Myter og fakta om Mr. Enlarging Foods P

, Jakarta – For nogle mænd, der har størrelsen som Mr. P eller en penis, der er stor nok, kan øge deres selvtillid. Det er derfor, ikke få mænd, der laver massage, tager specielle stoffer eller spiser bestemte fødevarer for at øge penisstørrelsen. Faktisk er der indtil videre ingen videnskabelige beviser, der beviser, at massage, piller eller visse fødevarer kan øge penisstørrelsen.

Der er dog nogle fødevarer, der er gavnlige for at opretholde sundheden for penis, men som ikke vil øge dens størrelse. Hvis du ønsker at bevare en sund penis, skader det aldrig at prøve følgende typer mad.

Læs også: Her er, hvordan du kender hr. helbredstilstand P Din partner

Fødevarer, der kan bevare sundheden Mr. P

Faktisk er der ingen mad, der kan øge penisstørrelsen. Men mange typer mad er i stand til at give mange sundhedsmæssige fordele for penis, såsom at forbedre blodgennemstrømningen til penis, opretholde sædkvaliteten til at øge produktionen af ​​hormonet testosteron. Følgende typer fødevarer er i stand til at opretholde penis sundhed:

1. Banan

Bananer betragtes ofte som en af ​​de frugter, der kan forstørre penis. Selvom dette ikke er nøjagtigt, er indholdet af bromelain-enzym i bananer i stand til at øge testosteronhormonet i kroppen. Når produktionen af ​​hormonet testosteron øges, øges sædkvaliteten. Det høje indhold af kalium i bananer tjener til at lette blodgennemstrømningen til penis.

2. Spinat

Spinat er en type grøntsag, der er berømt for sit folatindhold. Folat er i stand til at forbedre blodgennemstrømningen til penisområdet og menes at være i stand til at forhindre erektil dysfunktion hos mænd. Magnesiumet i spinat virker også til at stimulere blodgennemstrømningen til penis og øge testosteronniveauet.

3. Gulerødder

Ikke alene er det i stand til at fremme øjensundheden, faktisk er gulerødder grøntsager, der kan øge frugtbarheden. Dette er alt sammen takket være carotenoidindholdet i gulerødder, som kan øge antallet og evnen til at svømme (motilitet) af sædceller.

4. Tomat

I lighed med gulerødder kan tomater også øge antallet af bevægelighed, størrelse og form af sædceller. Tomater indeholder også lycopen, som kan forhindre udviklingen af ​​prostatakræft hos nogle mænd.

Læs også: 5 mænds helbredsproblemer, som mænd skammer sig over

5. Chili

Indholdet af capsaicin i chili anses for at kunne øge mandlig libido. Alligevel betyder det ikke, at det at spise chilipeber kan øge testosteronniveauet i den mandlige krop. Overdreven indtagelse af chili anbefales heller ikke på grund af risikoen for at forårsage diarré.

6. Løg

Allicinforbindelser indeholdt i løg og hvidløg fungerer for at øge blodcirkulationen, hvilket er nødvendigt, når mænd har erektion. Men igen vil disse fødevarer ikke øge størrelsen af ​​din penis.

7. Avocado

Indholdet af vitamin E og zink i avocadoer kan øge sexlysten og den mandlige fertilitet. Ikke kun det, E-vitamin og zink er også nyttige til at forbedre sædkvaliteten og testosteronniveauet i kroppen.

8. Laks

Laks indeholder sunde omega-3 fedtstoffer, som er kendt for deres hjertesundhedsfordele. Men omega-3's hovedfunktion er at øge blodcirkulationen, så dette indhold er ikke kun godt for hjertet, men forbedrer også blodgennemstrømningen i hele kroppen, inklusive penis. Laks indeholder også D-vitamin, som kan reducere risikoen for erektil dysfunktion hos mænd.

Læs også: Er det medicinsk muligt at opdrage hr. P?

Det er nogle fødevarer, der kan opretholde penis sundhed. Undgå at bruge piller, der lover at forstørre penis, fordi dette ikke er blevet bevist sandt og sikkert. Hvis du har visse sundhedsproblemer relateret til penis, skal du ikke være bleg for at spørge en ekspert læge gennem ansøgningen . Læger, der allerede er tilmeldt vil helt sikkert hjælpe dig og yde den bedste service. Kom nu, Hent appen lige nu!

Reference:
WebMD. Tilgået 2020. Penisforstørrelse: Myter og fakta.
Healthline. Tilgået 2020. 8 penisvenlige fødevarer til at øge T-niveauer, sædtal og mere.