5 bedste stræk før træning

Jakarta – Opvarmning og udstrækning er de vigtigste ting, du skal gøre, før du begynder at træne. Hvorfor? Fordi dette vil gøre kroppens muskler mere fleksible og samtidig undgå skader. Uden begge dele vil stive muskler "chokere", når de bliver tvunget til at lave bevægelser, der er ret tunge, så du vil være mere tilbøjelig til forstuvninger.

Forskellige former for træning, forskellige former for udstrækning, der skal laves. Derfor skal du på forhånd forstå, hvilke typer strækbevægelser der er, før du træner. Hvad som helst, se følgende anmeldelser:

  1. Dynamisk stræk

Dynamisk udstrækning er en kropsbevægelse, der udføres gennem forskellige udfordringer. Selvom det ser trættende ud og kræver lidt ekstra indsats, er denne strækning stadig behagelig at udføre gentagne gange, generelt 10 til 12 gange. Dynamisk udstrækning kræver også højere kropsmuskelkoordination.

Fysioterapeuter, atleter såvel som gymnastikinstruktører er meget glade for dynamiske bevægelser, før de starter fysisk træning. Dette skyldes, at denne strækning yderligere kan forbedre mobilitet og funktionel bevægelse under træning.

(Læs også: 4 sunde sportsgrene uden at skulle i fitnesscenteret)

  1. Statisk stræk

Strækbevægelsen før næste øvelse er statisk stræk. Dette stræk udføres for det meste før gymnastikken, fordi det er meget effektivt til at øge fleksibiliteten i kroppens muskler. Selvom bevægelserne er ret udfordrende, vil statisk strækning få kroppen til at føle sig mere behagelig, hvis den udføres korrekt.

At lave statisk udstrækning kræver forsigtighed, fordi bevægelsen er relateret til muskelspændinger i kroppen. Normalt gentages bevægelsen kun i to otte tællinger. Når nu dine kropsmuskler begynder at gøre ondt, bør du stoppe et stykke tid, inden du starter igen, så de muskler i din krop, der trækkes, ikke kommer til skade.

  1. Isometrisk stræk

Ikke kun muskler, led skal også strækkes. Nå, strækaktiviteter for at øge ledfleksibiliteten kaldes isometrisk strækning. Denne aktivitet er meget effektiv til at øge rækkevidden af ​​ledbevægelser og vil gøre din krops ledbånd og sener stærkere.

Et eksempel på en strækbevægelse før denne type øvelse er at lave en bevægelse, der er modsat den normale retning. Løft for eksempel et af dine ben tilbage. Bed derefter din partner om at hjælpe med at holde benet og trække det højere.

  1. Aktiv Stretch

Aktiv udstrækning er udstrækning i den modsatte retning af den muskel, du strækker. Denne aktivitet udføres uden hjælp fra et strækhjælpemiddel. I det væsentlige er aktiv udstrækning muskelafspænding, hvis behandling afhænger af styrken af ​​andre muskler. Aktiv udstrækning er dog også en form for udstrækning udfordrende, fordi det helt afhænger af styrken af ​​kroppens muskler.

(Læs også: 4 effektive cardioøvelser til at tabe sig

  1. Passiv stræk

I modsætning til aktiv udstrækning udføres passiv udstrækning ved hjælp af et strækhjælpemiddel, såsom et reb eller endda din partner, mens du træner. Med andre ord bliver hjælpemidlet hovedkraften, der hjælper dig med at udføre denne strækning. Det gør selvfølgelig, at du ikke bruger meget energi.

Du skal dog stadig passe på, for der er altid en risiko for, at kræfterne udefra er langt større end inde fra din egen krop. Dette vil gøre dig sårbar over for skader. Sørg derfor for at give den rigtige retning partner dig, mens du laver denne strækning.

Det var fem typer strækbevægelser før træning, som du kan gøre, før du starter fysisk træning. Hvis der er noget, du vil spørge om udspændingsaktiviteter, skal du blot åbne funktionen live chat i app . Du kan bruge denne funktion til direkte at spørge en ekspert læge i henhold til det problem, du står over for. Kom nu, Hent Ansøgning fra Google Play Store og App Store!