Kend naturlig gigtterapi og medicin

, Jakarta – Gigt er en type autoimmun sygdom, der angriber ledområdet. Dette resulterer i kronisk betændelse og udløser smerter i de berørte led. Et af de typiske symptomer på denne tilstand er hævelse og betændelse i leddene, og leddene føles stive, især om morgenen eller efter et langt hvil.

Symptomer, der vises og mærkes af mennesker med denne sygdom, er normalt meget foruroligende. Udover smerter kan gigt også give symptomer, såsom feber der kommer uden grund og vægttab. Den dårlige nyhed er, at denne sygdom ikke kan helbredes, men behandling er nødvendig for at lindre symptomerne.

Læs også: Disse er 5 årsager til gigt i en ung alder

Normalt sker håndtering og behandling af gigtsymptomer ved at tage visse lægemidler. Men tilsyneladende er der naturlige gigtterapier og lægemidler, der nemt kan findes, du ved. Denne naturlige gigtmedicin kan bruges som førstehjælp, når gigtsymptomer angriber. Hvad er de naturlige ingredienser, der kan bruges som gigtmedicin?

  • Gurkemeje og ingefær

Næsten alle husstande har disse to ingredienser, fordi de ofte bruges til madlavning. Men tilsyneladende kan ingefær og gurkemeje bruges til at lindre gigtsymptomer. Hvorfor?

Den aktive ingrediens i gurkemeje kaldes curcumin bevist at kunne reducere hævelse og smerter i led ramt af gigt. Ud over gurkemeje kan ingefær også bruges til at reducere symptomerne på denne sygdom. Ingefær er kendt for at have anti-inflammatoriske virkninger, og kan hjælpe på kvalme og opkastningssymptomer, der optræder som en bivirkning af medicin.

  • Hvidløg

Denne ene køkkeningrediens kan også bruges som terapi for at overvinde de symptomer på gigt, der opstår. Hvidløg har en anti-inflammatorisk effekt kaldet god til at hæmme produktionen af ​​cytokiner. Cytokinstoffer spiller en rolle i at forårsage betændelse, hvor det viser sig, at denne effekt kan imødegås med hvidløg.

Læs også: Kan badning om natten forårsage gigt?

  • Grøn te

Indtagelse af grøn te kan også hjælpe med at overvinde symptomerne på gigt, der angriber. Fordi grøn te indeholder katekiner hvilket er vigtigt i kampen mod gigt. Faktisk siges indtagelse af grøn te regelmæssigt i seks måneder at reducere gigtsymptomer.

Alligevel skal indtagelse af grøn te ledsages af motion for at opnå maksimale resultater. Du kan prøve at gå på toppen løbebånd i 45-60 minutter, tre gange om dagen. Men husk, sørg for altid at konsultere en læge først, før du beslutter dig for at indtage naturlige ingredienser, især hvis de ledsages af medicinsk medicin.

Før du beslutter dig for at bruge gigt, naturlige midler

Men husk, brugen af ​​naturlige midler bør være beregnet til førstehjælp, når symptomer angriber. Du kan bruge disse ingredienser til at lindre symptomer, før du endelig går til lægen. Med andre ord skal du stadig på hospitalet, når denne sygdom rammer.

Læs også: 5 effektive fødevarer til at lindre gigtsmerter

Ikke nok med det, før du beslutter dig for at indtage naturlige ingredienser som gigtmedicin, skal du sørge for altid at konsultere en læge først. Fordi nogle naturlige ingredienser kan forårsage bivirkninger, hvis de bruges sammen med medicin fra en læge. Derudover er ikke alle naturlige ingredienser egnede til kroppen.

Du kan også bruge applikationen at spørge lægen til råds for at lindre de symptomer på gigt, der opstår. Læger kan kontaktes via Video/taleopkald og Snak . Få anbefalinger til valg af lægemidler og tips til at overvinde gigtsymptomer fra en betroet læge. Kom nu, Hent nu i App Store og Google Play!