For kvinder, tjek disse 4 måder at øge fertiliteten på

, Jakarta - Forbereder du dig på at blive gravid? Faktisk er det vigtigste, du straks skal gøre, at vedtage en sund livsstil. Dette skyldes, at en kvindes fertilitet og hendes chancer for at blive gravid vil stige, når kroppen er ved godt helbred.

Der er undersøgelser, der viser, at omkring 84 % af par vil blive gravide inden for det første år, hvis de har sex regelmæssigt og ikke bruger prævention. Hvis graviditet ikke indtræffer i det første år, vil 50% blive gravid i det andet år. Men det har en sammenhæng med en kvindes fertilitetsrate. For kvinder, der ønsker at vide, hvordan man øger fertiliteten, er der fire ting, du skal være opmærksom på:

Vær opmærksom på kost og motion

Den mad du spiser hver dag kan påvirke din ernæring, cellefunktion, hormonfunktion og selvfølgelig din fertilitet. Hvis du ikke kan spise visse typer mad for at få de næringsstoffer, du har brug for, kan du tage kosttilskud for at hjælpe med at opfylde disse behov. Overvægt eller fedme har potentialet til at reducere fertiliteten. Overskydende eller for lidt fedt kan også forstyrre menstruationscyklussen, hvilket igen forstyrrer fertiliteten.

Indtagelse af folinsyre

Folinsyre er ikke kun godt for fostrets neuroudvikling, men folinsyre har også fordele til at øge fertiliteten. Undersøgelser viser, at folinsyre kan reducere forekomsten af ​​ægløsningssvigt. Du kan få folinsyreindhold fra grøntsager som asparges, broccoli og andre grønne grøntsager. Det anbefalede daglige indtag af folinsyre er 400 mikrogram om dagen.

Undgå alkohol, koffein og cigaretter

Hvis du drikker mere end fem kopper kaffe om dagen, svarer det til 500 mg koffein og kan resultere i lavere fertilitet. Indtagelse af koffein er stadig tilladt maksimalt 200 mg pr. dag. Indtagelse af to glas alkohol om dagen kan også reducere fertiliteten med 60%. Mens alkohol kan øge risikoen for abnormiteter hos fosteret. Ikke nok med det, rygning kan også have en negativ indvirkning på fertiliteten. Rygning kan gøre livmoderen mindre modtagelig for produkterne fra undfangelsen (befrugtning). Det er bedst, hvis du holder op med at ryge, før du prøver at blive gravid.

Regelmæssig intimitet og forståelse af menstruationscyklussen

Den anbefalede hyppighed af samleje er 2-3 gange om ugen. Hvis du har sex for ofte eller for sjældent, kan det påvirke sædkvaliteten. Det er bedre at have sex, der starter på den niende dag i menstruationscyklussen eller 14 dage før menstruation, den første dag er toppen af ​​den fertile periode. På dette tidspunkt vil en person, der har sex, have en bedre chance for at blive gravid. Det du skal være opmærksom på er, at hvis du har haft sex i et år i din fertile periode og er under 35 år og endnu ikke har oplevet en graviditet, så skal du straks kontakte din læge, da der er mulighed for, at du har et sundhedsproblem.

Nå, det er fire måder at øge kvindelig fertilitet på, som du har brug for at kende. Forhåbentlig kan ovenstående metode hjælpe dig med at blive gravid hurtigt. Hvis du har brug for råd fra en fødselslæge til dine fertilitetsproblemer, så tøv ikke med at bruge tjenesterne Kontakt læge efter eget valg Chat, ring, og Videoopkald fra appen . Og du kan også købe medicin og vitaminer igennem smartphone med Apoteksudbringning. Kom nu, Hent Ansøgning i App Store og Google Play nu.

LÆS OGSÅ: Kend din fertile periode som en afgørende faktor for graviditet