Hvad er symptomerne på Silent Hypoxia?

Jakarta - Stille hypoxi Dette kaldes et nyt symptom på corona-virussen på det seneste. Udtrykket hypoxi eller hypoxi i sig selv er velkendt i den medicinske verden, som er en tilstand, der opstår, når iltniveauet er lavt i celler og væv. Som et resultat kan celler og væv ikke fungere korrekt. Så hvad med stille hypoxi ? Hvad er symptomerne at være opmærksom på? Her er anmeldelsen!

Læs også: Pas på Happy Hypoxia, de nye symptomer på dødelig COVID-19

Stille hypoxi og symptomer, du skal passe på

Stille hypoxi kan også kaldes glad hypoxi , som er en tilstand, hvor ilt i kroppen falder, uden nogen underliggende symptomer. Mekanismen i sig selv er ikke kendt med sikkerhed. Hvad der er klart, denne tilstand opstår langsomt, så den syge ved ikke, hvad der sker inde i ham. Den syge vil have det godt.

Hvad der burde være hypoxi er karakteriseret ved åndenød eller svaghed, lider oplever ikke disse symptomer. Ikke kun at føle åndenød eller svag, bør de syge også opleve følgende symptomer på stille hypoxi:

  • Oplever at huden ændrer sig til blålig.
  • Oplever hoste.
  • Har en øget puls.
  • Har en øget respirationsfrekvens.
  • Have hovedpine.
  • Oplever overdreven svedtendens.

I alvorlige tilfælde, symptomer stille hypoxi kan være karakteriseret ved tab af bevidsthed eller endda død hos den syge. Hvis du oplever en række tilstande, rådes du til straks at søge læge på det nærmeste hospital for at overvinde en række symptomer, der opstår. Husk, at tab af liv er den mest alvorlige komplikation, der kan ske for en lidende. Så undervurder ikke de symptomer, der opstår, ja.

Læs også: 8 fatale ting, der sker med din krop, hvis du oplever hypoxi

Tavs hypoxi og dens underliggende årsager

Stille hypoxi eller hvad man kalder glad hypoxi er en tilstand, der opstår, når lungerne bliver betændte på grund af infektion med Corona-virus. Der er dog også dem, der hævder, at tilstanden opstår på grund af problemer med nervesystemet, der regulerer åndedrætsfunktionen, samt iltniveauet i blodet.

Indtil videre vides det ikke, hvad den præcise årsag til stille hypoxi . Som et resultat af ingen synlige symptomer kan denne tilstand øge risikoen for død hos syge. Derfor skal enhver person, der er positiv for corona-virussen, stadig være på vagt, selvom han ikke oplever en række symptomer.

Læs også: Dette er faren, hvis blodet mangler ilt

Hvordan overvindes Silent Hypoxia?

Uanset om det viser sig med symptomer eller ej, har stille hypoxi brug for øjeblikkelig lægehjælp. Behandlingstrin udføres normalt ved at give iltbehandling, som efterfølges af en proces med behandling af sygdomme, der udløser et fald i iltniveauet i kroppen. Iltbehandling gives normalt til personer, der stadig kan trække vejret.

Hvad angår personer, der oplever nedsat bevidsthed eller åndenød, vil ilt blive givet gennem en ventilator. For at forhindre uønskede ting, skal du straks tjekkes, hvis du mærker en række symptomer på corona-virusinfektion, eller har haft direkte kontakt med en person, der er positiv for COVID-19. Vær opmærksom, selvom du ikke oplever symptomer, ja!

Reference:
Gadjah Mada Universitet. Tilgået 2020. Anerkender Happy Hypoxia Syndrome som et nyt symptom på Covid-19.
Cleveland Clinic. Tilgået 2020. Hypoxæmi.
MedicinNet. Tilgået 2020. Hypoxi og Hypoxæmi.