5 sjove og unikke fakta om babygråd

Jakarta – For mødre, der lige har født deres første barn, der hører lyden baby gråd være et uforglemmeligt øjeblik. En baby, der græder efter at have forladt moderens livmoder, indikerer, at han er født med godt helbred. Tænk bare, hvis den baby, som moderen fødte, ikke græd. Det kan være, din lille har visse lidelser, der gjorde, at han ikke græd, da han blev født.

Imidlertid lyder lyden af ​​t baby gråd som er højlydt og øredøvende også nogle gange gør dig utilpas, især om natten. Faktisk er det ikke få forældre, der bliver stressede og følelsesladede, når de hører deres små græde.

Ikke kun på grund af sundhedsfaktorer, her er de unikke fakta bag lyden baby gråd højt:

Baby græder for at trække vejret

Mens de stadig er i livmoderen, trækker babyer vejret ved at absorbere ilt gennem navlestrengen. På samme måde fjernes kuldioxid i blodet.

Efter fødslen skal babyer bruge deres lunger til at indånde ilt. Det er derfor, han græder. Gennem sine gråd vil barnet udstøde de stoffer, der stadig er tilbage i hans næse og lunger, mens han stadig er i livmoderen. På den måde kan han bruge sine lunger til at trække vejret.

Læs også: Mor, undgå at efterlade en grædende baby om natten

Nyfødt baby græder uden tårer

Tårer produceres af tårekirtlen, som er placeret bag øjet. Hos spædbørn bliver denne kirtel klemt af tårekanalen i øjenkrogen. Men indtil en alder af otte måneder kan tårekirtlerne i dit barns øjne ikke fungere ordentligt. Så babyen vil ikke græde, selvom han græder højt.

Gråd som en måde at kommunikere på

Stemme baby gråd egentlig ikke altid irriterende. Det kan være, at din lille græder, fordi han vil have noget af sin mor og far eller fortæller ham, at han ikke kan lide det.

For eksempel ammer moderen den lille. Få øjeblikke senere græd han, efter at moderen var færdig med at amme. Måske ønsker din lille at amme længere. Ikke kun det, antag, at babyen er ledsaget af sin far. Senere gik far for at hente noget, og han græd. Det betyder, at barnet ønsker, at faderen ikke forlader ham.

Gråd viser børns sproglige evner

Tilsyneladende kan jo højere eller mere dramatisk en babys gråd vise sin intelligens, lo . En undersøgelse udført i Tyskland viste, at nada baby gråd kan være en indikator for hans evne til at tale senere.

Hvis din babys gråd tone viser variationer i den første uge, vil han blive mere kompetent i sproget i en alder af 2 eller 3. Omvendt, hvis tonen ikke er mønstret, vil barnet have en tendens til at have sprogvanskeligheder.

Læs også: Gør dette for at overvinde grædende og kræsne børn

Baby's Cry følger lokal kultur

Unikke fakta vedr baby gråd den sidste er den rytme, som viser sig at være i overensstemmelse med den kultur, den lille voksede op i. En professor i etnologi fra universitetet i Göttingen, Tyskland, foreslår, at babyers grådevaner er påvirket af kulturen og det omgivende miljø.

For eksempel er Indien det land med de korteste babyskrig. Det skyldes, at der er mange mennesker, der tager sig af deres små, når de græder, lige fra deres forældre, bedsteforældre til deres omsorgspersoner. I mellemtiden har babyer født i USA og flere lande på det europæiske kontinent en tendens til at have en længere gråderytme. Ikke så mærkeligt, for disse lande har for vane at lade deres grædende børn ende alene.

Mødre skal dog stadig være på vagt, når deres små græder. Det kan være, at hans krop ikke er behagelig, eller han er syg. Hvis dette sker, kan du bruge applikationen direkte at spørge lægen direkte. Ansøgninger, der kan mor Hent direkte fra denne mobiltelefon gør det også lettere for mødre at købe vitaminer til deres små, lo . Kom så, download appen lige nu!