Æblecidereddike for at slippe af med acnear, pas på dette

Jakarta - Acne er et almindeligt problem, der rammer næsten 85 procent af mennesker i alderen 12-24 år. Acne opstår, når porerne er tilstoppede med olie (talg), snavs, døde hudceller og bakterier. De fleste oplever akne i deres teenageår på grund af svingende hormoner, men akne går over efter et par år. En påstand, der menes at fjerne acne-ar med æblecidereddike, er effektiv. virkelig? Her er anmeldelsen!

Læs også: Ny acne dukker op, hvad skal man gøre?

Prøv at slippe af med acne-ar med æblecidereddike

Faktisk er en af ​​fordelene ved æblecidereddike, at det hjælper med at reducere forekomsten af ​​ar ved at fjerne det ydre lag af beskadiget hud og fremme regenerering. Denne proces omtales ofte som " kemisk peeling Dette skyldes, at æblecidereddike indeholder eddikesyre, citronsyre, mælkesyre og ravsyre, som er effektive til at fjerne acne-ar.

Selvom det er effektivt at fjerne acne-ar med æblecidereddike, skal du stadig være forsigtig, når du bruger det på huden. Årsagen er, at syren i æblecidereddike kan forårsage forbrændinger, når den påføres direkte på huden i længere tid. For at få fordelene ved æblecidereddike på denne, kan du fortynde eddiken med vand først, og kun påføre den lidt i ansigtet ad gangen.

Husk, påfør den ikke på åbne sår eller følsom hud. Selvom det anses for at være effektivt til at fjerne acne ar, men indtil nu har der ikke været nogen forskning, der bekræfter dette. Hvis du stadig er i tvivl om fordelene ved æblecidereddike på denne, så spørg direkte med en hudlæge i ansøgningen , Ja.

Læs også: Her er, hvordan du overvinder acneproblemer på ryggen

Sikker blanding til æblecidereddike

Det blev tidligere nævnt, at brugen af ​​æblecidereddike skal blandes med vand. For at få fordelene kan du her se, hvordan du behandler æblecidereddike, før du påfører det i ansigtet:

  • Rens dit ansigt ved at vaske dit ansigt, og tør det derefter.
  • Bland 1 spsk æblecidereddike med 2-3 spsk vand.
  • Påfør forsigtigt blandingen på arret med en vatrondel.
  • Lad det virke i -20 sekunder, eller længere, hvis du ikke har følsom hud.
  • Skyl med vand og tør.

Du kan gentage denne proces en eller to gange om dagen og fortsætte med at bruge den, indtil du ser resultater. Muligheden for irritation eller hudforbrændinger eksisterer stadig for personer med følsom hud. Hvis problemet er følsom hud, så prøv at fortynde eddiken med mere vand, før du påfører den. Efter brug kan huden blive meget tør. For at løse dette kan du anvende fugtighedscreme eller lotion.

Læs også: Naturlige masker til at fjerne acnear

Udover at bruge en blanding af vand, kan du også bruge naturlige ingredienser såsom honning. Honning bruges til forskellige medicinske formål på grund af dens naturlige antibakterielle egenskaber. Faktisk kan direkte påføring af honning på huden hjælpe med at rense og rense såret. Det gør du ved at tilføje en skefuld honning til æblecidereddike, før du påfører det på arret.

Reference:
Healthline. Fået adgang i 2021. Kan jeg behandle acnear med æblecidereddike?
insider.com. Fået adgang i 2021. 4 ting, du kan gøre med æblecidereddike, der vil gøre dig smuk - og én ting, du ikke bør.