Den rigtige måde at overvinde kejsersnitsar i hjemmet

, Jakarta – En mors kamp for at føde en baby til verden på en sund og sikker måde fortjener respekt og ros, uanset hvilken leveringsmetode moderen vælger. Hvis moderen vælger at føde ved operation cæsar , snittet i moderens mave kan være et minde om, hvordan der kom et magisk liv ud af det, nemlig barnet.

Alligevel vil mor selvfølgelig også gøre, hvad der skal til for at sikre, at såret cæsar moderen helede godt og ardannelse blev minimeret. Den gode nyhed, de fleste operationssår cæsar Det heler så godt, at det kun efterlader en tynd streg over kønshårgrænsen. Dog selvom såret Cæsar har tendens til at hele over tid, ar Cæsar ikke sjældent gør mødre mindre selvsikre. Derfor er det meget vigtigt at passe godt på såret, så såret ikke efterlader et mærkbart mærke.

Læs også: Vil hurtigt komme sig efter operationen Cæsar? Her er tipsene

Typer af sår Cæsar

Normalt operation ar cæsar komme sig godt. Men nogle gange forårsager den hurtige helingsproces problemer med arvæv. Især hos kvinder, der er yngre (under 30 år) og har mørkere hud, problemer som:

  • Keloider. Keloid ar opstår, når helende væv vokser ud over de oprindelige sårkanter, hvilket kan producere klumper af arvæv omkring snittet.
  • Hypertrofiske ar. Disse ar er tykkere, fastere og normalt mere fremtrædende end normale ar. I modsætning til keloider forbliver hypertrofiske ar inden for grænserne af den oprindelige snitlinje.

Hvordan man behandler sår Cæsar Så arrene ikke er alvorlige

Så det gør ondt cæsar ikke efterlader et alvorligt ar, er det meget vigtigt at behandle sår Cæsar godt. Kom nu, find ud af følgende:

1. Hold såret rent

Rens såret cæsar mindst én gang om dagen, nemlig ved badning. Såret skal ikke lukkes, lad sæbevandet løbe gennem såret, men undgå at gnide såret kraftigt. Efter badning tørres ved at klappe forsigtigt med et håndklæde for at tørre. Inden såret lukkes, kan moderen også bruge en salve efter lægens anvisning, så såret tørrer hurtigt. Hvis såret er tørret, kan du starte arbehandling med Dermatix Ultra.

Læs også: Sådan forebygger du infektion, når du skifter bandage efter operationen Cæsar

2. Mød lægen på skemaet

American College of Gynecologists (ACOG) anbefaler at have det første besøg hos lægen inden for tre uger efter fødslen. Til fødslen cæsar , kan tidspunktet og hyppigheden af ​​besøg hos lægen variere, så tal med moderens fødselslæge om, hvornår du skal komme efter fødslen. Kejsersnit skal kontrolleres regelmæssigt, så lægen kan træffe passende foranstaltninger, hvis der er et problem.

3. Udsæt træningen

For at sårene i moderens mave og underliv kan hele hurtigt, frarådes moderen at lave anstrengende aktiviteter i et stykke tid. Så udsæt træningen, indtil din fødselslæge giver dig lov til at starte igen, okay? Undgå også at bøje, vride eller lave pludselige bevægelser, og bære ikke noget tungere end din baby.

Ar behandling Cæsar

Hvis du har behandlet såret godt, er det tid til at behandle arret Cæsar. Selvom det kan dækkes med tøj, ar cæsar kan få moderen til at føle sig utilpas. Nå, for at overvinde dette, kan mor ansøge Dermatix Ultra som en måde at behandle ar på cæsar hjemme. Dermatix Ultra er en topisk gel, der har den nyeste formel, nemlig CPX teknologi og udstyret med C-vitaminestere , så det er nyttigt at hjælpe med at hele moderens hudsår. Ikke kun fugtgivende, denne gel er også i stand til at udjævne, udglatte og skjule fremtrædende ar, såsom sår cæsar . Så du behøver ikke længere bekymre dig om at komme til skade cæsar vil fryse, ja.

Nå, mor kan købe Dermatix Ultra for at hjælpe med at behandle ar cæsar mor via app . Du kan bruge den aktuelle gel så tidligt som muligt efter såret Cæsar tør eller stingene er åbnet. For at få maksimale resultater, brug Dermatix Ultra regelmæssigt, ja.

Læs også: Efter operation Cæsar? Disse er tips til sikker træning

Sådan behandler man sår cæsar derhjemme kan du gøre. Kom nu, Hent Ansøgning nu også for at hjælpe mødre med at få de mest komplette sundhedsløsninger nemt.

Reference:
Hvad kan man forvente. Adgang i 2021. C-Section Scars: Care Basics under og efter heling.