Dette er 4 tegn på, at din baby er klar til at blive båret fremad

, Jakarta – Bære er en af ​​de aktiviteter, der ofte udføres af forældre. Ikke kun for at forbedre det følelsesmæssige forhold mellem forældre og børn, at holde en baby kan faktisk hjælpe babyens hjerne og krop med at udvikle sig til det bedre. Der er forskellige måder, som mødre kan gøre for at holde deres små, hvoraf den ene er at holde barnet fremadrettet.

Læs også: 4 måder at bære en baby på, som forældre har brug for at kende

At bære barnet frem anses for at give stimulation til barnet. Men kan hver baby bæres fremadvendt? Der er ikke noget galt i at få mere at vide om nogle af de tegn, der indikerer, at barnet er klar til at blive båret fremadrettet. På den måde vil både baby og mor føle sig godt tilpas.

Mor, dette er et tegn på, at barnet er klar til at blive båret frem

Når barnet kommer i alderen 3-6 måneder, vil barnet normalt foretrække at udforske omgivelserne omkring ham. I denne alder har babyer også allerede stærke nakkemuskler og bedre syn, så miljøet omkring dem vil være rigtig interessant for babyer i denne alder.

En måde, der kan hjælpe babyer til at genkende deres omgivelser ved at holde babyen fremad. Men før du gør dette, skader det aldrig at identificere nogle tegn, der indikerer, at barnet er klar til at blive båret fremad:

1. Kunne løfte nakken godt

Når man skal holde barnet fremadvendt, skal moderen sikre sig, at barnet er i stand til at løfte hovedet og kontrollere sin nakke godt. Dette er for at forhindre stød på barnets hoved, så det ikke falder, når moderen går. Generelt ejes denne evne af babyer i alderen 5-6 måneder.

2. Sørg for, at babyens højde er nok

Moderen skal også sørge for, at barnet er højt nok til at blive båret fremad. Hvis du bruger bæresele , sørg for, at barnets hage er på sejlet. Dette gøres for ikke at blokere barnets vejrtrækning.

Læs også: Nyfødte babyer Fortsæt med at blive svøbt, er det OK?

3. Ser behageligt ud

Sørg for, at når moderen holder barnet fremadvendt, ser barnet godt tilpas og interesseret i det, han eller hun ser. Hvis baby er kræsen og ikke ser behagelig ud, skal du være opmærksom på, hvordan du holder din lille og vende tilbage til den position, som vender mod moderen, så hun forbliver komfortabel.

Men hvis barnet er nøjeregnende ledsaget af andre symptomer, såsom feber eller opkastning, er der ikke noget galt med at bruge applikationen og spørg lægen direkte som en indledende behandling for børns sundhed. Mor kan Hent Ansøgning igennem App butik og Google Play lige nu.

4. Sid uden hjælp

En baby, der er i stand til at sidde op uden hjælp, angiver også, at han er klar til at blive båret fremad. Når du bærer barnet frem, skal du placere barnets underdel oven på moderens hånd og sørge for, at mors hånd er i en stærk position. Brug den anden hånd til at støtte og holde barnet på brystet.

Vær opmærksom på dette, når du bærer en baby fremadvendt

Selvom det ser sjovt ud for babyen, men man skal være opmærksom på nogle af babyens forhold, når moderen holder barnet frem. Nogle gange vil det at holde barnet fremadrettet overstimulere barnet fra at se for meget uden pause eller hvile. Denne tilstand kan faktisk få barnet til at være træt, oftere søvnig, til at blive mere kræsen.

Læs også: Et fars kram på en nyfødt kan bygge et bånd

Bør ikke være for lang tid med at holde barnet fremad. Chokket, der opstår i hovedet, kan også få barnet til at føle sig utilpas. Når barnet sover, bør du ikke holde barnet fremad, fordi det kan forstyrre barnets vejrtrækning. Ret barnets position tilbage til moderen, så barnet forbliver godt tilpas.

At bære barnet i en stilling vendt mod moderen anses også for at kunne øge det følelsesmæssige bånd mellem barn og mor. Så der er ikke noget galt i at forsøge at bære ansigtet mod moderen, så samspillet mellem mor og barn bliver mere kvalificeret.

Reference:
Bær My Baby. Tilgået 2020. At vende udad i en bæresele: Hvad du behøver at vide.
Mor elsker bedst. Hentet 2020. Hvornår skal du se din baby fremad i en bæresele.
Carifit. Tilgået 2020. Hvornår kan min baby vende udad i min bæresel.