Intimt forhold til kondomer, er det sikkert for Miss V?

Jakarta – Som præventionsmiddel er kondomer det produkt, der oftest bruges som grundpille for ægtepar. Fordi brugen af ​​kondomer har vist sig at hjælpe med at forhindre uønskede graviditeter. Derudover kan brug af kondomer også være med til at mindske risikoen for spredning af seksuelt overførte sygdomme.

Brugsmetoden, der er nem og bredt tilgængelig på markedet, gør kondomer til "primadonna". Men vidste du, at funktionen af ​​dette præventionsmiddel ikke stopper der? For nylig har forskning vist, at det er godt for Miss V's helbred at bruge kondomer.

Citerer websted Former, viser det sig, at kondomer har deres egen måde at holde og sunde Miss V. Indtil videre er kondomer kendt som præventionsmiddel til mænd. Men det viser sig, at det faktisk kan være gavnligt for kvinder.

Ifølge Michael Krychman, M.D., administrerende direktør for Southern California Center for Sexual Health and Survivorship Medicine, kan brug af kondomer hjælpe med at forhindre vaginale problemer. En af dem er forstyrrelsen af ​​balancen mellem bakterier i de kvindelige organer. Bakterier i Miss V kan blive forstyrret af sæd, som har et meget højt pH eller surhedsniveau. Derfor er brugen af ​​kondomer ret anbefalet af en række eksperter.

Hvis en kvinde har en bakteriel ubalance i skeden, er der mange feminine problemer, der kan opstå. Som Miss V, der er tør, smertefuld og tilbøjelig til infektion. Der er flere måder, der kan gøres for at bevare Frøken V's helbred, såsom rutinemæssig rengøring, opretholdelse af fugtigheden i de reproduktive organer til rutinemæssigt at udføre undersøgelser for at forebygge sygdomme, såsom livmoderhalskræft og andre.

Derudover kunne brugen af ​​kondomer også øge antallet af gode bakterier i de kvindelige kønsorganer, kaldet lactobaciller. Lactobacillus er en type bakterier, der spiller en stor rolle i bekæmpelsen af ​​dårlige bakterier. Disse bakterier er også ansvarlige for at sikre, at skedens naturlige renhed opretholdes.

Ting at vide og være opmærksom på, når du bruger kondomer

Selvom det kan være nyttigt og godt for Frøken Vs helbred, er der stadig nogle ting, du skal overveje, når du og din partner beslutter dig for at bruge kondomer. Årsagen er, at selv en lille fejl kan gøre fordelene til en katastrofe.

I dag findes kondomer til mænd i mange former, størrelser og materialer. Disse faktorer skal bestemt overvejes og bruges som grundlag for par. Diskuter de materialer og typer af kondomer, du og din partner har brug for.

Hovedmaterialet til kondomer er normalt latex, polyurethan eller polyisopren, en type plastik og naturmateriale fremstillet af fårets tarme. Forskellen i de grundlæggende ingredienser i dette kondom er naturligvis tiltænkt forskellige partneres behov. Latex kondomer anses for at være de mest effektive til at forhindre overførsel af seksuelt overførte sygdomme.

Dette materiale er dog også tilbøjeligt til at forårsage allergier for dets brugere. Så det er vigtigt at vælge den bedst egnede type kondom. Vælg også den mest passende størrelse, så den ikke forstyrrer dine og din partners elskovsaktiviteter. Kondomstørrelser spænder fra standard til ekstra stor. Kondomets tykkelse skal også tages i betragtning for at forblive behagelig ved samleje.

Selvom det er klassificeret som et præventionsmiddel, der er sikkert at bruge, betyder det ikke, at der ikke er nogen problemer, der kan opstå. Du skal stadig være opmærksom på muligheden for allergi, især over for latexbaserede kondomer.

Hvis du oplever irritation, eller kløe og brændende, kan det være et tegn på allergi. Stop straks brugen og undgå at vælge produktet igen. Hvis allergisymptomerne bliver værre, skal du hurtigt gå til lægen til kontrol. Er du i tvivl og har brug for rådgivning,Hent Ansøgning at tale med lægen igennem Video/taleopkald og chat. Læge ind kan kontaktes inden for 24 timer. Du kan også købe medicin og planlægge laboratorieundersøgelser via .