5 tips til at forbrænde kindfedt effektivt

“Bulde kinder kan helt sikkert få nogen til at tro, at han ikke er attraktiv. Denne tilstand kan få selvtilliden til at falde drastisk. Som et resultat er mange mennesker villige til at gøre hvad som helst for at slippe af med ansigtsfedt. Men husk på, at faktisk forbrænding af kindfedt kan gøres på nogle få enkle måder."

, Jakarta – Ligesom andre kropsdele kan fedt også ophobes i ansigtsområder såsom kinderne. Nå, problemet er ikke få mennesker, hvis selvtillid falder, når de har buttede kinder. Som et resultat er mange mennesker villige til at gøre hvad som helst for at slippe af med ansigtsfedt. Det er meningen, at der kan opnås tynde kinder, skarpe kanter i ansigtet og en attraktiv kæbelinje.

Hvis du er en af ​​dem, der har problemer med ansigtsfedt, er der faktisk nogle enkle tips til at overvinde dem. Er du nysgerrig efter, hvad du kan gøre for at forbrænde kindfedt effektivt? Tjek informationen ud her!

Læs også: 5 nemme tips til at slippe af med mavefedt

Disse er tips til effektivt at forbrænde kindfedt

Lancering fra Healthline, er der flere tips, du kan gøre for at slanke dine kinder, herunder:

  1. At lave ansigtsøvelser

Ansigtsøvelser kan bruges til at forbedre ansigtets udseende, bekæmpe aldring og øge ansigtets muskelstyrke. En af de mest populære ansigtsøvelser er at puste kinderne ud og skubbe luften fra side til side. Efterfulgt af sammenpressede læber på hver side af ansigtet på skift.

Lav derefter en bevægelse for at holde på et smil, mens du bider tænderne sammen i et par sekunder. Husk dog på, at der stadig mangler forskning i effektiviteten af ​​ansigtsøvelser til især fedttab. Mere forskning er nødvendig for at evaluere, hvordan ansigtsøvelser kan påvirke fedtaflejring i ansigtsområdet.

  1. Træner regelmæssigt

Ofte er det fedt, der ophobes i ansigtsområdet, resultatet af for meget kropsfedt. Derfor kan et vægttab helt sikkert være med til at reducere fedtniveauet, så det kan gøre kroppen og ansigtet slankere. Nå, en måde, man kan gøre for at reducere fedtniveauet, er at træne regelmæssigt. En af de sportsgrene, du kan dyrke, er cardio. For eksempel, såsom løb, dans, gåture, cykling, til svømning.

Denne form for træning kan øge pulsen og betragtes som en af ​​de effektive metoder til at tabe sig. For at gøre dette, prøv at få 150-300 minutters moderat til kraftig træning hver uge på en regelmæssig basis. Det vil sige, at du om dagen skal dyrke konditionstræning med en varighed på 20-40 minutter hver dag.

Læs også: Akkumulerer fedt? Prøv at indtage disse 7 fødevarer

  1. Drik mere vand

Drikkevand er meget vigtigt for at opretholde kroppens generelle sundhed. Derudover kan drikkevand også hjælpe med at fjerne fedt i ansigtet. Fordi drikkevand kan få en person til at føle sig mæt, så det kan reducere lysten til at overspise. Dette kan naturligvis hjælpe processen med at tabe sig i kroppen.

Ifølge et af tidsskrifterne udgivet i Nationalt Center for Bioteknologisk Information (NCBI) 2016, kan drikkevand udløse lipolyse i kroppen. Lipolyse er en proces med kemisk nedbrydning og nedbrydning af fedtstoffer til fedtsyrer, som kroppen kan bruge som energi. Denne proces kan være nøglen til succes med at hjælpe dig med at tabe dig.

  1. Indtagelse af fødevarer rig på fiber

En af de anbefalede måder at slanke ansigtet og slippe af med fedtet på kinderne, er at øge fiberindtaget. Fiber er en forbindelse i plantefødevarer, der bevæger sig langsomt gennem fordøjelseskanalen. At spise fødevarer rig på fiber kan helt sikkert få dig til at føle dig mæt længere. Som et resultat kan appetitten dæmpes og reduceres korrekt.

For at få fiberindtag i kroppen er der flere fiberrige fødevarer, som du kan indtage. For eksempel som ærter, avocadoer, bananer, papaya, broccoli, kål, pærer, majs og brune ris.

  1. Nok og kvalitetssøvn

Tilstrækkelig søvn af høj kvalitet er et af de råd, der skal gøres for at komme af med fedt på kinderne. Årsagen, mangel på søvn kan øge produktionen af ​​hormonet kortisol i kroppen. Høje niveauer af hormonet kortisol kan øge appetitten og ændre stofskiftet, hvilket øger risikoen for øget kropsfedt.

Nå, hvis denne tilstand ikke kontrolleres, kan en persons risiko for fedme stige. Derfor skal tilstrækkelig søvn af høj kvalitet virkelig opfyldes i et forsøg på at reducere overskydende fedt på mave og ansigt.

Læs også: Skyld ikke altid skylden på, fedt er gavnligt for helbredet

Det er nogle nemme tips, der kan gøres for at forbrænde fedt på kinderne. Hvis du har spørgsmål om tips til fedtforbrænding, kan du spørge lægen gennem ansøgningen .

Gennem funktioner chat/videoopkald direkte. Senere vil lægen give forskellige passende anbefalinger for at opnå en slank krop og ansigt sikkert.

Hvis en fysisk undersøgelse er påkrævet, kan du også bestille tid hos en læge på det sygehus du ønsker via appen . Ingen grund til at stå i kø eller vente længe. Så hvad venter du på? Kom nu Hent Ansøgning nu!

Reference:

Healthline. Tilgået i 2021. 8 effektive tips til at tabe fedt i dit ansigt
Medicinske nyheder i dag. Tilgået i 2021. Hvad skal man gøre for at reducere ansigtsfedt
NCBI.nlm.nih.gov. Tilgået 2021. Øget hydrering kan være forbundet med vægttab