Antal instant nudler, der kan indtages for at forblive sunde

, Jakarta - Instant nudler er et af de madvalg, der ofte indtages af mange mennesker, fordi de smager lækkert og er nemme at lave. Faktisk er mængden af ​​sunde næringsstoffer indeholdt i disse fødevarer minimal og kan endda øge risikoen for flere sygdomme. Derfor skal du kende grænsen for det maksimale forbrug af instant nudler, så kroppen forbliver sund. Læs hele anmeldelsen her!

Begræns forbruget af instant nudler for at holde din krop sund

Mange mennesker kender allerede til de farer, der kan opstå, når de indtager instant nudler for ofte, men reducerer det stadig ikke. Faktisk er indholdet af natrium, MSG og konserveringsmidler i disse fødevarer meget højt, så de bør ikke indtages hver dag eller inden for en uge. Nå, hvor meget forbrug af instant nudler kan så holde kroppen sund?

Læs også: At spise instant nudler ofte kan få mavekræft, myte eller fakta?

Der er flere synspunkter vedrørende forbruget af fødevarer fremstillet af dette raffinerede mel. Du anbefales kun at indtage en eller to portioner instant nudler om ugen og ikke mere end det. Der er dog også en mere ekstrem mening ved kun at tillade indtagelse af disse let-at-servere fødevarer kun 1-2 gange om måneden. At spise instant nudler sjældnere kan faktisk holde kroppen sund.

Alligevel er der også en myte om, at tilføjelse af grøntsager til de serverede instantnudler kan øge dens næringsværdi. Men faktisk kan sunde fødevarer såsom grøntsager og frugt ikke modvirke de negative virkninger, som disse usunde fødevarer producerer. Det følgende er en diskussion for at finde ud af mere om de negative virkninger, der kan opstå ved at indtage instant nudler:

1. Kan øge risikoen for kræft

Denne forarbejdede fastfood kan faktisk have en negativ indvirkning på fordøjelsessystemet, hvilket tvinger det til at behandle nudler i timevis. Disse fødevarer kan også forstyrre blodsukkerniveauet og insulinfrigivelsen, hvis de fordøjes for hurtigt. Langsom fordøjelse holder giftige kemikalier og konserveringsmidler i kroppen, hvilket fører til overeksponering af BHA og TBHQ.

Begge disse ingredienser bruges generelt i et produkt for at gøre det holdbart eller konserveringsmiddel. Faktisk er disse kemikalier kræftfremkaldende, hvilket betyder, at de kan forårsage kræft hos en person og flere andre lidelser, såsom astma, diarré og endda følelser af angst. Alle disse lidelser har en højere risiko for at opstå, når de indtager for ofte. Derfor er det bedre at begrænse sit forbrug nu.

Læs også: Hyppigt forbrug af instant food, øger kræftrisikoen

2. Øget risiko for hjertesygdomme

Hos en person, der indtager instant nudler for ofte eller endda flere portioner om ugen, skal du være forsigtig med den øgede risiko for hjertesygdomme. En person, der spiser for meget af disse fødevarer, har større risiko for at udvikle metabolisk syndrom, uanset deres kost- eller træningsvaner. Risikoen kan nå op på 68 procent for metabolisk syndrom.

Metabolisk syndrom i sig selv er en gruppe af symptomer fra central fedme, højt blodtryk, lavt HDL-kolesterolniveau, som kan øge en persons risiko for at pådrage sig hjertesygdomme, diabetes og slagtilfælde. Ved at kende alle de dårlige risici, der kan opstå på grund af vanen med at indtage instant nudler, bør du straks reducere eller endda stoppe det til gavn for kroppen selv.

Efter at have kendskab til grænsen for forbrug af instant nudler for at holde din krop sund og alle de risici, der kan opstå, er det håbet, at du kan reducere forbruget af disse fødevarer. Det er også til gavn for kroppen at holde sig sund i det lange løb. Lad ikke alt, hvad der er farligt, er sket, så opstår en følelse af beklagelse.

Læs også: Hvor ofte kan børn spise instant nudler?

Hvis du stadig har spørgsmål vedrørende de negative virkninger, som instant nudler kan producere, lægen fra kan give det bedste billede af faren. Det er meget nemt, bare simpelthen Hent Ansøgning , og få nem adgang til sundhed ved direkte at diskutere med erfarne medicinske eksperter!

Reference:
Life Hacks. Tilgået 2020. Hvad vil der ske med din krop, når du spiser instant nudler?
Electronic Journal of Biology, 2017, Vol.13(3): 222-227. Tilgået 2020. Instant Nudles: Er de virkelig gode for helbredet? En anmeldelse.