Har du brug for at vide, dette er den ideelle badetid for børn

, Jakarta – Voksne tager generelt et bad to gange om dagen, om morgenen og om natten. Men for børn gælder denne badeplan muligvis ikke. Mødre har brug for at kende det ideelle tidspunkt at bade de følgende små, så deres renlighed og sundhed bevares.

Generelt kan nyfødte bades når som helst, så længe det ikke forstyrrer søvn og spisning. Det bedste tidspunkt at bade barnet på er om morgenen, omkring 6 til 8 om morgenen. Mor kan først tørre den lille i solen, og så bade den. Udover om morgenen kan mødre også bade den lille om eftermiddagen, omkring klokken 16-17. Brug dog lunkent vand, hvis du vil bade din lille om eftermiddagen, så han ikke bliver kold.

Hvor mange gange om dagen skal babyer bades?

Nyfødte babyer behøver egentlig ikke at blive badet for ofte, for det kan få huden til at tørre hurtigt og kan blive irriteret. Derudover har babyer også følsom hud og er tilbøjelige til hudproblemer, så mødre skal være forsigtige med at pleje deres små børns hud.Læs også: Skal vide! 6 måder at pleje nyfødt babys hud på).

I løbet af det første leveår skal babyer bades tre til fire gange om ugen. Moderen kan dog tilpasse det til barnets tilstand og vejret den dag. Hvis vejret er varmt, og den lille ser kvælende ud, kan moderen bade ham hver dag. Det er lige meget hvor mange gange moren bader den lille, det vigtige er at hendes krop holdes ren. Dette kan gøres ved at skifte babyens ble regelmæssigt, rense dets ansigt, hænder, hals og kønsorganer med en vaskeklud hver dag.

Ting, mødre bør være opmærksomme på, når de bader babyer

Ud over den ideelle badetid skal mødre også være opmærksomme på følgende vigtige ting, når de bader deres små:

  • Det er bedst ikke at bade barnet efter fodring eller spisning. Vent et øjeblik, indtil det fødeindtag, der lige er kommet ind i maven, falder. Så din lille er ikke i fuld tilstand, når den er badet. Hvis en babys fulde mave ved et uheld bliver klemt under badning, kan barnet kaste op.
  • Mødre bør ikke bade den lille for længe, ​​prøv ikke at tage mere end 10 minutter. Udover at kunne gøre barnet koldt, kan det at bade for længe også gøre barnets hud rynket og tør.
  • Babyer i alderen 0-3 måneder har ikke været i stand til at justere deres egen kropstemperatur, så de er sårbare over for kold luft. Derfor bør mødre bade deres små med varmt eller lunkent vand.
  • Den ideelle vandtemperatur til babybadevand er 38 grader Celsius. Du kan tjekke temperaturen på vandet ved at dyppe spidsen af ​​din albue ned i babys kar. Hvis albuen føles varm, ikke varm, så kan moderen bruge den til at bade den lille.
  • Især for nyfødte, der ikke har brækket navlestrengen, bør de bades med en vaskeklud, der er fugtet med varmt vand.

Når moderen har fundet et mønster for at sove og amme sin lille, vil det være lettere for moderen at fastlægge et badeskema for sin lille. Mødre rådes også til at udføre alle rutiner, såsom amning, badning og at lægge barnet til at sove regelmæssigt, så den lille kan vænne sig til det.Læs også: Vær opmærksom på babysøvntid for den lilles vækst og udvikling). For at din lille forbliver sund, kan mødre købe forskellige slags kosttilskud og sundhedsprodukter gennem applikationen , du ved. Det er meget nemt, bare bliv bestille Brug blot Apotek Deliver-funktionen, og din ordre ankommer inden for en time. Kom nu, Hent nu også i App Store og Google Play.