinene til at overvinde det? Er hårtonic i stand til at overvinde hårtab?

Læs også: Fakta om hårtab, du skal vide

Hårtonic i sig selv er en kombination af olie, parfume og alkohol, som bruges som hårplejeprodukt. Noget af det gode indhold i det, nemlig vitamin E, ethanol, vitamin B2, menthol, propylenglycol, mælkesyre, hydrochlorid, gibberelliner og vand.

Disse ingredienser hævdes at være effektive til at hjælpe med at nære håret og holde hårrødderne sunde. Hvis du oplever hårtab, behøver du ikke gå i panik, OK! For det er en naturlig ting. Du kan bruge hårtonic til at behandle hårtab! Dette er indholdet i hårtonic, der kan hjælpe med at overvinde hårtab!

1. Lavendel æterisk olie

Denne olie menes at fremskynde hårvækst, fordi den producerer cellevækst og reducerer stress. Denne olie er også antimikrobiel og antibakteriel, så den kan forbedre hovedbundens sundhed.

2. Clary Sage æterisk olie

Denne olie indeholder lynalylacetat som er lige så effektiv som lavendel æterisk olie til at fremme hårvækst. Ikke kun det, dette indhold kan øge styrken af ​​hårrødderne.

3. Cedertræ æterisk olie

Denne olie kan fremme hårvækst, reducere hårtab og afbalancere de olieproducerende kirtler i hovedbunden. Ikke nok med det, denne olie er også svampedræbende og antibakteriel, som kan behandle skæl i hovedbunden.

4. Rosmarin æterisk olie

Denne olie er i stand til at øge hårets tykkelse og vækst, hvilket virker ved at danne hårceller, så det hår der er faldet af hurtigt kan vokse ud igen. Ikke nok med det, denne olie kan også holde håret stærkt.

5. Timian æterisk olie

Denne olie kan hjælpe med at fremme hårvækst ved at stimulere hovedbunden og aktivt forhindre hårtab. Hvis det bruges regelmæssigt, kan du få sundt og tykt hår.

For at finde ud af andre fordele, der kan tages fra brugen af ​​hårtonic, kan du diskutere det direkte med en ekspertlæge i applikationen . Du kan også spørge direkte om tips og tricks til at håndtere hårtab.

Læs også: Dette forårsager overdreven hårtab

Ikke kun overvinde hårtab, disse er andre fordele ved Hair Tonic

Effekt hår tonic vil variere afhængigt af hårets tilstand. Ud over at være effektiv til at overvinde hårtab og forhindre hårtab, er her andre fordele ved at bruge hårtonic:

  • Holder frisuren pæn.

  • Holder hårcellerne fugtede.

  • Hjælper med at reducere spaltede spidser.

  • Forbedre hårets sundhed.

  • Holder hovedbunden fugtig.

  • Reducer skæl.

  • Forhindrer udtørring af hovedbunden ved at belægge hovedbunden.

Læs også: Sådan behandler du hårtab naturligt

Hvis du har tænkt dig at bruge det, kan du få forskellige produkter hår tonic som sælges frit på markedet. Hvert produkt har dog sine egne fordele og ulemper. Faktisk kan det give farlige bivirkninger, hvis det bruges forkert, eller have grundlæggende ingredienser, der udløser allergiske reaktioner.

Hos nogle mennesker, hår tonic kan forårsage bivirkninger såsom opkastning, diarré, irritation i hovedbunden, forgiftning, hyppig vandladning og endda bevidsthedstab. Så det ville være rart at være opmærksom på ingredienserne og indholdet i det, før du beslutter dig for at købe det.

Reference:

Healthline. Tilgået 2020. Æteriske olier til hår.

Lektioner om sundt hår. Tilgået 2020. Hvad er Hair Tonic? 3 fantastiske fordele ved tonic - ingredienser og effekter.

Total skønhed. Tilgået 2020. 5 grunde til, hvorfor du har brug for hårtonic i dit liv.