Helbred mavesyre med disse 5 fødevarer

Jakarta - Årsager til mavesyreoftere forårsaget af uregelmæssige spisemønstre, ofte spise fødevarer, der har en sur smag, og krydret. Lægsprog for mavesyresygdom er ulcussygdom. Halsbrand er en lidelse i maven, der giver den effekt, at man har det dårligt i mavehulen, luft i maven, svien og kvalme. Forstyrrelser i maven skyldes ukontrolleret mavesyreproduktion.

For personer med kronisk mavesyresygdom eller GERD (Gastroøsofageal reflukssygdom), kan ikke skødesløst indtage mad og drikke. For hvis du vælger den forkerte, kan det faktisk øge mavesyren, og GERD vil gentage sig. Selvom det er akut, kan sure opstød forårsage blødninger og infektionskomplikationer. Så enhver person med mavesyresygdom skal være i stand til at vælge sikre fødevarer til indtagelse.

Chokolade, krydret mad, fed mad, sur frugt, løg, hvidløg og tomater er nogle af de fødevarer, der kan udløse mavesyresymptomer. Nogle symptomer på mavesyresygdom omfatter kvalme, opkastning, oppustethed, smerter i mavehulen, varm mave eller mad tilbage op i spiserøret (tilbagesvaling). Men virkningen af ​​hver fødevare kan også være forskellig for hver person. Så for at kontrollere symptomerne på mavesyre, der kan opstå, er det nødvendigt at være opmærksom på, hvilke fødevarer der kan indtages af mennesker med mavesyre. Her er en liste over 5 madvarer mod mavesyre, som du har brug for at kende.

1. Havregrød

For personer med mavesyresygdom er det tilrådeligt at spise havregryn. Fordi disse fødevarer indeholder fibre, som er gode til at overvinde symptomerne på mavesyresygdomme. Havregryn menes at absorbere mavesyre og derved reducere symptomerne tilbagesvaling. Ikke kun er det rig på fibre, men det kan holde dig mæt længere.

2. Banan

Bananer er også god mad mod mavesyre.Fordi pH-indholdet på omkring 5,6 i denne frugt er meget godt for mennesker med mavesyresygdom. Ikke bare bananer, andre frugter, der er gode at bruge som mad til mavesyre, er æbler, meloner og pærer.

3. Ingefær

Ingefær menes også at være sikkert som mad til mavesyre. Fordi dette krydderi ikke kun giver en varm følelse, men kan også mindske risikoen for, at mavesyren stiger. Ingefær har anti-inflammatoriske egenskaber, der kan overvinde fordøjelsesproblemer, og er nyttig som en naturlig behandling af mavesyre eller sår. Hvordan man spiser det, skåret eller revet ingefær, derefter brugt som en varm ingefærdrik.

4. Grøn grøntsag

Mad til mavesyreAndre er grønne grøntsager. Kartofler, broccoli, salat, agurker, kikærter, blomkål og asparges menes at hjælpe med at reducere mavesyre takket være indholdet i dem.

5. Brød

Brød, der indeholder hvede eller forskellige kerner i, er godt til mad til mavesyre.Dette skyldes, at denne type brød indeholder en masse vitaminer, fibre og næringsstoffer og er godt for kroppen og mavens sundhed.

Ud over at være opmærksom på typen af ​​mad til mavesyre,som er godt til dagligt forbrug, er det også nødvendigt at være opmærksom på flere ting, der kan opmuntre til stigning af mavesyre såsom at ligge ned efter at have spist, spise store portioner eller spise til mæthed, indtagelse af alkohol eller sodavand og rygning.

Ved at kende de fødevarer, der kan indtages til mennesker med mavesyre, og de ting, der kan udløse stigningen af ​​mavesyre, undgår du selvfølgelig angrebet af mavesyresygdom. Har du en helbredsrelateret klage, som du vil spørge om? du kan bruge appen at drøfte alle spørgsmål vedrørende sundhed. Du kan vælge tjenesten chat, taleopkald, eller videoopkaldat tale med læger og købe sundhedsbehov gennem appen . Ansøgning Kan du Hent i App Store og Google Play.