Træning af bækkenbundsmusklerne kan øge sexlysten

Jakarta – Vil du have sexlivet med din partner til at være sjovere? Det er nemt, bare træne dine bækkenbundsmuskler. Eksperter siger, at træning af bækkenmusklerne er afgørende for at opretholde ægtepars seksuelle egnethed. Interessant nok kan denne øvelse også holde kroppen fra urinvejslidelser. Hvorfor?

Bækkenbundsmuskulaturens tilstand er en af ​​de understøttende faktorer for at opnå seksuel nydelse for dig og din partner. For faktisk kræver orgasme virkelig bækkenbundsmuskler. Ifølge eksperter, når kvinder trækker deres bækkenbundsmuskler sammen, vil der strømme meget blod til Miss V. Som følge heraf er der smøring eller væskeudledning. Nå, disse stadig mere spændte sammentrækninger vil forbedre den seksuelle kvalitet af dig og din partner.

Selve bækkenmusklerne inden for sexologi er kendt som bækkenmuskler pubococcygeus (PC). Den er skjult og breder sig fra skambenet (pubis) mod ryggen, nemlig halebenet (halebenet). coccygeus ). Så på grund af dens skjulte placering er mange mennesker ikke klar over at have denne muskel.

Kegel-øvelser også

Du behøver ikke at være forvirret for at træne dine bækkenmuskler. Du kan gøre dette gennem Kegel-øvelser. Enestående, denne øvelse blev lavet af fødselslæger i 1940, du ved . Nå, denne øvelse har til formål at styrke bækkenbundsmusklerne, såsom blæremusklerne, Miss V-musklerne og analmusklerne.

Er du opmærksom på denne muskel? Hvis ikke, er der en enkel måde at føle det på. Når du tisser, så prøv at stoppe den urin, der kommer ud. Hvis det er nemt at stoppe, betyder det, at dine bækkenbundsmuskler er stærke nok. Hvad du skal huske, den eneste måde at øge bækkenbundsmuskulaturens sammentrækning, er at lave øvelser regelmæssigt.

Træning af bækkenmusklerne træner i princippet kun isolerede muskelbevægelser. For eksempel at forsøge at stoppe og starte urinproduktion ved at regulere sammentrækningen af ​​bækkenbundsmusklerne. Nå, selvom bækkenbundsmusklerne er tæt forbundet med kvaliteten af ​​dit seksuelle liv og din partner, men træning af dine bækkenbundsmuskler er kun en lille del af seksuel fitnesstræning.

Men ifølge forskning kan sammenhængen mellem bækkenbundsmuskulaturens tilstand og evnen til orgasme ikke benægtes. Kort sagt, jo stærkere sammentrækninger af dine bækkenbundsmuskler er, jo sjovere vil dit sexliv og din partner være.

Forebyg for tidlig ejakulation

Der er noget interessant ved at træne bækkenmusklerne gennem Kegels til mænd. Ifølge eksperter kan Kegel-øvelser forbedre erektil funktion og forhindre for tidlig ejakulation. Det er dog ikke så let at få resultaterne. For du skal gøre det regelmæssigt og gradvist. Heldigvis er disse Kegel-øvelser ret simple og kan laves når som helst.

For mænd er det nemt at lave Kegel-øvelser. Du kan gøre dette med muskelsammentrækninger som at holde vandladning tilbage. Øvelser for at styrke PC-musklen, du kan gøre dette ved at gentage bevægelser såsom at holde vandladning, holde og derefter slippe. Gør det med en varighed på et par sekunder, og øg derefter til f.eks. 10 sekunder længere.

Ifølge forskning i Bækkenbundsøvelser for erektil dysfunktion, Ved at lave Kegel-øvelser i tre måneder gradvist, kan erektil dysfunktion løses. Fantastisk, ikke? Så indirekte kan enkle trin gennem Kegel-øvelser være det første skridt til at opretholde kvalitets seksuelle relationer med din partner.

Så for at være sikker og få maksimale resultater, bør denne øvelse udføres med et videnskabeligt struktureret program fra begreberne træningsfysiologi og sexologi. Hvis du først har brug for råd fra en læge, kan du bruge applikationen . Lægen kan kontaktes via Video/taleopkald og snak. Kom nu, Hent Ansøgning nu også i App Store og Google Play.