Temulawak som en naturlig medicin til at overvinde leversygdom

Jakarta – Der er mange måder, man kan bruge som behandlingsmetode. En af dem er brugen af ​​familiemedicinske planter, der let kan fås. Familiemedicinske planter eller kendt som togaplanter er de typer planter, som du kan dyrke derhjemme og bruge som naturmedicin.

Læs også: Udover at overvinde slidgigt er her 7 andre fordele ved Temulawak

En af de planter, der kan bruges, er ingefær. Der er mange medicinske fordele, der kan mærkes ved at indtage temulawak-planten. Selvom dens form næsten ligner gurkemeje, er temulawak forskellig fra gurkemeje.

Temulawak indeholder curcuminoidforbindelser, æteriske olier, stivelse, protein, fedt, cellulose og mineraler. Men faktisk er stivelsesindholdet i temulawak mere end det øvrige indhold. Indholdet af denne stivelse er det, der giver den en gullig hvid farve på grund af indholdet af curcuminoider.

Temulawak kan overvinde leversygdom

Leversygdom, også kendt som leversygdom, er en sygdom forårsaget af forskellige faktorer, der skader leveren. Alkoholbrug og udsættelse for vira er en af ​​de største årsager til leversygdomme.

Der er nogle mennesker, der er i risiko for at udvikle leversygdomme, såsom folk, der har en vane med at indtage alkohol, blive udsat for blod eller væsker fra andre menneskers kroppe, have diabetes og fedme.

Det mest almindelige symptom på denne sygdom er en gullig misfarvning af huden. Hævelse i fødder og ankler og kronisk træthed er andre symptomer på leversygdom. Overvind øjeblikkeligt denne tilstand med forskellige behandlinger, som du kan gøre, hvoraf en er brugen af ​​traditionel medicin.

Temulawak er en familiemedicinsk plante, der fungerer som medicin mod leversygdom eller leversygdom. Indtagelse af ingefær kan beskytte leveren mod hepatotoksicitet. Hepatotoksiske stoffer er kemikalier, der kan skade leverfunktionen.

Glem ikke at spørge mere om fordelene og brugen af ​​ingefær til sundhed til lægen gennem applikationen . Det er nemt, bare bliv Hent i smartphone dig, ja!

Fordele ved Temulawak for sundhed

Udover at være et naturligt middel mod leversygdom, er der mange andre fordele ved ingefær, som du kan bruge til at bevare dit helbred. Kend fordelene ved temulawak for sundheden, nemlig:

1. Oprethold fordøjelsessundhed

Temulawak stimulerer kroppen til at producere galde i galdeblæren. Denne tilstand hjælper med at opretholde fordøjelsessundheden. Temulawak kan reducere oppustethed i fordøjelsen og øge appetitten.

2. Forebyg kræft

Antioxidantstoffer indeholdt i temulawak hjælper med at forhindre væksten af ​​kræftceller i kroppen.

3. I stand til at fjerne giftstoffer i kroppen

Temulawak indeholder felandren, som hjælper med at skylle toksiner ud i kroppen.

4. Forbedre nyrefunktionen

Den æteriske olie i temulawak kan faktisk forbedre din nyrefunktion. Der er intet galt i at indtage ingefær, så nyrernes sundhed bevares.

5. Antibakteriel og svampedræbende

Temulawak indeholder antibakterielle og svampedræbende forbindelser. Antibakteriel i temulawak er ret effektiv til at udrydde stafylokokker og salmonella . Mens svampemidlet i temulawak hjælper kroppen med at undgå dermatofytsvampe.

6. Vanddrivende lægemidler

Diuretika er stoffer, som kan hjælpe kroppen med at udskille salt og vand, så det ikke opbygges i kroppen. Temulawak har vanddrivende fordele for kroppen, at det er en skam, hvis du savner det.

Læs også: Fordele ved Temulawak for Beauty

Reference:
Healthline (Få adgang i 2019). Fordele Gurkemeje og Curcumin
NCBI (Få adgang i 2019). Curcumin