Gravide mødre bliver ikke overrasket Baby hikke i livmoderen

, Jakarta – At se fostrets vækst og udvikling er en sjov ting. Hver bevægelse babyen foretager i moderens mave vil helt sikkert skabe uforglemmelige oplevelser. Derudover kan barnets bevægelse i livmoderen være et tegn på, at barnet er ved godt helbred. Hyppige babybevægelser indikerer også, at de ernæringsmæssige og ernæringsmæssige behov for babyen i livmoderen bliver opfyldt ordentligt.

Læs også: Dette er barnets bevægelse i livmoderen

I livmoderen kan babyer ikke kun bevæge sig og sparke. En af de unikke babyaktiviteter i livmoderen er hikke. Måske vil moderen føle sig mærkelig, fordi der er subtile, men gentagne bevægelser. Hikke hos babyer i livmoderen er ikke noget at bekymre sig om. Dette indikerer, at babyens åndedrætsfunktion i livmoderen er ved godt helbred og under udvikling.

Normalt oplever babyer i livmoderen hikke i andet og tredje trimester af graviditeten. Men ikke sjældent oplever babyer i maven i første trimester også hikke. Hyppigheden af ​​hikke for hver baby er også forskellig, så hyppigheden af ​​hikke kan ikke være den samme for hver baby.

Årsager til, at babyer kan hikke i livmoderen

1. Babys centralnervesystem er komplet

Hikke er en af ​​fosterets reaktioner, når det trækker vejret maksimalt i fostervandet. Derudover kan hikke også være et tegn på, at barnets centralnervesystem er komplet. Dette gør det muligt for barnet at trække vejret gennem moderkagen. Det er selvfølgelig gode nyheder for forældrene, fordi det betyder, at barnet udvikler sig sundt i moderens mave.

2. Åndedrætsøvelser ved fødslen

For babyer i livmoderen er hikke en måde at forberede sig på at trække vejret, når de bliver født. Hikke kan hjælpe babyer med at forberede deres lunger til fødslen. Ikke nok med det, hikke kan også hjælpe barnet med at regulere sin puls i tredje trimester af graviditeten.

3. Sammentrækning af diafragma

Barnet i livmoderen trækker vejret gennem moderkagen i fostervandet. Når fostervand kommer ind i lungerne, trækker føtale mellemgulv sig meget hurtigt sammen. Det er det, der får barnet til at hikke i moderens mave.

Normalt vil hikke hos babyer i livmoderen vare i 1-10 minutter. Hvis moderen føler, at barnet i maven har hikke i mere end 10 minutter, bør du straks drøfte det med en gynækolog. Dette gøres for at opretholde sundheden for barnet i livmoderen og også moderen.

Ud over de hikke, der varer længere, bør hun være på vagt, hvis moderen føler, at barnet i maven har hikke ledsaget af en strammer mave. Denne tilstand kan skyldes, at navlestrengen trykker på barnet, så ilt- og blodforsyningen fra moderen til barnet hæmmes. Læg mærke til, om barnets bevægelser bliver langsommere eller mindre.

Læs også: Det er 4 gode sportsgrene for gravide

For at opretholde sundheden for mødre og babyer i livmoderen er der intet galt i, at gravide opretholder en sund kost. Opfyld babyens ernæringsmæssige og ernæringsmæssige behov i livmoderen ved at spise nærende fødevarer. Hvis moderen har klager under graviditeten, kan moderen bruge applikationen at spørge lægen direkte. Kom nu, Hent Ansøgning nu gennem App Store eller Google Play!