Kend de nødvendige værktøjer og materialer, når du skifter bandager

Jakarta - Læger er ansvarlige for at yde omsorg til mennesker, der kommer for at behandle deres sygdomme og skader. Folk er afhængige af læger og sygeplejersker med deres sundhed og helbredelse, så det er meget vigtigt, at læger forbliver på vagt i deres indsats og er forberedte på de forskellige behov hos mennesker med dem.

For at være ordentligt forberedt til behandling af forskellige skader og sår bør læger gøre det til en vane at opbevare tilstrækkelige og lettilgængelige sårplejemidler for at være i stand til at behandle patienten grundigt og effektivt. Her er nogle sårplejeartikler, som enhver læge altid bør have ved hånden til at behandle en patients sår.

Læs også: Vær ikke skødesløs, dette er den rigtige måde at behandle sår på

1. Gazesvamp

Gazesvampen er en vigtig og alsidig forsyning til pleje af syges sår. Disse svampe kan bruges til at absorbere overskydende kropsvæsker, før såret klædes på og giver også en steril barriere mod snavs og bakterier. Der er mange varianter af gazesvampe, der kan bruges afhængigt af typen, størrelsen og placeringen af ​​det sår, der behandles, herunder:

  • Standard gazesvamp til grundlæggende sårrensning og -pleje

  • Selvklæbende skum for at stabilisere huden omkring såret

  • ABD puder til større snit

  • Ruller af gaze til grundlæggende sårpleje

  • Ikke-klæbende forbindinger til forbrændinger og kirurgiske snit

2. Alkoholpuder

Individuelt forseglede og emballerede alkoholpuder bruges til at rense og forberede huden til injektion eller snit. Mange sår kan kræve, at patienten modtager injektioner eller gennemgår kirurgiske procedurer, der involverer snit. Alkoholpuden hjælper med at forhindre bakterier i at trænge ind i kroppen, når huden er punkteret eller revet i stykker.

3. Ansigtsmaske

Engangsansigtsmasker, der er sikre og behagelige i øret, er effektive til at beskytte patienter og deres læger. Disse masker udgør en barriere mod luftbårne patogener og bakterier, der kan inficere og komplicere niveauet af såret. Masker hjælper også med at holde sundhedsudbydere sunde og minimere spredningen af ​​infektionssygdomme i praksis.

Læs også: 2 naturlige ingredienser, der kan behandle forbrændinger

4. Stingløftesæt

Mange typer sår kan lukkes af sting, der skal fjernes, når såret er lukket og helet. Sutursættet indeholder færdigpakkede sterile værktøjer, såsom metal sakse, pincet og gaze, der er nødvendige for at fjerne suturerne sikkert. Disse enheder er komfortable, sterile og hjælper med at forhindre, at bakterier utilsigtet trænger ind i helende sår.

5. Medicinske handsker

Ligesom ansigtsmasker hjælper medicinske handsker med at beskytte læger og deres syge. Brug af handsker, når du plejer en skadet person, vil forhindre overførsel af bakterier til deres sår, samt beskytte læger mod infektioner eller vira, der kan være til stede i patientens blod eller kropsvæsker. Medicinsk praksis bør holde en konstant forsyning af latex- og latexfrie handsker af hensyn til den fortsatte sundhed og sikkerhed for dem selv og dem, der bærer dem.

Læs også: Brug af tandpasta kan helbrede forbrændinger, myter eller fakta?

6. Applikator med bomuldsspids

Applikatorer med bomuldsspids har en bred vifte af anvendelser i professionelle medicinske omgivelser. Dette værktøj kan bruges til at rense såret såvel som den omkringliggende hud. Det er nyttigt forsigtigt at tørre såret for at få en prøve til yderligere test, som kan være nødvendig for at bestemme tilstedeværelsen af ​​infektion. En bomuldsspidsapplikator er også nyttig til at påføre medicin eller salver på sår.

Hvis du vil vide mere om de værktøjer og materialer, der er nødvendige ved bandageskift, kan du spørge direkte til . Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give dig den bedste løsning. Hvordan, nok Hent Ansøgning via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Tal med en læge , du kan vælge at chatte via Video/taleopkald eller Snak .