Sådan tager du dig af sten Magpie-fugle, der ofte synger

"Der er mange fordele, du kan mærke, når du holder en stenskader, hvoraf den ene er at reducere stressniveauet på grund af fuglenes naturlige kvidren. Vær dog meget opmærksom på dens vedligeholdelse, så stenskaften ofte synger.”

, Jakarta – Der er mange fordele, du kan mærke, når du holder fugle, især hvis du vælger at holde kvidrende fugle. Fuglekvidder kan få dig til at føle dig roligere og mere afslappet. Fuglekvidder, der lyder meget naturligt, kan også hjælpe dig med at reducere stressniveauet.

Læs også: Lær de populære typer af skater at kende

Der findes mange typer af kvidrende fugle, som du kan lave som kæledyr, for eksempel stenskaften. Stenmagpie er en type fugl, der er meget populær blandt kvidrende fugleelskere. Men for at få den bedste kvidren, skal du kende den rigtige pleje, så stenskadefuglen kvidrer oftere.

Pleje af sten Magpie fugle til ofte at synge

Det er meget vigtigt at tage sig af stenskaften ordentligt. Når du passer godt på stenskaften, påvirker denne tilstand fuglens helbred. Raske fugle kan helt sikkert synge oftere og smukkere.

Startende fra fuglenes renlighed, renligheden af ​​volieren, skal forsyningen af ​​mad og drikke gøres ordentligt, så stenskaften ofte synger. Her er nogle behandlinger, der kan gøres for at undgå fejl i pleje af skater, nemlig:

  1. Vær opmærksom på renligheden af ​​fugleburet

Vær opmærksom på renligheden af ​​volieren og placeringen for at holde stenskader. Vi anbefaler, at du rengør fugleburet regelmæssigt for madrester og fugleklatter.

Denne vane kan forhindre fugle fra forskellige sundhedsproblemer, der kan opleves. Raske fugle kan bestemt synge oftere.

Sørg også for, at placeringen af ​​fugleburet er sikret mod rovdyr og miljømæssige temperaturforstyrrelser. Undgå at placere fugleburet et sted, der får direkte sollys eller for koldt. Sørg for, at volierens placering har en temperatur, der passer til fuglens tilstand.

Læs også: Overvej dette, før du rejser en Magpie

  1. Sørg for næringsrigt foder til Stone Magpie

Ikke kun at være opmærksom på buret, du skal også kende den rigtige fodertype til magpie. Du kan give foder i form af græshopper, orme, Kroto, frugter, nødder og grønne grøntsager.

Vær opmærksom på mængden af ​​foder, du giver dine fugle ved hvert måltid. Hvis foderet ikke er brugt op i ét måltid, skal du rense det og give det et andet frisk foder for at undgå at blive udsat for bakterier i foderet.

Du kan give det morgen eller aften. Ud over foder skal du sørge for altid at give rent vand til at drikke stenskaften.

  1. Inviter fugle til at kommunikere

Det er en god idé at vænne sig til at invitere din elskede fugl til at kommunikere for at skabe et bedre forhold. Du kan invitere ham til at kommunikere, når han bader eller fodrer fugle.

Du kan også bruge tid på regelmæssigt at kommunikere med fugle, mens du giver behandle eller en fugls yndlingssnack mellem måltiderne. Der er intet galt i at forsøge at give en optagelse af lyden af ​​en anden skate til din kæledyrsskanse, så fuglene vil følge fuglenes kvidren.

  1. Hold fugle sunde

Glem ikke at passe på sundheden for stenskaften, så den ofte synger. Bad magpie hver morgen. Du kan bade fuglen ved at sprøjte den eller sørge for vand til badning i volieren.

Efter badning skal du lufte eller tørre fuglen på et sted, der er sikkert mod rovdyr og direkte sollys. Badning af fugle er en måde, der skal gøres for at bevare fugles sundhed.

Læs også: 4 fødevarer til at opfylde papegøjernes næringsbehov

Det er nogle stenskaderbehandlinger, der kan gøres, så stenskader ofte synger. Hold øje med tegn på stress hos dit kæledyrs klippeskader, såsom skiftende fjerfarve, reduceret kvidrenfrekvens eller nedsat appetit.

Du kan bruge og spørg dyrlægen direkte om sundheden for stenskaften. Kom nu, Hent nu gennem App Store eller Google Play!

Reference:
Kvidrende konge. Fået adgang i 2021. Stone Magpie Care Tips til hyppige lyde.
Kaytee. Tilgået 2021. Generel pleje for kæledyrsfugle.
Hartz. Fået adgang i 2021. Pleje af kæledyrsfugle: Et par nyttige tips.