Hvor lang tid tager Mallet Finger?

, Jakarta - Har du nogensinde haft en skade på din finger, der fik den til at virke hængende? I den medicinske verden kaldes denne tilstand fingerhammer . Mallet finger Dette er en skade på den ydre del af fingerleddet, når senen på bagsiden af ​​fingeren adskilles fra den muskel, den er forbundet med.

Denne tilstand opstår, når en hård genstand rammer fingerspidserne. Nå, denne hårde påvirkning kan rive senen og få den til at bøje. De fleste af disse tilstande udløses generelt af sportsskader.

For eksempel et direkte hit til fingrene fra en baseball, fodbold, basketball eller volleyball. Denne hårde påvirkning beskadiger de sener, der retter fingerspidserne ud. Disse sener omtales som ekstensorer. Nå, når ekstensorsenen er beskadiget, kan den syge ikke rette spidserne af sine fingre.

Spørgsmålet er, hvordan håndterer du det? fingerhammer ? Hvor lang tid tager det cirka at hele fingerhammer ?

Læs også: Her er, hvordan man forebygger og behandler Mallet Finger

Kom dig på uger

Hvordan man overvinder fingerhammer det meste kan gøres ved at skinne fingeren med en støtteanordning. Fingerspidsen rettes ud og bindes med et værktøj til at støtte den, så den forbliver oprejst. Så hvor lang tid tager helingsprocessen? fingerhammer med denne måde?

Ifølge eksperter ved National Institutes of Health, hvis senen bare er strakt, ikke revet, kan den hele i løbet af 4 til 6 uger, hvis patienten altid er iført skinne eller seler/bind.

Derefter den lidende fingerhammer også nødt til at bære skinne i yderligere 3 til 4 uger, men kun om natten.

Ting at huske, hvis den syge forsinker at få behandling med det samme, eller ikke bruger skinne som lægen beordrede, kan det være, at genopretningsprocessen tager længere tid.

senere skinne eller denne bøjle passer til patientens finger. Målet er, at fingeren er i den rigtige position for helingsprocessen. Brug skinne Dette bør ikke være for stramt, fordi det kan afskære blodgennemstrømningen til fingeren. Nå, hvis huden skifter farve til hvid hvornår skinne taget af, tegn på brug skinne for stramt eller stramt.

Derudover er der flere forhold, der skal overvejes under helingsprocessen. Hvis du oplever nogle af følgende klager, skal du straks kontakte din læge eller bede din læge om at få den rigtige behandling.

  • Fingrene er stadig hævede i slutningen af ​​behandlingen
  • Smerterne bliver værre
  • Misfarvet fingerhud
  • Oplever følelsesløshed eller prikken i fingrene.

Læs også: Kend undersøgelsen til at diagnosticere Mallet Finger

Overhold symptomerne

Mallet finger Dette er karakteriseret ved forskellige klager på fingrene. For eksempel kan den syges fingre føles ømme, og fingerspidserne hænger ned. Derudover er der symptomer mallet finger andre ting, som syge kan opleve, såsom:

  • Bøj i spidserne af fingrene, normalt ned og kan ikke rettes ud.
  • Svært at rette ud, fingre kan kun rettes ud, hvis vi skubber den med den anden hånd.
  • Hævelse.
  • Begyndelsen af ​​smerte.
  • Rødme.
  • Det ser forslået, forslået og hævet ud.

Vil du vide mere om, hvordan du overvinder fingerhammer ? Hvorfor kan du spørge lægen direkte gennem ansøgningen . Ingen grund til at forlade huset, du kan kontakte en ekspert læge når som helst og hvor som helst. Praktisk, ikke?

Reference:
MedlinePlus. Tilgået 2020. Mallet Finger
MedlinePlus. Tilgået i 2020. Mallet Finger - efterbehandling
WebMD. Tilgået 2020. Mallet Finger
Healthline. Tilgået 2020. Mallet Finger