4 effektive måder at overvinde tandproblemer på

Jakarta - Ikke at kunne smage din yndlingsmad på grund af tandpine er bestemt ikke behageligt. Tandpine kan skyldes mange ting, hvoraf den ene er huller i tænderne. Huller i tænderne kan også forårsage dårlig ånde, du ved. Huller i tænderne kan ske for alle, fra børn til voksne og er en almindelig sygdom, der også kan ske for dig.

Faktisk kan huller i tænderne opstå gennem en gradvis proces. Hvis symptomerne ikke behandles, vil skaden blive værre og udvikle sig til huller i tænderne. Årsagen er bakterier, der samler sig på tænderne og til sidst danner plak. Denne plak får lov til at blive tyk, især hvis du ofte spiser søde og stivelsesholdige fødevarer. Som følge heraf dannes tandsten (tandsten).

Bakterier i plak og tandsten er det, der producerer syrer, der påvirker tandemaljen. Til sidst opstår der pletter eller huller på tænderne kaldet huller, der er ubehagelige. Når denne plet på din tand bliver dybere, kan den trænge ind i de mest sarte lag af tanden til tandens pulpa. Hvis skaden er alvorlig, kan den give smerter, og tanden skal trækkes ud.

Symptomer på tandskade på grund af huller i tænderne

Tandskader, der opstår gradvist, mærkes ofte ikke. Dette skyldes, at smerten normalt opstår, efter at tilstanden er alvorlig. Af denne grund er det meget vigtigt med regelmæssige tandeftersyn. Ved undersøgelse er hulrum generelt kun synlige som sorte eller brune prikker. Men hvis der udføres en røntgentest, vil hulrum være tydeligt synlige. Så tjek jævnligt, ja. Nogle af symptomerne på karies, som du kan mærke, er:

1. Dårlig ånde og dårlig smag i munden

2. Følsomme tænder

3. Der er smerter, der bliver værre, når man tygger eller drikker noget koldt, varmt og sødt

4. Tilstedeværelsen af ​​lyse hvide pletter på tænderne

Hvordan man forebygger huller

Går du til undersøgelse hos lægen, kan det være, at du får den medicinske behandling, der er nødvendig for huller. Det afhænger af sværhedsgraden af ​​dit karies. For det, hvis du føler ubehag i tænderne, skal du straks søge læge, ja.

Mens du er hjemme, kan du tage forebyggende foranstaltninger, der udføres regelmæssigt. Plak er årsagen til huller, så den mest effektive måde er at forhindre plak i at opbygge sig på tænderne. Udfør følgende mundsundhedsrutiner for at forhindre hulrum:

1. Reducer din vane med at indtage søde og stivelsesholdige fødevarer og drikkevarer.

2. Tal med din læge om at bruge en dental fugemasse, som er et beskyttende lag, der er fastgjort til overfladen af ​​de bagerste tænder.

3. Børst dine tænder mindst to gange om dagen i to minutter og inden du går i seng. Du kan også vælge en tandpasta, der indeholder fluorid og specielt designet til at fjerne plak og forhindre huller i tænderne. Du kan vælge Pepsodent tandpasta, som har en speciel formel til at behandle huller.

4. Efter at have børstet tænder, brug mundskyl som er effektiv til at rense munden for bakterier og holde åndedrættet frisk. Nu er der mange valgmuligheder mundskyl Pepsodent, der kan vælges efter dine behov.

Så uanset hvilke tandproblemer du føler, så husk at tale med den rigtige tandlæge med det samme, okay? Og tag altid forebyggende skridt ved at bruge Pepsodent tandpasta, ja.

Du kan bruge appen at kontakte en Pepsodent-tandlæge, som er klar til at hjælpe med at overvinde problemet med huller. Du kan få den rigtige rådgivning vedrørende tandproblemer hos Pepsodent-tandlægen på igennem Video/taleopkald og Snak. Du kan også købe Pepsodent-produkter, som du har brug for igennem , du ved. Inden for en time vil din ordre blive leveret direkte til din destination. Kom nu, Hent appen er nu på App Store og Google Play.